Cowboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Πάντος τελικά αξίζει το patch ή όχι???? Στο βίντεο πάντος που δείχνει τα γραφκά μεταξύ υπολογιστή και κονσόλων, δεν έχει διαφορά μεγάλη του pc με το Xbox one και ps4 To Patch του Watch Dogs που βγηκε εχθες δεν ηταν οτι πολλοι περιμεναμε μετα απο 3 βδομαδες αναμονης. Τωρα τι εννοεις αν αξιζει? Απο το τιποτα καλο ειναι... Αυτο ειναι το Change LOG του χθεσινου Patch: PC SPECIFIC FIXES • Fixed graphical glitches on Low & Medium settings. • Fixed some crashes on SLI configurations. • Implemented several performance improvements. • Implemented a few control improvements. • Fixed issues causing infinite messaging and timing-out when trying to access the Online Shop from the Extras Menu while Uplay is set to Offline mode. • Fixed issues connecting to a Multiplayer game. • Implemented several mouse modifications. • Fixed “Drinking Game” control issue where wrong information was displayed when played with a gamepad. • Fixed “Chess Game” control issue. • Fixed bug where the invasion setting was never saved. • Fixed graphical issues during cut scenes and cinematics. • Fixed several graphical and texture bugs. • Removed Vista OS check to prevent false positives. • Added game version in main menu. MAJOR GAME FIXES • Automatically reconstructed corrupted save files which prevented loading to go further than 90%. Some collectibles may remain unrecoverable. • Fixed the issue preventing players from using hacks in game. GAMEPLAY FIXES • Fixed several mission-breaking bugs. • Fixed minor mission and item-related issues. • Fixed the issue that caused the empty weapon-wheel. MULTIPLAYER FIXES • Fixed several minor respawn issues. • Fixed some connection and session joining issues. Εγω παντως περισσοτερα περιμενω απο τα MODs του TheWorse παρα απο τα Patches της Ubisoft. Οσο για τη διαφορα στα γραφικα μεταξυ PC και PS4 δεν μπορεις να την δεις σε video στο youtube. Παρα μονο σε screenshots, και ζωντανα εννοειτε. Εχω συγκρινει τα γραφικα του PS4 στο Watch Dogs με αυτα του PC στο Watch Dogs. Στην ιδια TV το PC σε High (οχι Ultra) settings με FXAA στα 1080p ειχε ανωτερα γραφικα απο το PS4. Ακομα και στα Medium settings (με High textures) στα 1080p με FXAA τα γραφικα του PC ηταν ανωτερα απο αυτα του PS4. Η εκδoση του WD στο PS4 τρεχει σε Medium-High χωρις αρκετο AA στα 900p και 20-30fps. Οταν παιζεις σε μια 1080p TV/οθονη, το αποτελεσμα του upscale απο 900 σε 1080p δεν ειναι ιδιαιτερα ωραιο. Και δεν θα συγκρινω την PS4 με την PC εκδωση του WatchDogs σε Ultra settings με 4xMSAA στα 1440p με το E3 MOD του TheWorse... Οσο για το MOD, κανει μεγαλη διαφορα στο παιχνιδι, αλλα αξιζει να περιμενετε λιγες μερες ακομα να ολοκληρωθει. Μπορειτε να παρακολουθειτε την εξελιξη του εδω. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από Cowboy 3
ggramenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 πες αυτο σε κατοχους ps4 και θα σε βγάλουνε τρελό μιλάμε για παράνοια ......σσσσσσσσσσσσσσσσσσ ...........είμαι κατοχος PS4...λογο κοστους των παιχνιδιων δεν.....απλα εχω και τον λογαριασμο στο PSN για τα δωρεαν και κανα δυο παιχιδια που τα αγορασα μετα κοπων και βασανων.Γενικα το πηρα ΜΟΝΟ για τα exclusives, 9-10 παιζω στο PC...και το WD το αγορασα για PC ......εχω ολους τους ΑΑΑ τιτλους(Titanfall,WD,Call of Duty Ghosts,Battlefiel 4,Need for speed Rivals,k.o.k) αγορασμένους για PC με συνολικο κοστος λιγοτερο από 200ευρο= 3 παιχνίδια για PS4....
BigBOSS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 για αυτο καταλαβαινεις τι ειναι pc gaming και τι console gaming και δεν βλέπεις τα πράματα μονοπλευρα κάποιοι που ασχολούνται φανατικά μονο με τις κονσόλες έχουνε δαιμονοποιήσει το pc gaming τους λες οτι ένα απο τα πράματα που γουστάρεις στο pc gaming ειναι η ελευθερια που σου προσφερει ως ανοιχτή και ανεξάρτητη πλατφορμα και αυτοι απαντάνε πως γουσταρουνε την ελευθερια που προσφερει η κονσολα, λολ δηλαδή μια κλειστή πλατφορμα. και εγώ αμά πάρω ps4 θα το πάρω κυριως για το Metal Gear Solid V, φανατικός γαρ. T Οσο για τη διαφορα στα γραφικα μεταξυ PC και PS4 δεν μπορεις να την δεις σε video στο youtube. και ακομα πολύ καλυτερα και χωρις καμια αμφιβολία εαν εχεις δει τις δύο εκδοσεις ιδίοις όμμασι 2
ggramenos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ...καθ οδον http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114&page=197 Headlights flickering have been fully fixed.You'll be able to choose Spotlight volumes, anamorphic lensflares or default.You'll be able to choose if you want colorgrading or not.Stuttering and performance should be improved since last version.Lighting changes are added and will not be removed.Wind Environment changed for E3 one.Reduced the ammount of time of particles to be able to see more of them on street and such.Clouds, rain, smoke, fog, and other effects are now correctly using their high textures instead of the low ones.Fully integrated to ubisoft's patch.Other bugs or problems related to HDR should now be fixed.Lighting for the pharmacy changed.Rain changes.Bloom changes. And many more things. All of this avaialable for 0.8 version. 1
Darth Revan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ...καθ οδον http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114&page=197 Headlights flickering have been fully fixed. You'll be able to choose Spotlight volumes, anamorphic lensflares or default. You'll be able to choose if you want colorgrading or not. Stuttering and performance should be improved since last version. Lighting changes are added and will not be removed. Wind Environment changed for E3 one. Reduced the ammount of time of particles to be able to see more of them on street and such. Clouds, rain, smoke, fog, and other effects are now correctly using their high textures instead of the low ones. Fully integrated to ubisoft's patch. Other bugs or problems related to HDR should now be fixed. Lighting for the pharmacy changed. Rain changes. Bloom changes. And many more things. All of this avaialable for 0.8 version. Ωραία... Που να βγάλει και την έκδοση 1.0... Αντι να τα κάνει η ubisoft αυτά...
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν οταν βγει το 1.0 mod που θα κανει τα γραφικα ακριβως οπως ηταν στην e3 2012 αν μεχρι τοτε η ubisoft δεν εχει βγαλει patch που να ξεκλειδωνει τα γραφικα θα γινει χαμος!!
Cowboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Aνεβασα βιντεακι με την GTX670 2GB και τον i5 3570K μου σε Ultra/Ultra με FXAA στα 1080p. (χωρις MOD) (Δειχνω αναλυτικα Specs, ρυθμισεις και fps μεσα στο βιντεο).Τα Average FPS μου ειναι: 45 Tρεχω γρηγορα με αμαξι μεσα στην πολη, με βροχη. Ειναι οτι πιο "βαρυ" μπορω να κανω. Και τα FPS σπανια πεφτουν κατω απο τα 40, και ποτε κατω απο τα 30. Δεν υπαρχει το παπαμικρο stuttering, ουτε fps drop, ουτε κολλημα. Οταν βγαλει ο TheWorse την 0.8 εκδοση του MOD του, που θα ειναι και συμβατη με το προχθεσινο Patch, θα κανω το ιδιο test για να δω διαφορες σε visuals και σε επιδοσεις. System Specs: CPU: i5 3570k @4.6Ghz RAM: 16GB G.SKILL RipjawsX 2133MHz GPU: Zotac GTX670 2GB Mobo: Asus Maximus V Formula SSD: Corsair Force GT 240GB PSU: Corsair TX650 V2 3
HadesGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Aνεβασα βιντεακι με την GTX670 2GB και τον i5 3570K μου σε Ultra/Ultra με FXAA στα 1080p. (χωρις MOD) (Δειχνω αναλυτικα Specs, ρυθμισεις και fps μεσα στο βιντεο). Τα Average FPS μου ειναι: 45 Tρεχω γρηγορα με αμαξι μεσα στην πολη, με βροχη. Ειναι οτι πιο "βαρυ" μπορω να κανω. Και τα FPS σπανια πεφτουν κατω απο τα 40, και ποτε κατω απο τα 30. Δεν υπαρχει το παπαμικρο stuttering, ουτε fps drop, ουτε κολλημα. Οταν βγαλει ο TheWorse την 0.8 εκδοση του MOD του, που θα ειναι και συμβατη με το προχθεσινο Patch, θα κανω το ιδιο test για να δω διαφορες σε visuals και σε επιδοσεις. System Specs: CPU: i5 3570k @4.6Ghz RAM: 16GB G.SKILL RipjawsX 2133MHz GPU: Zotac GTX670 2GB Mobo: Asus Maximus V Formula SSD: Corsair Force GT 240GB PSU: Corsair TX650 V2 Μια χαρά σου τρέχει! Άντε να πάρει το ρημάδι το game μπρος και στα pc μας
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλά δεν πάει έτσι εμένα με Ultra textures ούτε για πλάκα..Τελικά δεν ξέρω τι να πω γι' αυτή την εταιρεία..
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πές αυτό που λέμε όλοι : θα περιμένω κανέναν χρόνο να στρώσει και μετά θα το παίξω. 7
SlackulatoR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Aνεβασα βιντεακι με την GTX670 2GB και τον i5 3570K μου σε Ultra/Ultra με FXAA στα 1080p. (χωρις MOD) (Δειχνω αναλυτικα Specs, ρυθμισεις και fps μεσα στο βιντεο). Τα Average FPS μου ειναι: 45 Tρεχω γρηγορα με αμαξι μεσα στην πολη, με βροχη. Ειναι οτι πιο "βαρυ" μπορω να κανω. Και τα FPS σπανια πεφτουν κατω απο τα 40, και ποτε κατω απο τα 30. Δεν υπαρχει το παπαμικρο stuttering, ουτε fps drop, ουτε κολλημα. Οταν βγαλει ο TheWorse την 0.8 εκδοση του MOD του, που θα ειναι και συμβατη με το προχθεσινο Patch, θα κανω το ιδιο test για να δω διαφορες σε visuals και σε επιδοσεις. System Specs: CPU: i5 3570k @4.6Ghz RAM: 16GB G.SKILL RipjawsX 2133MHz GPU: Zotac GTX670 2GB Mobo: Asus Maximus V Formula SSD: Corsair Force GT 240GB PSU: Corsair TX650 V2 Εμένα με 780 και δεν πάει έτσι...τα ίδια fps πιάνω με το Mod + High Textures. Ποιούς drivers έχεις; 1
BigBOSS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Cowboy γιατι δεν το τράβηξες με shadowplay, πλέον αν θέλεις γράφει και επιφάνεια εργασίας και game. Eτσι θα ειχε το video πολύ καλυτερη ποιότητα απ'οτι το "off screen"
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πές αυτό που λέμε όλοι : θα περιμένω κανέναν χρόνο να στρώσει και μετά θα το παίξω. Σε ενα χρονο θα παιζω GTA V στο pc μου σιγα μην ασχολουμαι με το WD ακομη.. 4
Alex21121988 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Aνεβασα βιντεακι με την GTX670 2GB και τον i5 3570K μου σε Ultra/Ultra με FXAA στα 1080p. (χωρις MOD) (Δειχνω αναλυτικα Specs, ρυθμισεις και fps μεσα στο βιντεο). Τα Average FPS μου ειναι: 45 Tρεχω γρηγορα με αμαξι μεσα στην πολη, με βροχη. Ειναι οτι πιο "βαρυ" μπορω να κανω. Και τα FPS σπανια πεφτουν κατω απο τα 40, και ποτε κατω απο τα 30. Δεν υπαρχει το παπαμικρο stuttering, ουτε fps drop, ουτε κολλημα. Οταν βγαλει ο TheWorse την 0.8 εκδοση του MOD του, που θα ειναι και συμβατη με το προχθεσινο Patch, θα κανω το ιδιο test για να δω διαφορες σε visuals και σε επιδοσεις. System Specs: CPU: i5 3570k @4.6Ghz RAM: 16GB G.SKILL RipjawsX 2133MHz GPU: Zotac GTX670 2GB Mobo: Asus Maximus V Formula SSD: Corsair Force GT 240GB PSU: Corsair TX650 V2 Περιεργως ουτε σε μενα τρεχει τοσο καλα. Εχει σχεση πιθανοτατα και το οc στη cpu σου. Τι να πω, εγω για να παιζω αξιοπρεπως το εκανα frame cap στα 30 fps και ησυχασα. Παιζει καλα στα ultra/ultra με smaa. Ακομα το sli δεν εχει φτιαχτει απο την nvidia, και απο οτι φαινεται δεν ειναι δικο της το προβλημα. To παιχνιδι απλα δεν φαινεται να μπορει να δουλεψει σωστα με sli.
spartan29gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Που να δειτε και στο δικο μου πισι!!που τρεχει τελεια χωρις κολληματα και φρειμ ντροπς(με ρυθμισεις στα high παρακαλω)Επιπλεον δεν εχω περασει το patch της ubisoft!!!και κανενα μοντ.Πιστευω οτι το παιχνιδι τρεχει καλυτερα με nvidia καρτες και intel επεξεργαστες. Cowboy γιατι δεν το τράβηξες με shadowplay, πλέον αν θέλεις γράφει και επιφάνεια εργασίας και game. Eτσι θα ειχε το video πολύ καλυτερη ποιότητα απ'οτι το "off screen" Ειναι ευκολος ο τροπος?η θελει καμια περιπλοκη διαδικασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα