Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω χασει το savegame ..αν ειναι κανεις στο δευτερο act στα μισα και μπορει να μου στειλει το save θα το εκτιμουσα ..δεν μπορω να το βρω στο ιντερνετ με τπτ 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν λιγο δοκιμασα το mod για τα γραφικα με το καινουριο xml και το stuttering σχεδον εχει φυγει ακομα κ αν δεν ειναι τα fps κλειδωμενα στα 30.επισης βελτιωνει πολυ τα γραφικα!!

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390092&page=2

εδω μερικα screenshots απο μενα με το mod!!

A7uQPqj.jpg

TTXeo82.jpg

4aAtFAS.jpg

NMa4HAp.jpg

JlQkq5m.jpg

SUc6Agw.jpg

Δημοσ.

Kadzait24 WIP MOD 3.0.rar
αυτό το αρχείο λες???
Να το δοκιμάσω και εγώ αν είναι....

Δημοσ.

πριν λιγο δοκιμασα το mod για τα γραφικα με το καινουριο xml και το stuttering σχεδον εχει φυγει ακομα κ αν δεν ειναι τα fps κλειδωμενα στα 30.επισης βελτιωνει πολυ τα γραφικα!!

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390092&page=2

εδω μερικα screenshots απο μενα με το mod!!

A7uQPqj.jpg

TTXeo82.jpg

4aAtFAS.jpg

NMa4HAp.jpg

JlQkq5m.jpg

SUc6Agw.jpg

Αυτό το mod κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να ανεβάζει contrast και να χαμηλώνει τη φωτεινότητα? Αυτό το κάνω και από τα settings του monitor...

Δημοσ.

Tο παίζω αυτό τον καιρό και έχει αρκετή πλάκα.

Το μόνο που μου λείπει είναι να μπορούσες να πυροβολήσεις από το αυτοκίνητο όπως και η ύπαρξη ζώων-παιδιών στο παιχνίδι έτσι ωστε να το έκανε πιο αληθινό

(Protip: Οι guards να είχαν K9 σκύλους που θα μπορούσες να τους χακάρεις το κολλάρο)

Δημοσ.

Οταν βαλουμε το mod μπορουμε να κανουμε αλλαγη στα γραφικα μεσα απο το game οπως να απενεργοποιησουμε το motionBlur η πρεπει να το φτιαξουμε απο το gameprofile;

Δημοσ.

Τελευταία αποστολή έμεινε....
Όταν ετοιμαστώ να την παίξω, θα σας ενημερώσω και θα γράψω την δικιά μου αναφορά για την ολική γνώμη μου για το παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...