Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενα να διαβάσω κάτι καλύτερο....
Να δούμε όταν θα βγει και το Official....
Καμία ανακοίνωση έχουμε??? :P

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ακόμα και με την R9 280X πάλι μου κολλάει στα ultra textures και η κάρτα δύσκολα σκαρφαλώνει 99% (αν κοιτάξω τον ουρανό πχ). Κάποιος που έχει πρόβλημα με ultra textures και 3 GB VRAM;

...αφου σου κολαει γιατι δεν το παιζεις σε High/High???Εγω με την R9 280x Toxic σε High/High τρεχει νερο από 35fps-60fps και average 42.....και με το Mod 0.7..αν το βαλω σε Ultra/Ultra βαραει βουτιες στα 25Fps και σε Ultra/High στα 28....και το θεμα είναι στην 50" Hd στα 4 μετρα που το παιζω δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ διαφορα Ultra-High ...

Δημοσ.

Link.png Site: WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo

Link.png Site: UBISOFT COMMENTS ON DEACTIVATED WATCH DOGS PC SETTINGS

Ψέφτες με λίγα λόγια, μιας και σε εμένα όπως και στους περισσότερους τρέχει καλύτερα και εξαφανίστηκε το shuttering με το mod. Ας είναι καλά οι modders, μέχρι και τα άτομα με 2GB κάρτες θα παίζουν με Ultra textures απ'ότι φαίνεται.

Δημοσ.

Link.png Site: WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo

Link.png Site: UBISOFT COMMENTS ON DEACTIVATED WATCH DOGS PC SETTINGS

Ψέφτες με λίγα λόγια, μιας και σε εμένα όπως και στους περισσότερους τρέχει καλύτερα και εξαφανίστηκε το shuttering με το mod. Ας είναι καλά οι modders, μέχρι και τα άτομα με 2GB κάρτες θα παίζουν με Ultra textures απ'ότι φαίνεται.

Καιρός ήταν. Μεγάλη αδικία για πολλούς που έδωσαν 300ε για κάρτα (GTX 770πχ) και δεν έπαιζε στα Ultra.

...αφου σου κολαει γιατι δεν το παιζεις σε High/High???Εγω με την R9 280x Toxic σε High/High τρεχει νερο από 35fps-60fps και average 42.....και με το Mod 0.7..αν το βαλω σε Ultra/Ultra βαραει βουτιες στα 25Fps και σε Ultra/High στα 28....και το θεμα είναι στην 50" Hd στα 4 μετρα που το παιζω δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ διαφορα Ultra-High ...

Υποτίθεται ότι πήρα την R9 280X με 3GB (και) για να παίζω το WD σε UItra Textures αλλά διάβαζα ότι υπάρχει πρόβλημα στην απόδοση με AMD, είναι και το παιχνίδι κακογραμμένο, να δούμε πως θα διορθώσουν όλο αυτό το αίσχος (αν διορθώνεται).

Δημοσ.

ναι λες και δεν μας φαινονταν καθόλου ακυρο ότι η της "πλάκας καρτούλα" GTX 770 2gb δεν μπορούσε να αντέξει τα διαστημικά ultra textures και μάλιστα σε 1080p και ότι το ολο πράμα δεν ηταν στημένο απο αυτήν την βρωμερή εταιρία, :-D

Δημοσ.

Παντως παρα το κραξιμο και την αγανακτηση του κοσμου αυτη τη στιγμη που μιλαμε το assasin creed 4 βρισκεται στην δευτερη και το far cry 3 στην 9 θεση των υψηλοτερων πωλησεων στο steam Ναι μεν φωναζουμε για την ποιοτητα του watchdogs στο pc αλλα μετα πανε και αγοραζουν το far cry3 και ας ειναι σε προσφορα 5 ευρω (κανονικα δεν τους αξιζει ουτε 1 ευρω να παρουν μετα απο οτι εκαναν) και το ac 4 25 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Καιρός ήταν. Μεγάλη αδικία για πολλούς που έδωσαν 300ε για κάρτα (GTX 770πχ) και δεν έπαιζε στα Ultra.

Υποτίθεται ότι πήρα την R9 280X με 3GB (και) για να παίζω το WD σε UItra Textures αλλά διάβαζα ότι υπάρχει πρόβλημα στην απόδοση με AMD, είναι και το παιχνίδι κακογραμμένο, να δούμε πως θα διορθώσουν όλο αυτό το αίσχος (αν διορθώνεται).

....ρε παιδια....μην τρελαθούμε....σε High το WD είναι 3 φορες καλητερο(με το Mod 0.7) από την εκδοση PS4......το υπογραφο αυτό μιας και το ειδα και από κοντα...θα φταξει το game....με του Modders...εγω προσωπικα δεν εχω παραπονο....

Δημοσ.

Πάντος τελικά αξίζει το patch ή όχι????

Στο βίντεο πάντος που δείχνει τα γραφκά μεταξύ υπολογιστή και κονσόλων, δεν έχει διαφορά μεγάλη του pc με το Xbox one και ps4

Δημοσ.

....ρε παιδια....μην τρελαθούμε....σε High το WD είναι 3 φορες καλητερο(με το Mod 0.7) από την εκδοση PS4......το υπογραφο αυτό μιας και το ειδα και από κοντα...θα φταξει το game....με του Modders...εγω προσωπικα δεν εχω παραπονο....

πες αυτο σε κατοχους ps4 και θα σε βγάλουνε τρελό

μιλάμε για παράνοια :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...