{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ...εδω είχαν sluttering ακομη και οι κονσόλες και....μην ξεχνάμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πουληθούν αλλά 2 εκατομμύρια κόπιες...αρα δεν πιστεύω να το αφήσουν στο έλεος του θεου...λιγο performance είναι όλη η υπόθεση...that's it!!!! Agreed αλλα το κακό έγινε...βασικά πρέπει κάπως να ξαναγυρίσουμε στην εποχή τον demos, θες να πουλήσεις, pre-order, first day αγορά, ok demo τότε...no demo no buy και επίσης ρε φουστι μου ποσο μαμιμενα δύσκολο είναι να βάζουν όλοι ένα benchmark...γέλιο θα έλεγα, είναι κουραστικό κάθε φορα να ψάχνεσαι τι fps είχες πριν τους drivers, patch, tweaks κτλ...τόσο δηλαδή?! Ευτυχώς ευτυχώς άμα είδατε angry Joe E3 το division φαίνεται να είναι αυτό που δείχνουν μιας και ήταν fully playable στο booth. At least thats something. 1
Oroku Saki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Να βαλω το mod τωρα? Γιατι βλεπω πως ο τυπος σχεδον καθε μερα βγαζει νεα εκδοση του mod που ξεκλειδωνει περισσοτερα settings. Η να περιμενω μεχρι να τα ξεκλειδωσει ολα? Να το βαλω τωρα?
spartan29gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Να βαλω το mod τωρα? Γιατι βλεπω πως ο τυπος σχεδον καθε μερα βγαζει νεα εκδοση του mod που ξεκλειδωνει περισσοτερα settings. Η να περιμενω μεχρι να τα ξεκλειδωσει ολα? Να το βαλω τωρα? Προσωπικα για εμενα περιμενε(το ειπε και ο ιδιος ο μοντερ οτι εχει πολυ δουλεια ακομη)
qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 αρα μια τρυπα στο νερο..κριμα...πραγματοκα...οταν γυροσω στην αθηνα το game θα φαει unistall Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App Κάντο uninstall με teamviewer από το κινητό, μην περιμένεις να γυρίσεις 6
Mitsos_The_Great Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πάντως ακόμα και με την R9 280X πάλι μου κολλάει στα ultra textures και η κάρτα δύσκολα σκαρφαλώνει 99% (αν κοιτάξω τον ουρανό πχ). Κάποιος που έχει πρόβλημα με ultra textures και 3 GB VRAM;
rowain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Και εγω εχω προβλημα με τη δικια μου και την εχω και λιγο ανεβασμενη..τρεχωντας με το αμαξι μεσα στην πολη το stuttering μεγαλωνει κατα πολυ και τα fps πεφτουν και στα 25 αρκετες φορες... 1
Alex21121988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Oλοι εχουν θεμα με το game ακομα και αυτοι με titan με τα 6 vram. Σε κανεναν δεν παιζει με σταθερο 60αρι οτι πυργο και να εχει. Και αλλα games στο παρελθον ζηταγαν 3 gb vram και μια χαρα τα παιζαμε. Το watch dogs εχει περασει στην ιστορια ηδη ως ενα απο τα χειροτερα ports με κακιστα γραμμενο κωδικα, που στην τελικη ουτε η ubi μπορει/ενδιαφερεται να φτιαξει... Ειχε απιστευτες προοπτικες σαν game, πουλησε καλα μεχρι τωρα, στις κονσολες δουλευει σωστα απο οσο διαβαζω. Τωρα στο pc θα πρεπει να προχωρησουμε παρακατω και να ελπιζουμε πως το gta v δεν θα εχει τα ιδια θεματα. 3
Mitsos_The_Great Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Rowain σε τι settings παίζεις και τι vram σου καταναλώνει;
rowain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 High settings. Λεπτομερειες δεν θυμαμαι καθως εχω να το ακουμπησω 2+ εβδομαδες και ουτε προκειται ξανα...απο vram μου ετρωγε στα 2200-2900 αναλογως το antialiasing απο οτι θυμάμαι..
wazzaa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Περίμενα να διαβάσω κάτι καλύτερο....Να δούμε όταν θα βγει και το Official....Καμία ανακοίνωση έχουμε???
BigBOSS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 θα ξαναγοράσει κανείς παιχνίδι της nubisoft για pc;
ggramenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πάντως ακόμα και με την R9 280X πάλι μου κολλάει στα ultra textures και η κάρτα δύσκολα σκαρφαλώνει 99% (αν κοιτάξω τον ουρανό πχ). Κάποιος που έχει πρόβλημα με ultra textures και 3 GB VRAM; ...αφου σου κολαει γιατι δεν το παιζεις σε High/High???Εγω με την R9 280x Toxic σε High/High τρεχει νερο από 35fps-60fps και average 42.....και με το Mod 0.7..αν το βαλω σε Ultra/Ultra βαραει βουτιες στα 25Fps και σε Ultra/High στα 28....και το θεμα είναι στην 50" Hd στα 4 μετρα που το παιζω δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ διαφορα Ultra-High ...
SlackulatoR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Site: WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo Site: UBISOFT COMMENTS ON DEACTIVATED WATCH DOGS PC SETTINGS Ψέφτες με λίγα λόγια, μιας και σε εμένα όπως και στους περισσότερους τρέχει καλύτερα και εξαφανίστηκε το shuttering με το mod. Ας είναι καλά οι modders, μέχρι και τα άτομα με 2GB κάρτες θα παίζουν με Ultra textures απ'ότι φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα