Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:P Εγώ παιδιά μόλις το τερμάτισα.....
Πάμε λοιπόν να γράψω την γνώμη μου.
Θα αφήσω στην άκρη το optimazation γιατί τις 80 σελίδες για αυτό λέγαμε. Δεν κρατάω κακία στην Ubisoft. Με έχει εντυπωσιάση με άλλα και άλλα άρα τις συγχωρώ μερικά λάθη.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΕΤΙΚΑ (τι είπα τωρα :P?)
Τι θέλω να πω με αυτό.... Το στόρι είναι ωραίο σαν ιδέα. ΜΟυ αρέσει περισσότερο απότι τα ανοιχτού κόσμου στυλ GTA όμως θα μπορούσε να ήτανε καλύτερο. Δηλαδή όπως είπε και σε προηγούμενη σελίδα. Τους πρωταγωνιστές τους βλέπεις μόνο 3 φορές τον καθένα. Θα ήθελα περισσότερο παιχνίδι με αυτούς. Θα ήθελα να πηγαίνεις από κοντά να τους συναντάς και όχι μόνο με τηλέφωνο....

Σαν ιστορία όμως είναι πολύ καλή. Θα ήθελα τις ανατροπές περισσότερο αν και τις είχε. Θα ήθελα να ήτανε λίγο πιο βαθιά.

Το gameplay είναι μεγάλο αλλά θα το προτιμούσα μεγαλήτερο γιατί έτσι θα γινότανε και η ιστορία πιο βαθιά όπως ανέφερα.

Τα αρνητικά θεωρώ ότι θα ήθελα περισσότερο και καλύτερο Upgrade system. Δηλαδή όχι μονο lvl up για skills αλλά και για Weopons και για αυτοκίνητα. Γενικώς θα ήθελα περισσότερες επιλογές στην πόλη. Όπως έχει το GTA στο οποίο χάνεσε.
Αφού βγάζω λεφτά θα ήθελα να τα ξοδεύω κιόλας.

Επίσης θα ήθελα λίγο καλύτερα soundtracks. Δεν μπορεί να φτάσει την Rockstar αλλά θα ήθελα να κάνει μια προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα.

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Πέρασα ευχάριστα την ώρα μου. Μου αρέσει η Ubisoft σαν εταιρία για αυτό θα βάλω ένα 7.5/10. Είμαι λίγο ελαστικός.
Ελπίζω σε ένα sequal (άφηνει ένα μικρό παράθυρο και αυτό μου αρέσει) όπου εκεί θα είμαι πιο σκληρός με την κριτική μου. :P

Αυτά

Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα λίγο καλύτερα soundtracks. Δεν μπορεί να φτάσει την Rockstar αλλά θα ήθελα να κάνει μια προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα.

Το EA Traxx των 2000-2002 Fifa και NFS Underground-Underground2-Most Wanted δεν τα φτάνει κανείς :P

• Like 2
Δημοσ.

Watch_Dogs – Modders Figured Out Ways To Enable E3 2012 Bloom Effects & Improve Performance

Επειδή βλέπω ότι καλά το πάνε, θα περιμένω να προσθέσουν/βελτιώσουν κι' άλλα πράγματα, να βγει και το patch από την Ubisoft και να το ξαναπαίξω.

LOL.η φωτο που εχει στο αρθρο ειναι δικια μου απο το 3dguru!!!! :D

• Like 2
Δημοσ.

πριν λιγο δοκιμασα το mod για τα γραφικα με το καινουριο xml και το stuttering σχεδον εχει φυγει ακομα κ αν δεν ειναι τα fps κλειδωμενα στα 30.επισης βελτιωνει πολυ τα γραφικα!!

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390092&page=2

εδω μερικα screenshots απο μενα με το mod!!

A7uQPqj.jpg

TTXeo82.jpg

4aAtFAS.jpg

NMa4HAp.jpg

JlQkq5m.jpg

SUc6Agw.jpg

Οταν βαλουμε το mod μπορουμε να κανουμε αλλαγη στα γραφικα μεσα απο το game οπως να απενεργοποιησουμε το motionBlur η πρεπει να το φτιαξουμε απο το gameprofile;

Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑ . Ναι, η δικιά σου φωτό είναι. LOL

Ζήτα πνευματικά δικαιώματα Γιάννη.... :P

• Like 1
Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑ . Ναι, η δικιά σου φωτό είναι. LOL

Ζήτα πνευματικά δικαιώματα Γιάννη.... :P

χαχαχ, ή δικαιώματα ευρεσιτεχνίας. :P

Δημοσ.

χαχαχαχαχα!!τι να πω κουφαθηκα οταν την ειδα!!! :D  :P  

δεν καταλαβα είναι τραβιγμενη από το δικο σου συστημα η την βρικες από αλλου και την ποσταρες εδώ?

Δημοσ.

απο το δικο μου συστημα ειναι!!στο imgur τις ανεβαζω κ μετα κανω post το λινκ!!εδω εινα νατη!!

SUc6Agw.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...