kirileman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το παιχνίδι όπως μπήκε έτσι βγήκε. Το τιμάω το εργαλείο που πήρα (και τα λεφτά που έσκασα), δε θα του βάζω μ**********. 4
ggramenos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 When i read this on the Ubi official Forum, I want to cry : "I can also confirm, just downloaded the 58mb patch and the stuttering is still there if not worse, i do not know if that is a coincidence, but FPS dropped to single digits while being in a car. I am running the game with everything on ULTRA Set up: 2 Way Titan SLI WIN 8.1 64 32 gig of ram i7 4770k SSD Vertex 150" 2 Way Titan SLI WIN 8.1 64 32 gig of ram i7 4770k AND STILL STUTTERING?!? :| Κανουν πλακα ετσι? Ας μου πει καποιος οτι αυτο δεν ειναι το patch που περιμεναμε ενα μηνα τωρα... ....και εμενα μολις μου κατεβηκε ένα Patch από Ubisoft .....δεν ξερω αν ηταν αυτό τελικα γιατι σαν μέγεθος ηταν το ιδιο με το ...αρχικο ...και είναι κατι λιγοτερο από 60mb...αλλαγη δεν ειδα καμια σε Ultra/High με SMAA temporal που το παιζω με την r9 280x Toxic 32-60 FPS ...
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 σκεφτειτε οτι ελεγα να το αγορασω αυθεντικο... 1
icenex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω κ στο δικό μου σύστημα να δω αν υπήρξαν διαφορές είτε θετικές είτε αρνητικές είτε στάσιμες όπως το παιδί απο πάνω.
BigBOSS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Oλοι με μολότωφ εξω απο τα κεντρικά της nubisoft 1
euxoulhs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 αρα μια τρυπα στο νερο..κριμα...πραγματοκα...οταν γυροσω στην αθηνα το game θα φαει unistall Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App 1
icenex Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 και εμενα το ίδιο παρέμεινε μόλις έβαλα το patch και δεν είδα καμία διαφορά ...
rowain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 πφφ εγώ καλά είπα...crapdogs και όπως λένε και τα παιδιά nubisoft..Δηλ έλεος πια. Απίστευτοι είναι..
ggramenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ....τεσπα...το παιχνίδι περνάει πλεον στα χέρια τον modders.....μεχρι στιγμης οι αλλαγές που έγιναν στον οπτικο τομέα είναι πάνω των προσδοκιών μας...αυτο που τους έμεινε πλεον είναι λίγο τοσοδουλι performance κυρίως για αυτους που έχουν ουσιαστικό πρόβλημα με το παιχνίδι και όχι για εμάς η εκείνους που αντί κοιτάζουν το παιχνίδι κοιτάζουν το......χρονομετρο του fraps...η το εν μέρη lagging αφού τα settings τα βάζουμε στο Θεό και ενώ γνωρίζουμε ότι κλείνοντας/μειώνοντας 1-2φιλτρα το παιχνίδι κερδίζει πάνω απο 10fps......καληνύχτα!!!!
rowain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Το παιχνίδι γενικά έχει stuttering προβλήματα. Και σε εμένα κολλάει συνεχώς και δεν το έχω στα ultra. Eίναι unplayable και σπαστικό.
Alex21121988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Η μονη λυση για μενα για να ειναι playable ειναι το frame cap στα 30 fps για να μην καταλαβαινω στην ουσια τα οποια drops υπαρχουν. Ετσι γινεται playable και την νυχτα, και ιδιαιτερα στην οδηγηση. Για το ''patch" που εβγαλαν και μας εκαναν να περιμενουμε ενα μηνα ολους μας, για 50 mb...Δεν θελω να ξαναπω τιποτα για το ρημαδι για game, θα το τελειωσω τωρα, unistall και αντε στο καλο. 1
rowain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 θα έπρεπε να πληρώσουν τους modders, που τα παιδιά κάνουν τη δουλειά που έπρεπε να είχαν κάνει αυτοί για το pc edition.. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Γι' αυτό δεν αγοράζω και ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ nUbisoft game.
VagelisDer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εμένα το είχε δώρο η κάρτα γραφικών. Ήθελα να το αγοράσω από steam day one και ο θεός με φώτισε. Πάλι καλά τόσα θέματα με το optimisation. Αν ποτέ βγεί patch και έχει πέσει και η τιμή θα το αγοράσω γιατί την κόπια της κάρτας την έδωσα στον αδερφό μου.
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ελα μπαμπάκο οπα οπα πα ε ρε γλέντια κατα τ αλλα αδίκως μας φαινοταν παράξενο που σε 1080p ζητούσε τοσο πολύ vram ο λογος που κρυψανε την πραγματικη pc έκδοση Συγνωμη αυτο ειναι το patch του stuttering? Εχει μεσα ενεργοποιημενο το Worse mod? Γιατι αντικαθιστα τα patch.dat και .fat αρχεια απο τον φακελο του data_win64 που ειχε περασμενα το worse mod για αυτο το λεω αν ειναι να το βαλω.. Nevermind το βρηκα ναι ειναι συμβατο για οποιον ενδιαφερεται να μαθει.. Λεω και εγω..Στραβομαρα αμεσως το λεει το αρθρο.. MaLDo has combined Ultra textures without mipmaps used as High textures + TheWorse mod 0.7b. Σε αλλα νεα περα απο το patch.. Η ubisoft απαντα στις κατηγοριες. The world is laughing..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα