Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 στο νερο ομως αμα πυροβολησεις ουτε καν σκανε οι σφαιρες μεσα χαχαχαχαχαχα!! χαχα γινεται αυτο οντως?Δεν εχω δοκιμασει να πυροβολησω το νερο, να δω τι θα γινει. Το αλλο τραγικο ειναι, οταν πας μπροστα απο φωτα αμαξιου, η σκια του χαρακτηρα δεν υπαρχει.fail!
johnnyman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 γινεται οντως!!και το εχω κανει και το ειδα κ σε ενα βιντεο αστα...ισχυει και αυτο με τις σκιες!!Tragic!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το νερό φαίνεται καλό σε κοντινή απόσταση, για κοιτάξτε το μακριά, χάλια δείχνει.Το καλύτερο νερό που έχω δει είναι στο The Witcher 3, πραγματικά λες και βλέπω CG.. 2
wazzaa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κάτσε να δούμε το Witcher 3... Γιατί και για το Watch dogs έτσι λέγαμε....Πάντος σίγουρα το game νύχτα και με βροχή είναι κορυφή. Το έχουμε ξαναπει και θα το ξαναλέμε. Ίσως το κορυφαίο σε αυτό το στυλ....Εκτός τον γραφικών (που μόνο για αυτά λέμε) εγώ θα ήθελα λίγες περισσότερες επιλογές με τα χρήματα...Δεν γίνεται να μπορώ να βγάλω όσα χρήματα θέλω (αν βέβαια λίώσω στο Hacking για ώρες) και να μην μπορώ να τα χρησιμοποιήσω...Δώσε μου επιλογές ρε ubi.... Αυτοκίνητα, σπιτια upgrades σε όπλα και αυτοκίνητα. Κουρέματα, περισσότερα ντυσίματα αυτούσια... Γιατί να μην μπορώ να τον ντύσω με παντόφλα και σορτσάκι? Ξέρω ακούγεται τραγικό αλλά καταλαβένετε που θέλω να καταλήξω.... 3
iraki86 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου αν θα μπορέσω να το σηκώσω σε αυτό το gaming laptop msi GE60 2OE ή θα το κάψω το εργαλείο; θα το συνδέω με htmi σε μία Samsung LE32A330 μοντέλο του 2009 ανάλυσης 1360*768. Το λάπτοπ είναι αυτό RAM:8GB CPU: i4700MQ GPU: GTX 765M και 750 σκληρό.http://www.msi.com/product/nb/GE60_2OE.html#hero-overview edited Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από iraki86
ggramenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ....σημερα μπηκα Online σε λιγοτερο από 10δευτερολεπτα.......ΕΠΟΣ....πριν εκανε κανα 4λεπτο....βελτιώνετε η κατασταση...σιγα..........σιγα!!!!
zax21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Φανταζομα παιζεις οπως παιζουμε ολοι μας, με οτι προβλημα εχει το game.Kανεις δεν ειπε οτι δεν μπορει να παιξει στα ultra.To θεμα ειναι τα fps που πιανεις και ποσο ομαλα θα τρεχει. .Αποκλειεται να μην εχεις drops, δεν ειναι θεμα το τι υπολογιστη εχεις , ειναι ετσι φτιαγμενο το παιχνιδι που και τερατα πυργοι των 3000+ δεν το παιζουν με σταθερο 60αρι. Καλά όχι 60αρι αλλά 30-45 σταθερά καλά για crossfire δε μιλάμε με τους κουλους
johnnyman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 μερικα screenshots απο μενα με το modded xml αρχειο χωρις sweetfx!! 2
ggramenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ...εκτος από κάποια fail που (ίσως) στο μέλλον θα διορθωθούν το WD οπτικός είναι ένα κλικ πριν τη κορυφή για open world ....και όπως και να το κάνουμε όπως έχω ξαναπεί το WD είναι προάγγελος των games που θα επακολουθήσουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μόνο το νερό βρίσκω epic και πάλι το είδαμε στο AC, τίποτα άλλο από graphs δεν είπε κάτι, sorry απέχει πολύ. 1
paxara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μόνο το νερό βρίσκω epic και πάλι το είδαμε στο AC, τίποτα άλλο από graphs δεν είπε κάτι, sorry απέχει πολύ. Βασικά, του νερού και αν είναι περίεργα τα γραφικά. Να το κοιτάς είναι ωραίο... να κολυμπάς, έχεις παρατηρήσει πως ανοίγει το νερό όταν κινείσαι; Είναι σαν να είναι βεβιασμένη η κίνηση του νερού. Κολύμπα και σκέψου αυτό που είπα. Στο AC τουλάχιστον ήταν απόλυτα φυσική η κίνηση. 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια μιας που το εχετε και το λιωνετε το παιχνιδακι να ρωτησω μια αν το βαλω σε ενα λαπτοπ που εχω dell 3537 με i7 και 8gb ram και την 8850m θα παιζω ικανοποιητικα η θα παιζω με το ζορι;;απλα θελω καλα γραφικα οχι τιποτα low κτλπ...κατι που να το ευχαριστηθω σε γραφικα.να το περασω η οχι;;
SOADNICK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Aν θελεις να εχεις καλη αποκριση , βαλε το gpu buffered frames στο 1.Τωρα πρεπει να πειραματιστεις και μονος σου με τα υπολοιπα. Απο εκει και περα, αυτα που το βαραινουν εκτος απο τα textures, ειναι το shaders/shadows και ambient occlusion .Δοκιμασε να τα μειωσεις , για να βλεπεις διαφορες Με trollαρε καλά το Watch Dogs, έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και είχα συνέχεια freezes στο loading και restarts το pc. Τις γυρνάω σε αυτές που είχα πριν και πάλι δεν φορτώνει... Ubi OP 1
Oroku Saki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Και ολα αυτα τα προβλγηματα σε ενα παιχνιδι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι φτιαχνοταν με κυρτια πλατφορμα το pc Για να καθυστερει τοσο το patch μαλλον θα πρεπει να το εχουν παρει στα σοβαρα το θεμα και οντως να διορθωνουν τα οποια προβληματα εχει 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα