vagelis81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο google που πατησα release date σε καποια αποτελεσματα μου εβγαλε ιουνιο,και με αφορμη αυτο μπηκα στο gamespot το οποιο αναφερει ημερομηνια αφιξης του πααιχνιδιου 30 ιουνιου του 2014
KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Aσε που μεχρι στιγμης απο γραφικα δεν βλεπω και τιποτα το σπουδαιο εγω ουτε απο gameplay βλεπω τιποτα σπουδαιο...
vagelis81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τελικα ποια ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου;
Liakos10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τι λετε ρε παιδια; αν ειναι οπως φαινεται στα βιντεο ειναι πολυ μπροστα απο το gta. Αν δηλαδη αυτα τα γραφικα δεν ειναι κατι σπουδαιο τι πρεπει να λεμε για τα της ροκσταρ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εφόσον:1) Βγαίνει Ιούνιο (SUMMER TIME)2) Βγαίνει σε PC.Το GTA V θα φάει ***** από αυτό.
zvarthangalos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν πιστεύω να βγει Ιούνιο αυτήν την εποχή συνήθως σταματάνε οι κυκλοφορίες τόσο σημαντικών παιχνιδιών και ειδικά η UBI, λένε έτσι και όσο πλησιάζει ο καιρός θα το τραβήξουνε ακόμη ένα delay που θα πάει καπνός, μακάρι να πέσω έξω γιατί κι εγώ το περιμένω με αγωνία.
vagelis81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν πιστεύω να βγει Ιούνιο αυτήν την εποχή συνήθως σταματάνε οι κυκλοφορίες τόσο σημαντικών παιχνιδιών και ειδικά η UBI, λένε έτσι και όσο πλησιάζει ο καιρός θα το τραβήξουνε ακόμη ένα delay που θα πάει καπνός, μακάρι να πέσω έξω γιατί κι εγώ το περιμένω με αγωνία. Να σου πω την αληθεια και γω ετσι νομιζω.Ενταξει , ποτε δε μπορεις να ξερεις τι θα γινει (οχι εσυ, γενικα μιλαω)αλλα ολη αυτη η ιστορια με το watchdogs κανει τη ubisoft αναξιοπιστη στα ματια των gamers απανταχου της γης καθως και τη κανει να φαινεται μια εταιρεια χωρις πλανο.Δε μιλαμε για μια καθυστερηση 20 ημερων κατι που θα ηταν φυσιολογικο.μιλαμε οτι απο νοεμβρη πηγε μαρτη κατι ακουσα στη πορεια για απριλη και τωρα που ακουγεται για ιουνιο κανεις δε ξερει τι θα γινει.Λογικα και γω πιστευω οτι θα βγει προς το τελος του 14.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για το PC πάντως, η καθυστέρηση είναι συνήθως στο πλάνο της πλέον.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Για το PC πάντως, η καθυστέρηση είναι συνήθως στο πλάνο της πλέον. Ναι, είδαμε όμως και την Rockstar που ούτε ανακοίνωση έχει κάνει για PC port.
Millennium Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ubisoft drops 'Watch Dogs' trademark Ubisoft has abandoned its main 'Watch Dogs' trademark, leading to speculation the game may receive a new title. It was today uncovered that the French publisher filed an "express abandonment" on February 1 on the Watch Dogs trademark, which it had held since October 2012. With outright cancellation highly unlikely, such a move would appear to suggest the firm will grace the open-world hacking game with a new title, although a simple administrative error also cannot be ruled out.
john2gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Despite Recent Rumors, Watch Dogs Is Still Under Development & Its Trademark Has Not Been Abandoned 1
chek2fire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά θα φάει ακύρωση και δεν θα το δούμε τον Μάρτιο? Έχουμε κανα νεώτερο? Αν και με τις τελευταίες κινήσεις νομίζω είναι το ποιο πιθανό.
spartan29gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά θα φάει ακύρωση και δεν θα το δούμε τον Μάρτιο? Έχουμε κανα νεώτερο? Αν και με τις τελευταίες κινήσεις νομίζω είναι το ποιο πιθανό. Μαλλον για ιουνιο η τελος μαιου παει ο τιτλος(νεες φημες)
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά μην ακυρωθεί το Watch Dogs με τόσο hype. 1
vagelis81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά θα φάει ακύρωση και δεν θα το δούμε τον Μάρτιο? Έχουμε κανα νεώτερο? Αν και με τις τελευταίες κινήσεις νομίζω είναι το ποιο πιθανό. Φιλε μου το gamespot το δινει για Ιουνιο.Μπες και δες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα