Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να δούμε.... τι θα δούμε :P
Πάντος το worse mod φαίνεται καλό. Το δοκίμασε κανείς?

Δημοσ.

Το έβαλα.

Μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού το έβγαλα.

Μου φάνηκε βαρετό. Τουλάχιστον.

Δεν νομίζω να μπόρεσες να δεις όλες τις δυνατότητες του εν λόγω παιχνιδιού σε μια μόνο ώρα. Πρόσεξε, είμαι στην παρτίδα αυτών με την "Meeeh" άποψη οπότε δεν το υποστηρίζω. Απλά ακόμα ακόμα ούτε τον μισό χάρτη δεν ξεκλειδώνεις στην μια ώρα.

Μπορεί να ήταν βαρετό το ξεκίνημα που κάνεις τον ασύρματο τροχονόμο μονάχα αλλά ίσως έπρεπε να του δώσεις παραπάνω χρόνο. Στο λέω γιατί την είχα πάθει αντίστοιχα και εγώ με το AC3 που την πρώτη ώρα έκανα την κουτσομπόλα σε ένα πλοίο με τον αλλήθωρο Κολόμβο και την δεύτερη έπαιζα ο "Μόγλης Ινδιάνος" μέχρι να με πάει το παιχνίδι στο ζουμί και να αρχίσουν τα μασκοφορεμένα ξεκοιλιάσματα.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ σωστή η άποψη του Μάυρου Μανιταριού (xεε? ) . Anyway, είναι αρκετά καλό και εμένα μου άρεσε. Έχει την φάση του, ωραία Upgrades. Γενικώς καλή φάση.... Πάντα πρέπει να δίνεις χρόνο σε ένα παιχνίδι (εγώ είμαι λίγο πιο περίεργος. Το τερματίζω για να το κρίνω) Ακόμα και αν δεν σου αρέσει, παίζε όσο μπορείς ώστε να δεις τι είναι αυτό που αξίζει? Αν η ιστορία αποκτήσει ζουμί? αν γίνει ενδιαφέρον με τα Upgrades αν κάτι σου κάνει άισθηση που δεν το είχες ανακαλύψει. Αφού το τερματίσεις μπορείς να κρίνεις με πλήρη γνώμη :P 

Δημοσ.

Πολύ σωστή η άποψη του Μάυρου Μανιταριού (xεε? ) . Anyway, είναι αρκετά καλό και εμένα μου άρεσε. Έχει την φάση του, ωραία Upgrades. Γενικώς καλή φάση.... Πάντα πρέπει να δίνεις χρόνο σε ένα παιχνίδι (εγώ είμαι λίγο πιο περίεργος. Το τερματίζω για να το κρίνω) Ακόμα και αν δεν σου αρέσει, παίζε όσο μπορείς ώστε να δεις τι είναι αυτό που αξίζει? Αν η ιστορία αποκτήσει ζουμί? αν γίνει ενδιαφέρον με τα Upgrades αν κάτι σου κάνει άισθηση που δεν το είχες ανακαλύψει. Αφού το τερματίσεις μπορείς να κρίνεις με πλήρη γνώμη :P

Tα upgrades είναι πονεμένη ιστόρια γιατί ενώ το αστυνομικό κυνήγι μέχρι στιγμής (ACT III ξεκλειδωμένα σχεδόν όλα) είναι παιχνιδάκι. Εκεί που έιχε λίγο challenge με φανάρια και blockers μόνο ξεκλειδώνοντας τα Steam pipes/απενεργοποιήση ελικόπτερου κλπ. γίνετε πεχνιδάκι το να ξεφέυγεις.

Βέβαια όπως οι περισσότεροι εδώ πιστεύω, είμαι και κακομαθημένος από το police chase system των εποχών San Andreas που οι αστυνομικοί έιχαν καλύτερο σύστημα εντοπισμού και από τον Predator οπότε έτρεχες μέχρι στην ουσία να βαρεθούν να σε κυνηγούν.

• Like 2
Δημοσ.

Watch Dogs PC mod makes it look like the E3 2012 demo

• Changes to the default fog values
  • Enabled bokeh DOF for the main cameras
  • Stuttering Improvements
  • E3 2012 Bloom
  • Performance Improvements
  • Enabled Headlight Shadows
  • LoD Changes
  • Reflection changes
  • Added 3 new cameras to the game(closer, normal, further)
  • Rain changes(High quality rain drops, properly reacting to light, etc)
  • LensFlares(WIP)
  • Lighting changes(TESTING AND WIP)
  • Civilians density changes

Μπορειτε να κατεβάσετε το MOD απο εδω, κανει το Watch Dogs πραγματικα αλλο παιχνιδι, πολυ κοντα σε αυτο που ειχαν παρουσιασει στο Ε3 του 2012:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114

14238494378_58bd906922_h.jpg

Δημοσ.

ok thx!! αλλα θολώσανε τα παντα, σε μακρινη αποσταση δεν βλεπω τιποτα,αν κατσω και περιμενω λιγο ξεθολωνουν  αλλα είναι unplayble ετσι,μολις το εβγαλα ολα κανονικα

δεν ξερω αν κανω κατι λαθος, αλλα οι οδηγιες ηταν σαφεις "patch.dat and patch.fat in your data_win64 folder."

Δημοσ.

Για να το ξεκαθαρισω λιγο αυτο με τα δυο mods που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο αυτη την στιγμη. Kαθισα και διαβασα σχεδον ολο το thread στο guru3d και απο οτι καταλαβα ο Kadzait24 εφτιαξε το mod πειραζοντας αρχεια που ηδη υπηρχαν μεσα στο game, απλα η ubisoft για δικους τις λογους, δεν τα χρησιμοποιει. Μεσα υπαρχουν αρχεια που αναφερουν shaders/bloom και αλλα visual effects που ειχαν χρησιμοποιηεθει στην e3. Απο οτι λεει ο Modder εχει καταφερει να προσθεσει αυτα τα πραγματακια, και εχει καταφερει να το φερει αρκετα κοντα με την e3.Αυριο θα βγαλει το vers.5, οπου θα δουμε τελικα αν λεει μπαρουφες.

Το αλλο mod το εχει ''κλεψει'' κατα τον Kadzait24 ο επονομαζομενος ''theWorse'' και εχει βαλει καποια πραγματα επιπλεον. Το dof στην εκδοση του συγκεκριμενου το ειπε και ιδιος,δεν ειναι τελειωμενη, και στις επομενες μερες θα βγαλει και αυτος αλλη εκδοση.

Μενει να δουμε ποιος θα το κανει καλυτερα απο τους δυο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...