Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι σοβαρα πλεον την αγορα 2 msi gtx 780 6gb gaming, αλλα οχι για το watch dogs. Περιμενουμε το gta v που σιγουρα θα θελει 4vram(αν βαλουμε και τα mods που πιθανοτατα να βγουν) εκτος αν ακολουθησουν την συνταγη του max payne 3 και ολοι παιξουμε στα τερμα.Επιπλεον το 2015 θα ειναι ωραια χρονια gaming πιστευω.Περιμενουμε επισης ac unity και εγω δεν μπορω να περιμενω να παιξω το arkham knight με physx και ολα στο τερμα.

Η ογδοη σειρα των gtx ουτως ή αλλως θα μας ερθει τελος του 2015 απο οσο δειχνει, και για να δουμε παιχνιδι που να χρησιμοποιει dx12 θα περιμενουμε το 2016 πιστευω.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μερικα νεα screenshots απο την καινουρια version του mod που εχει bloom light απο e3,fog και dynamic lights!!το παιχνιδι σπερνει ετσι!πολυ καλυτερο απο γραφικα!!

WVuSl3F.jpg

TtmE9vT.jpg

Int6B26.jpg

YDAmOlP.jpg

eRGN7Su.jpg

9Rv3US7.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Το ειδατε αυτο

http://www.hardocp.com/article/2014/06/11/asus_strix_gtx_780_oc_6gb_review_exclusive/3#.U5wK6LFqOaQ

Με τη νεα GTX 780 6 GB της asus ειναι full playble σε 2560χ1600 στο ultra

Αυτη οπως και η gtx 780 6gb gaming της msi που εχει μεγαλυερο overclock απο της asus πρεπει να ειναι και οι μονες καρτες μεχρι τωρα που μπορουν να το παιξουν σε αυτη την αναλυση στο ultra.

Οι μονες καρτες ΤΗΣ Nvidia. *Fixed

Ενδιαφέρον review btw, θα ηθελα να το αφιερώσω σε καποιους που λεγανε gtx 780 3gb=Future proof!!! Αν το Watch dogs εκανε την αρχη, τοτε φοβαμαι να δω το κραξιμο στο επόμενα open world παιχνιδια τα οποια ξερετε πολυ καλα ποια θα ειναι.. (παντα μιλαμε για αναλύσεις>1080p)

Δημοσ.

Σκεφτομαι σοβαρα πλεον την αγορα 2 msi gtx 780 6gb gaming, αλλα οχι για το watch dogs. Περιμενουμε το gta v που σιγουρα θα θελει 4vram(αν βαλουμε και τα mods που πιθανοτατα να βγουν) εκτος αν ακολουθησουν την συνταγη του max payne 3 και ολοι παιξουμε στα τερμα.Επιπλεον το 2015 θα ειναι ωραια χρονια gaming πιστευω.Περιμενουμε επισης ac unity και εγω δεν μπορω να περιμενω να παιξω το arkham knight με physx και ολα στο τερμα.

Η ογδοη σειρα των gtx ουτως ή αλλως θα μας ερθει τελος του 2015 απο οσο δειχνει, και για να δουμε παιχνιδι που να χρησιμοποιει dx12 θα περιμενουμε το 2016 πιστευω.

Tελη 2014 θα ερθει η 8 σειρα τοτε θα βγουν τα πρωτα μοντελα και 2015 τα υπολοιπα. Δεν χρειαζεται 2 780 6 gb μια φτανει ακομα και για τα απαιτητικα open world οπως watchdogs  ac unity watchdogs. Συμφωνω ομως στο οτι αν αποφασισεις να παρεις αυτη την καρτα τοτε η msi gaming  ειναι η καλυτερη επιλογη. Εγω θα περιμενω gtx 8 και θα παρω η msi 870 gaming η msi 880 gaming.

Δημοσ.

Tελη 2014 θα ερθει η 8 σειρα τοτε θα βγουν τα πρωτα μοντελα και 2015 τα υπολοιπα. Δεν χρειαζεται 2 780 6 gb μια φτανει ακομα και για τα απαιτητικα open world οπως watchdogs  ac unity watchdogs. Συμφωνω ομως στο οτι αν αποφασισεις να παρεις αυτη την καρτα τοτε η msi gaming  ειναι η καλυτερη επιλογη. Εγω θα περιμενω gtx 8 και θα παρω η msi 870 gaming η msi 880 gaming.

Αν οντως βγουν οι 880/870 και με προλαβουν, φυσικα και θα παω για αγορα για αυτες.Απλα δεν θελω αλλη τσιγκουνια απο την nvidia στο θεμα vram γιατι στο watch dogs μας εκαψε...Τωρα απο εκει και περα επειδη μπορει μελλοντικα να παρω και ενα 4k monitor, νομιζω οτι παλι θα παω για sli.

Δημοσ.

ελεος αν ειναι να θελουμε 1000 ευρωπουλα για να παιξουμε στο τερμα ενα παιχνιδι ζητω που καηκαμε..Btw μια είναι αρκετή αλλα οπως ειπε κ ενα παιδι πιο κατω καλύτερα να περιμενεις την επομενη γενια παρα να σκασεις τοσα για προηγουμενη γενια κ ποσο μαλλον 2 καρτες..Για μενα το sli κ της Ατι αντιστοιχα πεταμενα λεφτα είναι γιατί λίγα παιχνιδια το αξιοποιουν στο επακρο κατα την εμπειρια μου.Ειμαι υπερ να παρεις μια τουμπανο καρτα κ οταν δεν τραβαει αλλο να παρεις την τουμπανο που υπαρχει εκεινη την δεδομενη στιγμη παρα αυτο...Αλλα αυτο κατα την αποψη μου γιατι περι ορεξεως.....

• Like 1
Δημοσ.

μερικα νεα screenshots απο την καινουρια version του mod που εχει bloom light απο e3,fog και dynamic lights!!το παιχνιδι σπερνει ετσι!πολυ καλυτερο απο γραφικα!!

WVuSl3F.jpg

TtmE9vT.jpg

Int6B26.jpg

YDAmOlP.jpg

eRGN7Su.jpg

9Rv3US7.jpg

Ετοιμάσου..Θα τα δεις σε κανα site πάλι τα screenshot :P

• Like 1
Δημοσ.

Για στείλε Link για το Mod να το βάλω και εγώ... Φαίνεται πολύ καλό.... ^_^ Στείλε να το δοκιμάσω και εγώ.....

θα δεις τις φωτό σου σίγουρα κάπου. Ίσως και στο επίσημο Site της Ubisoft  :P :P

Συμφωνώ και με τον icenex για το θέμα καρτών. Mια και καλή είναι και η δικιά μου γνώμη.....

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.... ΤΟ έβαλα μόλις. Κάνει δουλειά και φαίνεται πολύ όμορφο, αλλά πάλι δεν μου δείχνει shadow από τα φώτα αυτοκινήτου.... Στα Ultra το δοκίμασα με ακριβώς τις δικές του ρυθμίσεις δηλαδή.....
Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Έβαλα τα δύο αρχεία εκεί που λέει στο readme στο win64 σωστά???

Δημοσ.

Εγώ έβαλα αυτό στο C:\Users\TO ONOMA SOY\Documents\My Games\Watch_Dogs\RLD! και
τα δύο κατώ κάτω αρχέια που σου λέει download.
Έχει δύο αρχεία patch.fat & patch.dat τα οποία τα βάζεις μέσα στο C:\Program Files\Ubisoft\WATCH_DOGS\data_win64 όπως λέει και το readme που θα βρεις μαζί με αυτά τα δύο.... ^_^ Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη διαφορα στο να ενεργοποιείς ήδη υπάρχον εντολές από το να δημιουργείς καινούργιες, άμα ήθελαν εκεί στην Ubi σε μιση ώρα είχαν βγάλει το patch. Το θέμα είναι γιατί τις κλείσαν? Μήπως δεν είναι καθόλου stable έτσι το game?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...