g8anos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Με 7950 (pc της υπογραφης) και εγώ και σέρνεται... πολυ κακό optimization για amd. Παρά τα τελευταία drivers (beta). Στο medium τα γραφικά είναι χειρότερα απο το παλιό gta 4 Γενικά το game μαλλον θα το παρατησω. Overhyped και fail. Μια σφαίρα στο μικρο δαχτυλακι ενος περαστικου και κατευθείαν kill? wtf? Τα physic και η οδήγηση άθλια... Κρίμα, περίμενα περισσότερα απο την ubi 2
zax21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Παιδιά θα τρελαθώ εγώ δλδ πώς παίζω με 7950 όλα ultra k smma*2?! 1
paxara Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Παιδιά θα τρελαθώ εγώ δλδ πώς παίζω με 7950 όλα ultra k smma*2?! Τι FPS πιάνεις;
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Παιδιά θα τρελαθώ εγώ δλδ πώς παίζω με 7950 όλα ultra k smma*2?! Φανταζομα παιζεις οπως παιζουμε ολοι μας, με οτι προβλημα εχει το game.Kανεις δεν ειπε οτι δεν μπορει να παιξει στα ultra.To θεμα ειναι τα fps που πιανεις και ποσο ομαλα θα τρεχει. .Αποκλειεται να μην εχεις drops, δεν ειναι θεμα το τι υπολογιστη εχεις , ειναι ετσι φτιαγμενο το παιχνιδι που και τερατα πυργοι των 3000+ δεν το παιζουν με σταθερο 60αρι. 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εν τω μεταξύ ακόμα το Patch. Κοντεύουμε να το τερματήσουμε...
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ε ναι δεν πειραζει, τι να κανουμε , ubisoft ειναι αυτη..Δεν ειναι οτι δεν το περιμεναμε. Ακομα και να βγει guys μην περιμενετε θαυματα. Δεν λεω να μην ελπιζουμε αλλα ας κατεβασουμε λιγο τον πηχη των προσδοκιων μας.Και στο παρελθον πηραμε patch σε αλλα games της ιδιας εταιρειας και δεν φτιαχτηκε απολυτως τιποτα.Αντιθετως σε καποια αλλα τα πραγματα εγιναν χειροτερα μετα το patch.(splinter cell blacklist οπου ειχα χειροτερα fps μετα το patch) 1
SOADNICK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 14.4 + hotfix και 2 μικρά benchmarks (Fraps) με το σύστημα της υπογραφής.Και τα 2 bench έγιναν σε εξωτερικό χώρο και νύχτα.Settings Benchmarks Η χρήση της GPU απ' ό,τι πρόσεξα ήταν συνέχεια πάνω από 93% αλλά σχεδόν ποτέ 99%Γενικές παρατηρήσεις μιας και το έβαλα πρώτη φορά στο PC: 1) Έχει κατί μικρά "κολληματάκια", δε μπορώ να τα περιγράψω ακριβώς, είναι σαν να "πάει να κάνει frame drop" αλλά να μην κάνει, δεν πέφτουν δηλαδή τα FPS. Συνήθως γίνεται όταν περπατάω όχι οτάν τρέχω ή οδηγώ, εκτός αν τότε δεν είναι ευδιάκριτο, γενικά fdrops δεν έχω, απλά στην οδήγη πέφτουν πιο κάτω. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.2) Η οδήγηση είναι λίγο awkward 3) Η χρήση του κινήτου όπως επίσης και η επιλογή των όπλων με το tab είναι άβολη. 4) Από άποψη κολλημάτων κτλπ είναι playable. 5) Τα γραφικά δεν με άφησαν άφωνο, είναι decent (αναφέρομαι στα γραφικά βάση των παραπάνω ρυθμίσεων που χρηιμοποίησα. Ερώτηση: Χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις? Π.χ. GPU max buffered frames? Ρωτάω γιατί απλά άλλαξα τις default σε αυτές και μετά δεν έκανα tests για να ελέγξω αν πρέπει να αλλάξω κάτι επειδή το framerate ήταν ικανοποιητικό με αυτές. 1
headbanger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 παίδες έχω τριήμερο την επόμενη εβδομάδα και σκέφτομαι να φάω μι μέρα παίζοντας. στο σύστημα της υπογραφής μου θα έχω θέμα;γιατι με έψησε το στόρυ
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 14.4 + hotfix και 2 μικρά benchmarks (Fraps) με το σύστημα της υπογραφής. Και τα 2 bench έγιναν σε εξωτερικό χώρο και νύχτα. Settings Benchmarks Η χρήση της GPU απ' ό,τι πρόσεξα ήταν συνέχεια πάνω από 93% αλλά σχεδόν ποτέ 99% Γενικές παρατηρήσεις μιας και το έβαλα πρώτη φορά στο PC: 1) Έχει κατί μικρά "κολληματάκια", δε μπορώ να τα περιγράψω ακριβώς, είναι σαν να "πάει να κάνει frame drop" αλλά να μην κάνει, δεν πέφτουν δηλαδή τα FPS. Συνήθως γίνεται όταν περπατάω όχι οτάν τρέχω ή οδηγώ, εκτός αν τότε δεν είναι ευδιάκριτο, γενικά fdrops δεν έχω, απλά στην οδήγη πέφτουν πιο κάτω. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. 2) Η οδήγηση είναι λίγο awkward 3) Η χρήση του κινήτου όπως επίσης και η επιλογή των όπλων με το tab είναι άβολη. 4) Από άποψη κολλημάτων κτλπ είναι playable. 5) Τα γραφικά δεν με άφησαν άφωνο, είναι decent (αναφέρομαι στα γραφικά βάση των παραπάνω ρυθμίσεων που χρηιμοποίησα. Ερώτηση: Χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις? Π.χ. GPU max buffered frames? Ρωτάω γιατί απλά άλλαξα τις default σε αυτές και μετά δεν έκανα tests για να ελέγξω αν πρέπει να αλλάξω κάτι επειδή το framerate ήταν ικανοποιητικό με αυτές. Aν θελεις να εχεις καλη αποκριση , βαλε το gpu buffered frames στο 1.Τωρα πρεπει να πειραματιστεις και μονος σου με τα υπολοιπα. Απο εκει και περα, αυτα που το βαραινουν εκτος απο τα textures, ειναι το shaders/shadows και ambient occlusion .Δοκιμασε να τα μειωσεις , για να βλεπεις διαφορες
wazzaa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εν τω μεταξύ ακόμα το Patch. Κοντεύουμε να το τερματήσουμε... Τι εννοείς??? Από εδώ ήδη 5 άτομα το έχουνε τερματήσει :P ΆΣτα να πάνε... ΕΓώ Μ**********ι λίγο έτσι ώστε να μην το τερματίσω γρήγορα.... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Watch_Dogs – New Videos Show Modded ‘Real Ultra Quality Settings’
wazzaa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Όπα???? Πως είναι έτσι άυτα??? Τι έχει κάνει ο τύπος????Βέβαια γιατί όποτε είναι να δείξουνε τα γραφικά τα δείχνουνε νύχτα??? :P Τυχαίο??? Πάντος θα ήθελα να ήξερα πως έγιναν αυτά έτσι...
Oroku Saki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Real ultra quality? Μα θα επρεπε τοτε να εχει αυτα τα γραφικα χωρις να χρειαστει μα πειραξουμε τα αρχεια του παιχνιδιου. Πρεπει με patch να γινονται ετσι τα γραφικα σto ultra
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν βλεπω καμια σημαντικη διαφορα (real ultra quality?), περα απο καποιους φωτισμους.Ειναι γενικα πιο σκουρο και φαινονται καποιες πολυ μικρες λεπτομερειες.Απο εκει και περα το παιχνιδι οταν βρεχει ειναι καταπληκτικο οπτικα. Οπως και το νερο, που εκει βγαζω καπελο στη ubisoft. Ps: Στο βιντεο που ανεβασαν για τα ''real ultra quality graphics'', επελεξαν νυχτα και βροχη.Ορθως... 1
johnnyman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 στο νερο ομως αμα πυροβολησεις ουτε καν σκανε οι σφαιρες μεσα χαχαχαχαχαχα!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα