Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς. :) 8GB είναι αρκετά;

Είναι αρκετά. Αλλά αν μπορείς να διαθέσεις, πάνε σε 16 να σου μείνουν κι ολας. Αλλιώς και στα 8 είσαι αρχηγός :-D

Δημοσ.

Το άλλο σύστημα σου κάτι λέει. Θα βοήθαγε ένας ssd πιστεύω και λίγο παραπάνω ram. Πάντος με τελευταίους Drivers, hotfix και ότι άλλο έχω πει δυο τρεις σελίδες πριν, μπορεί να τα καταφέρεις και εσύ. Αξίζει την προσπάθεια πάντος.
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.....

Δημοσ.

εγω με textures στο medium και ολα τα υπολοιπα ultra και fxaa μεχρι εκει παει. Αν βαλω πιο πανω τα τα textures και το aa σερνεται. Περιμενω να δω πως θα τρεχει μετα το νεο patch.

Δημοσ.

Guys, έχει παρατηρήσει κανείς ότι την ημέρα καταρχήν είναι άλλο παιχνίδι και τη νύχτα άλλο (γραφικά); Εκτός από αυτό.. εγώ το τρέξω το παιχνίδι στα 30 fps με μερικά drops όταν οδηγώ γρήγορα. Εκτός αυτό, την ημέρα με textures στα ultra και AA τέρμα και να οδηγώ γρήγορα, έχω 30 fps περίπου. Τη νύχτα έχω 20 το πολύ όταν περπατάω :P Πολύ έμφαση έχουν δώσει στη νύχτα και ειδικά νύχτα και βροχή ή βροχή και αέρας και νύχτα. Το βράδυ μοιάζει απόλυτα πανέμορφο ενώ την ημέρα είναι "meh..".

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα..... Δεν παράτηρώ τόσα πράγματα εγώ σε Frame drops αλλά σίγουρα έχει διαφορά σε Lag και σε ομορφιά η μέρα με την νύχτα :)

• Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα και εγώ! Θα του έβαζα ένα 8.5/10! Γενικά μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα και μάλιστα πολύ. Τα γραφικά μια χαρά. Δεν σε άφηναν μ@λ@κ@ αλλά ήταν πολύ κομπλέ. Ειδικά το νερό. Και μην μου πείτε ότι άμα βάζεις 8.5 στο WD, στο GTA τι θα έβαζες; 12; Το βλέπω σαν ένα ξεχωριστό game που αφορά το hacking και κάνει κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί σε τέτοιο βαθμό σε άλλα games και όχι σαν υποκατάστατο του GTA.

Στο τέλος που σου έλεγε να σκοτώσεις και τον Maurice έλεγα από μέσα μου: "Κρίμα είναι μωρέ. Τον ανάγκασαν να κάνει ότι έκανε. Έχει φάει και το ξύλο της αρκούδας." Τον λυπήθηκα πραγματικά. Και πως μου έρχεται κάνω μια να κοιτάξω πίσω και είχε επιλογή να τον αφήσω να ζήσει! xD Πολύ χάρηκα! :P

• Like 2
Δημοσ.

Έχει πλάκα να κάνεις βλακείες... xD

2i75kqc.jpg

Θα σου πω κάτι ευχάριστο. Στη θέση που είναι τα handguns, παίρνεις ένα ακόμα αυτόματο που έχει σιγαστήρα. Οπότε είναι δύο :P

χτες μπήκαμε με έναν φίλο μέσα σε free roam..οκ!επι τρεις ώρες,κάναμε ότι βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς..Μετά για να ηρεμήσουμε,πηγαίναμε και κάναμε check ins και πέρναμε τα φράγκα που είχε ο αφήσει ο καθένας στο σημείο αυτό..Και αφήναμε και μεις 1$ χ 20 φορές στο κάθε σημείο :P

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω αυτά που λέτε γενικά για ultra και high γραφικά και τρελαίνομαι. Με μια παλιά 6850 που εχω μετά βίας τρεχει σωστά.(very low ) . Γι αυτό και το ψιλοπαρατησα , έως ότου παρω καμία κάρτα της προκοπής.

Δημοσ.

Διαβάζω αυτά που λέτε γενικά για ultra και high γραφικά και τρελαίνομαι. Με μια παλιά 6850 που εχω μετά βίας τρεχει σωστά.(very low ) . Γι αυτό και το ψιλοπαρατησα , έως ότου παρω καμία κάρτα της προκοπής.

όλα τα 50αρια,και στις 2 εταιρίες είναι τα αδύναμα μοντέλα..αλλά και λόγο ότι έχεις 1gb πάνω το κάνει ακόμα πιο δύσκολο..

με την 6870 και τα 2 gb που έχει πάνω μου τρέχει στα 65fps σε 1080p στα low..είμαι οκ! όταν οδηγάω πέφτει στα 45..

Δημοσ.

Με 780ti  τρέχει άψογα (ultra), μεν σε κάποια σημεία παρατηρώ κάποιο framedrop (μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός μου χεριού)αλλά σε γενικές γραμμές το οπτικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ όμορφο και smooth.

Δημοσ.

Μου σπαράζει τη καρδιά κάθε φορά που πρέπει να σε απογοητεύσω! :P

Όχι, δεν μπορείς να τα πουλήσεις και δυστοιχώς ναι, μόνο ένα υπάρχει με σιγαστήρα. Μάλλον στο patch πρέπει να patch-άρουν και λίγο το gameplay xD

By the way ελπίζω να το ξέρεις ότι όσα όπλα έχεις αγοράσει από το μαγαζί, τα κουβαλάς μαζί σου όλη την ώρα. Απλά πάτα το "Tab", πάνε σε κάποιο slot που έχει όπλο (π.χ το handgun) και απλά με τη ρόδα του ποντικιού, άλλαξε το.

Σίγουρα το ξέρεις αλλά έχω δει και άτομα που να μην το ξέρουν, οπότε απλά το αναφέρω.

Έχω Nvidia οπότε για Ati δεν μπορώ να πω που είναι αυτή η επιλογή. Sorry.

2vwzr41.png

Απαραίτητο κακό σε όλα. Πες το ψέμματα..

Kαλημερα φιλαρακι,ανοιξα vsync μεσα απο τον catalyst αλλα τζιφος...και παλι κανει σπασιματα και πρεπει να το ενεργοποιησω απο το παιχνιδι και μετα παρτα κατω τα fps...μπορει να ειμαι ευχαριστημενος με την καρτα μου αλλα απο παλαιοτερη εμπειρια του panel των invidia,μπορω να πω πως ειναι πολυ καλυτερο απο το catalyst....το λεω αυτο γιατι θυμαμαι πως οταν ενεργοποιουσα το καθετο συγχρονισμο απο το panel της παλιας μου invidia,ηταν ενεργο μετα στο παιχνιδι...

Εδω εγω με την HD7950 Το παίζω στα medium

φιλαρακι επειδη εχω και γω 7950...εκτος της καρτας με ποση ram εισαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...