Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είναι μόνιμα στα 30 FPS.δοκιμασε το Radeon pro.νομιζω δουλευει κ σε NVIDIA. Εγινε το δοκιμαζω.Να σου στειλω pm? Για να μην απασχολουμε την συζητηση με το radeon pro.
wazzaa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλό θα ήτανε να πείτε τι έγινε για να μάθουμε και εμείς.Αν και Γιάννη το Pc σου είναι δυνατό άρα γενικώς μπορεί να μην έχεις πολύ θέμα....Εγώ έκανα δοκιμή και είναι χειρότερα... Πήγα στο radeon pro Dynamic Frame Control 30 FPS και το έκανα click. Αλλά τίποτα. Θα ήτανε καλό να κάνεις ένα print screen τις ρυθμίσεις σου. Επίσης από το radeon pro πρέπει να το τρέξω το παιχνίδι ή αρκεί όπως το τρέχω κανονικά???
rowain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αυτο το πραγμα που παιρνει φωτια το αμαξι μπροστα σε αλλα 4 αμαξια και δεν αντιδραει ουτε ενα φοβισμενος οδηγος ειναι πραγματικα ελεινο.. 1
SlackulatoR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αυτο το πραγμα που παιρνει φωτια το αμαξι μπροστα σε αλλα 4 αμαξια και δεν αντιδραει ουτε ενα φοβισμενος οδηγος ειναι πραγματικα ελεινο.. Όντως, και είναι παράξενο επειδή γενικά το AI στο παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Απλά άλλο ένα στοιχείο που δεν πρόσθεσαν. 1
Sed22 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 εγω παιδια με το συστημα της υπογραφης μου πιανω 30 fps χονδρικα..με μερικα high settings κατι καλυτερο δεν μπορω να κανω ? εκτος απο το να αλλαξω καρτα..
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ιδια καρτα με εσενα εχω. Ετσι παει και σε εμενα την αλλαγη καρτας δεν τη γλιτωνουμε οχι μονο για αυτο αλλα και για ολα τα παιχνιδια που θα βγουν στο μελλον. Οταν βγαλουν το patch που εχουν πει τοτε η αποδοση θα βελτιωθει καπως.
Alex21121988 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Mαλλον θα εννοει το day one patch που ηταν μαζι με το game.Δεν εχει βγει κανενα patch που να διορθωνει κατι μεχρι και τωρα.
vlgeor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πολύ κακογραμμένο. Πρέπει να ασχοληθώ μετά απο καιρό με τις ρυθμίσεις για να είναι smooth. Άλλες φορές έχω stuttering άλλες frame drops.
wazzaa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για γράψε πιο ακριβώς patch λες??? Για πες μας και εμάς να καταλάβουμε....Δεν υπάρχει "Σπασμένο" Patch άρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα δημοσιευσεις.
icenex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 εγω παντώς εχω μέρες να το παίξω το παιχνίδι κόλλησα πάλι με το bf4 μολις παω σπιτι θα ανοιξω uplay και θα τσεκάρω αν βγήκε οσον αφορά αυθεντική έκδοση..
Alex21121988 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δεν εχει βγει κατι.Το διπλοτσεκαρα. Δεν ξερω τι λεει ο φιλος, δεν ειναι συγκεκριμενος για το patch που λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα