Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo

Link.png Site: UBISOFT COMMENTS ON DEACTIVATED WATCH DOGS PC SETTINGS

Ψέφτες με λίγα λόγια, μιας και σε εμένα όπως και στους περισσότερους τρέχει καλύτερα και εξαφανίστηκε το shuttering με το mod. Ας είναι καλά οι modders, μέχρι και τα άτομα με 2GB κάρτες θα παίζουν με Ultra textures απ'ότι φαίνεται.

Καιρός ήταν. Μεγάλη αδικία για πολλούς που έδωσαν 300ε για κάρτα (GTX 770πχ) και δεν έπαιζε στα Ultra.

...αφου σου κολαει γιατι δεν το παιζεις σε High/High???Εγω με την R9 280x Toxic σε High/High τρεχει νερο από 35fps-60fps και average 42.....και με το Mod 0.7..αν το βαλω σε Ultra/Ultra βαραει βουτιες στα 25Fps και σε Ultra/High στα 28....και το θεμα είναι στην 50" Hd στα 4 μετρα που το παιζω δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ διαφορα Ultra-High ...

Υποτίθεται ότι πήρα την R9 280X με 3GB (και) για να παίζω το WD σε UItra Textures αλλά διάβαζα ότι υπάρχει πρόβλημα στην απόδοση με AMD, είναι και το παιχνίδι κακογραμμένο, να δούμε πως θα διορθώσουν όλο αυτό το αίσχος (αν διορθώνεται).

Δημοσ.

ναι λες και δεν μας φαινονταν καθόλου ακυρο ότι η της "πλάκας καρτούλα" GTX 770 2gb δεν μπορούσε να αντέξει τα διαστημικά ultra textures και μάλιστα σε 1080p και ότι το ολο πράμα δεν ηταν στημένο απο αυτήν την βρωμερή εταιρία, :-D

Δημοσ.

Παντως παρα το κραξιμο και την αγανακτηση του κοσμου αυτη τη στιγμη που μιλαμε το assasin creed 4 βρισκεται στην δευτερη και το far cry 3 στην 9 θεση των υψηλοτερων πωλησεων στο steam Ναι μεν φωναζουμε για την ποιοτητα του watchdogs στο pc αλλα μετα πανε και αγοραζουν το far cry3 και ας ειναι σε προσφορα 5 ευρω (κανονικα δεν τους αξιζει ουτε 1 ευρω να παρουν μετα απο οτι εκαναν) και το ac 4 25 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Καιρός ήταν. Μεγάλη αδικία για πολλούς που έδωσαν 300ε για κάρτα (GTX 770πχ) και δεν έπαιζε στα Ultra.

Υποτίθεται ότι πήρα την R9 280X με 3GB (και) για να παίζω το WD σε UItra Textures αλλά διάβαζα ότι υπάρχει πρόβλημα στην απόδοση με AMD, είναι και το παιχνίδι κακογραμμένο, να δούμε πως θα διορθώσουν όλο αυτό το αίσχος (αν διορθώνεται).

....ρε παιδια....μην τρελαθούμε....σε High το WD είναι 3 φορες καλητερο(με το Mod 0.7) από την εκδοση PS4......το υπογραφο αυτό μιας και το ειδα και από κοντα...θα φταξει το game....με του Modders...εγω προσωπικα δεν εχω παραπονο....

Δημοσ.

Πάντος τελικά αξίζει το patch ή όχι????

Στο βίντεο πάντος που δείχνει τα γραφκά μεταξύ υπολογιστή και κονσόλων, δεν έχει διαφορά μεγάλη του pc με το Xbox one και ps4

Δημοσ.

....ρε παιδια....μην τρελαθούμε....σε High το WD είναι 3 φορες καλητερο(με το Mod 0.7) από την εκδοση PS4......το υπογραφο αυτό μιας και το ειδα και από κοντα...θα φταξει το game....με του Modders...εγω προσωπικα δεν εχω παραπονο....

πες αυτο σε κατοχους ps4 και θα σε βγάλουνε τρελό

μιλάμε για παράνοια :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντος τελικά αξίζει το patch ή όχι????

Στο βίντεο πάντος που δείχνει τα γραφκά μεταξύ υπολογιστή και κονσόλων, δεν έχει διαφορά μεγάλη του pc με το Xbox one και ps4

To Patch του Watch Dogs που βγηκε εχθες δεν ηταν οτι πολλοι περιμεναμε μετα απο 3 βδομαδες αναμονης.

Τωρα τι εννοεις αν αξιζει? Απο το τιποτα καλο ειναι...

Αυτο ειναι το Change LOG του χθεσινου Patch:

PC SPECIFIC FIXES

• Fixed graphical glitches on Low & Medium settings.

• Fixed some crashes on SLI configurations.

• Implemented several performance improvements.

• Implemented a few control improvements.

• Fixed issues causing infinite messaging and timing-out when trying to access the Online Shop from the Extras Menu while Uplay is set to Offline mode.

• Fixed issues connecting to a Multiplayer game. 

• Implemented several mouse modifications.

• Fixed “Drinking Game” control issue where wrong information was displayed when played with a gamepad.

• Fixed “Chess Game” control issue.

• Fixed bug where the invasion setting was never saved.

• Fixed graphical issues during cut scenes and cinematics.

• Fixed several graphical and texture bugs.

• Removed Vista OS check to prevent false positives.

• Added game version in main menu.

MAJOR GAME FIXES

• Automatically reconstructed corrupted save files which prevented loading to go further than 90%. Some collectibles may remain unrecoverable. 

• Fixed the issue preventing players from using hacks in game.

GAMEPLAY FIXES

• Fixed several mission-breaking bugs.

• Fixed minor mission and item-related issues.

• Fixed the issue that caused the empty weapon-wheel.

MULTIPLAYER FIXES

• Fixed several minor respawn issues.

• Fixed some connection and session joining issues.

Εγω παντως περισσοτερα περιμενω απο τα MODs του TheWorse παρα απο τα Patches της Ubisoft.

Οσο για τη διαφορα στα γραφικα μεταξυ PC και PS4 δεν μπορεις να την δεις σε video στο youtube. Παρα μονο σε screenshots, και ζωντανα εννοειτε.

Εχω συγκρινει τα γραφικα του PS4 στο Watch Dogs με αυτα του PC στο Watch Dogs. Στην ιδια TV το PC σε High (οχι Ultra) settings με FXAA στα 1080p ειχε ανωτερα γραφικα απο το PS4. Ακομα και στα Medium settings (με High textures) στα 1080p με FXAA τα γραφικα του PC ηταν ανωτερα απο αυτα του PS4.

Η εκδoση του WD στο PS4 τρεχει σε Medium-High χωρις αρκετο AA στα 900p και 20-30fps. Οταν παιζεις σε μια 1080p TV/οθονη, το αποτελεσμα του upscale απο 900 σε 1080p δεν ειναι ιδιαιτερα ωραιο.

Και δεν θα συγκρινω την PS4 με την PC εκδωση του WatchDogs σε Ultra settings με 4xMSAA στα 1440p με το E3 MOD του TheWorse...

Οσο για το MOD, κανει μεγαλη διαφορα στο παιχνιδι, αλλα αξιζει να περιμενετε λιγες μερες ακομα να ολοκληρωθει.

Μπορειτε να παρακολουθειτε την εξελιξη του εδω.

Επεξ/σία από Cowboy
  • Like 3
Δημοσ.

πες αυτο σε κατοχους ps4 και θα σε βγάλουνε τρελό

μιλάμε για παράνοια :-D

......σσσσσσσσσσσσσσσσσσ :ph34r:  ...........είμαι κατοχος PS4...λογο κοστους των παιχνιδιων δεν.....απλα εχω και τον λογαριασμο στο PSN για τα δωρεαν και κανα δυο παιχιδια που τα αγορασα μετα κοπων και βασανων.Γενικα το πηρα ΜΟΝΟ για τα exclusives, 9-10 παιζω στο PC...και το WD το αγορασα για PC  :-D  ......εχω ολους τους ΑΑΑ τιτλους(Titanfall,WD,Call of Duty Ghosts,Battlefiel 4,Need for speed Rivals,k.o.k) αγορασμένους για PC με συνολικο κοστος λιγοτερο από 200ευρο= 3 παιχνίδια για PS4....  

Δημοσ.

για αυτο καταλαβαινεις τι ειναι pc gaming και τι console gaming και δεν βλέπεις τα πράματα μονοπλευρα κάποιοι που ασχολούνται φανατικά μονο με τις κονσόλες έχουνε δαιμονοποιήσει το pc gaming τους λες οτι ένα απο τα πράματα που γουστάρεις στο pc gaming ειναι η ελευθερια που σου προσφερει ως ανοιχτή και ανεξάρτητη πλατφορμα και αυτοι απαντάνε πως γουσταρουνε την ελευθερια που προσφερει η κονσολα, λολ δηλαδή μια κλειστή πλατφορμα.

και εγώ αμά πάρω ps4 θα το πάρω κυριως για το Metal Gear Solid V, φανατικός γαρ.

T

Οσο για τη διαφορα στα γραφικα μεταξυ PC και PS4 δεν μπορεις να την δεις σε video στο youtube.

και ακομα πολύ καλυτερα και χωρις καμια αμφιβολία εαν εχεις δει τις δύο εκδοσεις ιδίοις όμμασι

• Like 2
Δημοσ.

...καθ οδον

Headlights flickering have been fully fixed.
You'll be able to choose Spotlight volumes, anamorphic lensflares or default.
You'll be able to choose if you want colorgrading or not.
Stuttering and performance should be improved since last version.
Lighting changes are added and will not be removed.
Wind Environment changed for E3 one.
Reduced the ammount of time of particles to be able to see more of them on street and such.
Clouds, rain, smoke, fog, and other effects are now correctly using their high textures instead of the low ones.
Fully integrated to ubisoft's patch.
Other bugs or problems related to HDR should now be fixed.
Lighting for the pharmacy changed.
Rain changes.
Bloom changes.

And many more things. All of this avaialable for 0.8 version.
  • Like 1
Δημοσ.

...καθ οδον

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114&page=197

Headlights flickering have been fully fixed.

You'll be able to choose Spotlight volumes, anamorphic lensflares or default.

You'll be able to choose if you want colorgrading or not.

Stuttering and performance should be improved since last version.

Lighting changes are added and will not be removed.

Wind Environment changed for E3 one.

Reduced the ammount of time of particles to be able to see more of them on street and such.

Clouds, rain, smoke, fog, and other effects are now correctly using their high textures instead of the low ones.

Fully integrated to ubisoft's patch.

Other bugs or problems related to HDR should now be fixed.

Lighting for the pharmacy changed.

Rain changes.

Bloom changes.

And many more things. All of this avaialable for 0.8 version.

Ωραία... Που να βγάλει και την έκδοση 1.0... Αντι να τα κάνει η ubisoft αυτά...

Δημοσ.

Αν οταν βγει το 1.0 mod που θα κανει τα γραφικα ακριβως οπως ηταν στην e3 2012 αν μεχρι τοτε η ubisoft δεν εχει βγαλει patch που να ξεκλειδωνει τα γραφικα θα γινει χαμος!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...