Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι γενικά έχει stuttering προβλήματα. Και σε εμένα κολλάει συνεχώς και δεν το έχω στα ultra. Eίναι unplayable και σπαστικό.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μονη λυση για μενα για να ειναι playable ειναι το frame cap στα 30 fps για να μην καταλαβαινω στην ουσια τα οποια drops υπαρχουν. Ετσι γινεται playable και την νυχτα, και ιδιαιτερα στην οδηγηση. Για το ''patch" που εβγαλαν και μας εκαναν να περιμενουμε ενα μηνα ολους μας, για 50 mb...Δεν θελω να ξαναπω τιποτα για το ρημαδι για game, θα το τελειωσω τωρα, unistall και αντε στο καλο.

• Like 1
Δημοσ.

θα έπρεπε να πληρώσουν τους modders, που τα παιδιά κάνουν τη δουλειά που έπρεπε να είχαν κάνει αυτοί για το pc edition..

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα το είχε δώρο η κάρτα γραφικών. Ήθελα να το αγοράσω από steam day one και ο θεός με φώτισε. Πάλι καλά τόσα θέματα με το optimisation. Αν ποτέ βγεί patch και έχει πέσει και η τιμή θα το αγοράσω γιατί την κόπια της κάρτας την έδωσα στον αδερφό μου.

Δημοσ.

ελα μπαμπάκο οπα οπα πα :-D  ε ρε γλέντια

κατα τ αλλα αδίκως μας φαινοταν  παράξενο που σε 1080p ζητούσε τοσο πολύ vram

ο λογος που κρυψανε την πραγματικη pc έκδοση

yVGnuBD.jpg

Kpnxs1O.jpg

Συγνωμη αυτο ειναι το patch του stuttering? Εχει μεσα ενεργοποιημενο το Worse mod? Γιατι αντικαθιστα τα patch.dat και .fat αρχεια απο τον φακελο του data_win64 που ειχε περασμενα το worse mod για αυτο το λεω αν ειναι να το βαλω..

Nevermind το βρηκα ναι ειναι συμβατο για οποιον ενδιαφερεται να μαθει.. Λεω και εγω..Στραβομαρα αμεσως το λεει το αρθρο..

MaLDo has combined Ultra textures without mipmaps used as High textures + TheWorse mod 0.7b.

Σε αλλα νεα περα απο το patch.. Η ubisoft απαντα στις κατηγοριες.

The world is laughing..

Δημοσ.

Ας βγει το gta v και άντε γειά μετά. Ακόμη και αν είναι bad port όπως το gta iv θα είναι playable τουλάχιστον και δεν θα έχουν γίνει τόσα παρατράγουδα σε όλους τους τομείς, από την παραγωγή μέχρι και το promotion του παιχνιδιού..

Δημοσ.

http://alt-tab.gr/h-ubisoft-apanta-stis-kathgories/

Η αγαπημένη Ubi απαντά στις κατηγορίες..
Σχολίασα λίγο τα λόγια της Ubisoft μέσα στο άρθρο, πείτε μου την άποψη σας ακόμα και αν διαφωνείτε. Είναι Pure damage control η απάντηση της για μένα και για τον κάθε νοήμον άνθρωπο θεωρώ.

• Like 1
Δημοσ.

http://alt-tab.gr/h-ubisoft-apanta-stis-kathgories/

Η αγαπημένη Ubi απαντά στις κατηγορίες..

Σχολίασα λίγο τα λόγια της Ubisoft μέσα στο άρθρο, πείτε μου την άποψη σας ακόμα και αν διαφωνείτε. Είναι Pure damage control η απάντηση της για μένα και για τον κάθε νοήμον άνθρωπο θεωρώ.

Ναι το ποσταρα ακριβως στην προηγουμενη σελιδα..

Δημοσ.

Ναι το ποσταρα ακριβως στην προηγουμενη σελιδα..

Ουπς σορρυ δεν το είδα.

Το δοκίμασε κανένας το tweak του maldo? Το κατεβάζω.

Δημοσ.

Ουπς σορρυ δεν το είδα.

Το δοκίμασε κανένας το tweak του maldo? Το κατεβάζω.

Nαι ρε σιγα, το δοκιμασα εγω τωρα.. Οκ ultra textures με περιπου την ιδια αποδοση και ελαφρως λιγοτερο stuttering. Ωραια δουλεια εχει κανει ο Maldo ο τυπος ειναι φοβερος θυμαμαι την δουλεια του στο Crysis.

p.s Texture aliasing δεν αντιμετωπισα τουλαχιστον μεχρι στιγμης στα 10 λεπτα περιπου που επαιξα.

Γενικα με τα mod το παιχνιδι μου αρεσει πολυ οπτικα.

Δημοσ.

Nαι ρε σιγα, το δοκιμασα εγω τωρα.. Οκ ultra textures με περιπου την ιδια αποδοση και ελαφρως λιγοτερο stuttering. Ωραια δουλεια εχει κανει ο Maldo ο τυπος ειναι φοβερος θυμαμαι την δουλεια του στο Crysis.

p.s Texture aliasing δεν αντιμετωπισα τουλαχιστον μεχρι στιγμης στα 10 λεπτα περιπου που επαιξα.

Γενικα με τα mod το παιχνιδι μου αρεσει πολυ οπτικα.

Το εβαλα και εγω, τωρα εκανα alt-tab. Texture aliasing βλεπω οντως. Σε μερικα σημεια δεν ειναι τοσο ενοχλητικο. Εχω ακομα αυτο το θεμα με το total slowdown για καποιον λογο βεβαια σε καποια σημεια. Κοιταω απο την μια ολα κομπλε, κοιταω απο την αλλη 3 fps. Δεν καταλαβαινω.

Επισης υπαρχει κατι που μπορω να κανω για το Mouse lag?

• Moderators
Δημοσ.

θα έπρεπε να πληρώσουν τους modders, που τα παιδιά κάνουν τη δουλειά που έπρεπε να είχαν κάνει αυτοί για το pc edition..

Ούτε στα Silent Hunter δεν το έκαναν. Π.χ. το 5 βγήκε ανέτοιμο (δεν λέω stuttering, είχε πολλά σοβαρά προβλήματα. Δεν λειτουργούσαν πράγματα του gameplay) και το έφτιαξε όσο μπόρεσε η community.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...