spartan29gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Παιδια το μοντ για να το περασεις πρεπει να εισαι σε αυθεντικο αντιτυπο?και αν οχι ειναι δυσκολη η διαδικασια εγκαταστασης?ευχαριστω.
djleon1990 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πως κάνω uninstall το game ρε παιδιά??Με το που πατάω uninstall από την προσθαφαίρεση μου ανοίγει το Uplay!! Help!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 LOL.η φωτο που εχει στο αρθρο ειναι δικια μου απο το 3dguru!!!! που να ξέρατε γατάκια τι κυκλοφορεί ανάμεσα μας. :P .Έχετε να μάθετε ακόμα ποιοί είναι ποιοί εδώ 1
johnnyman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Χαχαχαχα έτσι!!φιλια στην όμορφη Μυτιλήνη φίλε μου!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Χαχαχαχα έτσι!!φιλια στην όμορφη Μυτιλήνη φίλε μου!!! επίσης στην σαλόνικα που χω φύγει 1.5 χρόνο και είμαι κενός.. :D
johnnyman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ελπίζω να ξαναγυρίσει κάποια μέρα!! να σαι καλά!!
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 επίσης στην σαλόνικα που χω φύγει 1.5 χρόνο και είμαι κενός.. :D Tι κενος ? Εχεις ταραξει το delivery ..
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Tι κενος ? Εχεις ταραξει το delivery .. άλλο η κοιλιά,που τώρα φεύγει σιγά σιγά.. --- και μαζί σας βάζω και αυτό,και απλώς σκεφτήτε λίγο για την εταιρία..και όχι απλώς για το παιχνίδι,αλλά τα παιχνίδια της!Που με βρίσκει σύμφωνο 100% http://games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/ the UBISOFT GAME After nine months of non-stop marketing, Ubisoft Game is finally here. But does it live up to expectations? Find out in our review.By Tim Colwill on June 4, 2014 at 3:56 pm Presented with only the greatest of love for Ubisoft. By now we’ve all heard of Ubisoft Game, and if you haven’t, then you’ve been living under a rock. Ubisoft Game is the latest in a long line of titles from Ubisoft, and with a bigger budget than ever before and no less than 75 of Ubisoft’s 193 global studios working on it, there’s no doubt that this year’s Ubisoft Game is going to be the big one. You can play Ubisoft Game on basically any platform of your choice, but we’ve been reviewing it on a next-gen console, because that’s the platform it was made for. Ubisoft Game is the story of Main Character, a gruff or sassy white man who is really good at parkour, killing, and killing while doing parkour. One of the most iconic features of Main Character is the way he dresses — Main Character’s sense of style and flair really comes across in his tailored outfit, which makes him look distinctive and features a number of clear symbols that can be easily used in marketing and merchandising. The game takes place in a big open world, with lots of people and maybe even animals living in it. That sounds like it should be a paradise, but it’s not — a Bad Thing has happened and Main Character is right in the thick of it. Or maybe he’s the only one who can stop it? The story in Ubisoft Game is a bit uncompelling, but that’s okay, because there’s just so much to see and do. When the main story starts, it’s a bit slow and scripted to begin with, but it’s not long before you’re out in the open world doing your thing. Ubisoft really know how to do an open world, and the jungle sections in particular of Ubisoft Game are just amazing. Those guys and gals really know how to do jungle. There’s also some really impressive AI on display, keeping the wildlife and/or people moving and creating a living, breathing ecosystem around you. You can drive cars or possibly horses and run over people too, which is good. This may make guards attack you, which is bad.............. η συνέχεια στο site. 2
mandipl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κανεις που να ειναι στο 2 act να μου δωσει κανα save ? δεν παιζει να το ξαναρχισω απο την αρχη
wazzaa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έλα μωρε..... 3-4 ώρες θέλει. Δυστυχώς εγώ το τερμάτισα.....Ψάξε λίγο ακόμα στο ιντερνετ,κάτι θα βρεις.... Θα κοιτάξω και εγώ και αν ακούσω κάτι, θα σου πω.Ωραίο βίντεο το απο πάνω. Έχει αρκετά δίκια.....
icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κανεις που να ειναι στο 2 act να μου δωσει κανα save ? δεν παιζει να το ξαναρχισω απο την αρχη εγω το εχω στο 2 ακτ στην αρχή μολις εσωσα τον ανηψιο απο οτι θυμαμαι αλλα εχω το αυθεντικο δεν ξερω εσυ τι εχεις. θα βρω το destination του save και αν ειναι στο στελνω..στειλε pm αν ειναι
MavroManitari Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ωραίο βίντεο το απο πάνω. Έχει αρκετά δίκια..... Μιας που το τερμάτησες μετά έχει free roam η γυρνάνε τα credits και πατάς ξανά για να κάνεις την τελευταία αποστολή?
delpetro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μιας που το τερμάτησες μετά έχει free roam η γυρνάνε τα credits και πατάς ξανά για να κάνεις την τελευταία αποστολή?. Free roam εχει.
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το ειδατε αυτο http://www.hardocp.com/article/2014/06/11/asus_strix_gtx_780_oc_6gb_review_exclusive/3#.U5wK6LFqOaQ Με τη νεα GTX 780 6 GB της asus ειναι full playble σε 2560χ1600 στο ultra Αυτη οπως και η gtx 780 6gb gaming της msi που εχει μεγαλυερο overclock απο της asus πρεπει να ειναι και οι μονες καρτες μεχρι τωρα που μπορουν να το παιξουν σε αυτη την αναλυση στο ultra.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα