Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ομως που ειναι stable σε δυνατες καρτες συμφωνα με τους modders. Γι αυτο πρεπει το συντομοτερο δυνατο να βγει τετοιο patch,.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το game αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το online περισσότερο οπότε μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει πραγματικά και αν έχει αρκετούς online παίχτες?

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το game αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το online περισσότερο οπότε μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει πραγματικά και αν έχει αρκετούς online παίχτες?

πάντα θα βρεις να χακάρεις,και συνέχεια θα μπένουν και σε εσένα να χακάρουν..

Τουλάχιστον στο 1 λεπτό πάνω βρίσκω παιχνίδι να μπω.

Δημοσ.

Αυτο ειναι στη δικη σου κριση, εμενα μου αρεσει το online, θα μπορουσε να ειναι ετη φωτος μπροστα σε αυτα που μπορεις να κανεις.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι γινεται μονοτονο αρκετα γρηγορα.Δεν εχει και τοσα πολλα πραγματα να κανεις και επιπλεον εχει αρκετους περιορισμους στις κατηγοριες που παιζεις.

Δημοσ.

Το patch ακόμα να βγει, πόσο γραμμένους παίζει να τους έχει τους PC gamers..

Και να βγει, εγω δεν περιμενω θαυματα απο την ubisoft. Λογικο ειναι να μας εχει γραμμενους, μονο τα preorders ηταν γυρω στα 6 εκατομμυρια.Βαλε και ποσοι το πηραν μετα.Το παιχνιδι πηγε πολυ καλα γενικα. Εχει και τις κονσολες που τρεχει καλα, αρα τι τους νοιαζει το Pc..Εδω τα ac δεν εχουν φτιαξει ακομα, αρα και ποτε δεν θα φτιαχτει τιποτα.Δεν ειναι θεμα απαισιοδοξιας αλλα γνωσης στο τι κανει συνηθως η ubi.Το εχεις πει και εσυ ρε psycho σε παλαιοτερα σου ποστ, ο κωδικας ειναι αθλιος, δυσκολα θα φτιαχτει, ωστε να ειναι οι περισσοτεροι ικανοποιημενοι.

ps: Οσο για την nvidia, κατι θα γινει απο εκει πιστευω.Το εχει αποδειξει στο παρελθον πως αν κατσει να φτιαξει drivers για game που εχει θεμα, πολλες φορες το πετυχαινει ή τουλαχιστον βελτιωνει την αποδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ γκρινιάζετε λοιπόν για τα γραφικά και το optimizaiton εγώ έχω αρπαχτεί με την ασύδοτη ανακύκλωση ήχου και interface από to Αssasins Creed :P... Όλο το playstyle βρομούσε AC σε ενοχλητικό βαθμό.

Ας παίρναν όλο το παιχνίδι όπως είναι και ονόμαζαν τον Damien ως Desmond (τόση έλλειψη πρωτοτυπίας ούτε λίγο διαφορετικά ονόματα δεν μπορούσαν να βάλουν) και θα έβλεπες πως θα τρελαινόταν ο κοσμάκης εάν έβλεπε το WD ως συνέχεια του AC.

• Like 3
Δημοσ.

Το έβαλα.

Μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού το έβγαλα.

Μου φάνηκε βαρετό. Τουλάχιστον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...