Alex21121988 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Και ολα αυτα τα προβλγηματα σε ενα παιχνιδι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι φτιαχνοταν με κυρτια πλατφορμα το pc Για να καθυστερει τοσο το patch μαλλον θα πρεπει να το εχουν παρει στα σοβαρα το θεμα και οντως να διορθωνουν τα οποια προβληματα εχει Mονο κανενα physx μην πεταξουν σε κανενα patch ( παρε ac black flag ) και γελαμε.Θα μου πεις, πρεπει να το ενεργοποιησεις ντε και καλα? Οχι, αλλα γιατι το δινεις ρε ubi και με τσιγκλας? Λογικα καθυστερουν γιατι θα πρεπει να ελεγχουν ( θελω να πιστευω ) οτι system combination υπαρχει ωστε να μειωθουν τα προβληματα στα περισσοτερα συστηματα. 1
MacGyver2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εχω κατεβασει το αρχειο modded xml το παιρναμε λογικα εδω; χ:\Users\Documents\My Games\Watch_Dogs\RLD! μετα κανουμε καποια αλλη ρυθμιση;
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ποιοί το έχετε original? κάντε ένα add στο uplay: xtrmsnpr 1
johnnyman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εχω κατεβασει το αρχειο modded xml το παιρναμε λογικα εδω; χ:\Users\Documents\My Games\Watch_Dogs\RLD! μετα κανουμε καποια αλλη ρυθμιση; οχι και δεν πρεπει να πειραξεις τα γραφικα μετα απο το μενου του παιχνιδιου.επισης στο modded xml η δυσκολια ειναι στο easy και το aim assist off!
Alex21121988 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν μπορω να μην ποσταρω το παρακατω λινκ..xD http://9gag.com/gag/a6wRome?ref=android 3
Simos805 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 παιδιά τι ακριβώς είναι το hotfix και επίσης που μπορώ να το βρω για την nvidia gt 750M? έψαξα στο site αλλά δεν βρήκα κάτι. Sent from my iPhone using Insomnia
wazzaa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τρομερή κατάσταση.... Να δούμε, αν και δεν πιστεύω ότι το patch μπορεί να διορθώσει πολλά πράγματα. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν το νομίζω.... 1
MacGyver2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 οχι και δεν πρεπει να πειραξεις τα γραφικα μετα απο το μενου του παιχνιδιου.επισης στο modded xml η δυσκολια ειναι στο easy και το aim assist off! και τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση;
rowain Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εγώ το έχω βάλει το modded xml. Πολύ μικρές διαφορές..Αλλά δεν με νοιάζουν και τόσο τα γραφικά εμένα. Γενικά εκτός από τα προβλήματα που έχει το παιχνίδι, δεν μου αρέσει και πολύ το gameplay ρε παιδιά..Όλα είναι σα ψεύτικα-πρόχειρα. Δεν μου δίνει την αίσθηση του ρεαλισμού στις κινήσεις, στην οδήγηση και μέσα στην πόλη γενικά. Όλα είναι σα botάκια. Μόνο η συμπεριφορά του χαρακτήρα είναι ρεαλιστική, στις στροφές, στο τρέξιμο, στο περπάτημα, στον τρόπο που κρατάει το κινητό...Αλλά πολύ κοντινή η κάμερα στον ήρωα. Συνδυασμός παιχνιδιών που έχει φτιάξει η ίδια είναι το game, παρά ένα νέο μοναδικό open-world action game. 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 αυτο? http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=389848 γενικα δοκιμασα το παιχνιδι χτες και σερνεται ανελεητα. παιζω με 9fps (ολα τερμα εκτος απο AA) ειναι απαραδεκτες οι απαιτησεις που εχει.
johnnyman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 και τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση; πρεπε να το αλλαξεις χειροκινητα! ενα μικρο δικο μου βιντεο απο το παιχνιδι με sweetfx!! 1
Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ενα μικρο δικο μου βιντεο απο το παιχνιδι με sweetfx!! Mια χαρα σου τρεχει και στα ultra.Την νυχτα να φανταστω πεφτει κλαμα οπως σε ολους ε?
johnnyman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μια χαρα ειναι και την νυχτα,δεν εχω κανενα προβλημα!επισης με το radeon pro αμα κλειδωσω τα fps στα 30 το παιχνιδι παει νερο.ουτε stutter ουτε πεφτει κατω απο 30 ειτε ειναι μερα ειτε ειναι νυχτα!και ολα αυτα σε ultra setttings και textures!!
Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μια χαρα ειναι και την νυχτα,δεν εχω κανενα προβλημα!επισης με το radeon pro αμα κλειδωσω τα fps στα 30 το παιχνιδι παει νερο.ουτε stutter ουτε πεφτει κατω απο 30 ειτε ειναι μερα ειτε ειναι νυχτα!και ολα αυτα σε ultra setttings και textures!! Εχω δοκιμασει το frame lock αλλα απο το msi aferburner.Δεν ειδα καμια διαφορα.Οταν βαζεις το lock σου μενει στα 30 μονιμα ή απλα αν κανει drop σε παει μεχρι τα 30?
johnnyman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είναι μόνιμα στα 30 FPS.δοκιμασε το Radeon pro.νομιζω δουλευει κ σε NVIDIA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα