Razor333 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εγω κατεβασα κ εβαλα το Watch dogs stutter fix 2.0 by MaLDo και ολο το stutter εφυγε!! To shutter οντως φευγει αλλα γενικα το framerate εχει μειωθει σε μενα, βεβαια πριν επαιζα high και τωρα ειναι πραγματικα ultra και φαινεται κιολας.
ggramenos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ....αντε να σχολασουμε.....εντυπωσεις το απόγευμα...
szam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω παντως πανω σε fresh install του watch dogs(steam) βλεπω τρελο stuttering ακομα... πλεον κλαιω τα λεφτα μου για αυτο το τραγικο game που το μονο που αξιζε ηταν το campaign οσο και αν αξιζε αυτο... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από szam
ggramenos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εδω εχει τα παντα!!οποιος προλαβει!! https://mega.co.nz/#!l4FVzQoJ!qbeAIKM4yYQ9B91uZ9ZoAAd9uqEWI14h3id_HqvEUgA edit:Πρεπει να εχεται βαλει κ το Patch της ubi! ....υπαρχει πρόβλημα εγω που το εχω αυθεντικο....δεν εχω ορεξη να ξανακατεβάζω το παιχνιδι...είναι βαλε βγαλε...όπως τα προιγουμενα???......τωρα το κατεβαζω...
SlackulatoR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 TheWorse Mod 0.8v (εικόνες) http://minus.com/mFMQ4VOZbmpnC 3
spartan29gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Λοιπον με την πολυτιμη βοηθεια του φιλου και μελους jonnyman(και τον ευχαριστω δημοσια για αυτο )εκανα και εγω την διαδικασια.Λοιπον εντυπωσεις θετικοτατες!!μιας και το παιχνιδι δειχνει πιο ομορφο απο πριν+οτι τα textures που φαινονται λες και το εχεις στο ultra!!! κανουν την διαφορα.Απλα μην περιμενετε να δειτε γραφικα οπως οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το 2012!!διοτι μιλαμε τωρα για μια διαφορετικη και πιο υποβαθμισμενη μηχανη γραφικων απο τοτε. Υ.Γ Φιλε γκαλας(οπως και στα περισσοτερα παιδια) βαλτε οπωσδηποτε το μοντ!!θα λυθουν πολλα απο τα προβληματα που εχετε. 2
johnnyman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 να σαι καλα spartan,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!χαιρομαι που βοηθησα κ τα καταφερες να δουλεψει!!το stuttering ειναι λιγοτερο εως καθολου τωρα?ειμαστε εν αναμονη της v0.8!! 1
wazzaa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καλα σπερνει με amd μην το συζητας καθολου http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_geforce_gtx_titan_z_review,19.html Φαντάσου να δόσεις 1500 ευρώ και να σε πατάει ένας με ένα 350άρι.... Το σπάς μετά ή όχι??? 1
Darth Revan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Παντως με το worse mod 0.7b και WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo υπάρχει αρκετή βελτίωση στα frames και στο stuttering .Kαμία σχέση με πριν.Απλα μια απορία ,αλλάζω τα γραφικα απο το μενού,επηρεάζουν τίποτα οι αλλαγές ή ειναι ήδη τα ultra περασμένα(Εκτός απο τα textures που τα βαζουμε στο high και είναι ultra )
ggramenos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Παντως με το worse mod 0.7b και WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo υπάρχει αρκετή βελτίωση στα frames και στο stuttering .Kαμία σχέση με πριν.Απλα μια απορία ,αλλάζω τα γραφικα απο το μενού,επηρεάζουν τίποτα οι αλλαγές ή ειναι ήδη τα ultra περασμένα(Εκτός απο τα textures που τα βαζουμε στο high και είναι ultra ) ...πως γινετε αυτό...και τα τέσσερα αρχεια με το ιδιο ονομα στο ιδιο folder....εγω μονο το WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 εβαλα....πρεπει να βαλω και το Mod 0.7??? να σαι καλα spartan,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!χαιρομαι που βοηθησα κ τα καταφερες να δουλεψει!!το stuttering ειναι λιγοτερο εως καθολου τωρα?ειμαστε εν αναμονη της v0.8!! ......ακριβως όπως το ειπες....sluttering λιγοτερο εως καθολου...το θεμα είναι ότι πεφτουν τα FPS και αυτό οφειλετε,πιστευω επειδή παρολο που είναι High το παιχνιδι παιζει σε Ultra.Εγω με την R9 280x Toxic στα High δεν ειχα θεμα αφου δεν επαιφτα κατω από 35FPS,Average 42 ενώ τωρα με το Mod παιφτω εκει που θα επαιφτα αν το επαιζα όλα Ultra...στα 27FPS και Average 35...
Darth Revan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ...πως γινετε αυτό...και τα τέσσερα αρχεια με το ιδιο ονομα στο ιδιο folder....εγω μονο το WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 εβαλα....πρεπει να βαλω και το Mod 0.7??? ......ακριβως όπως το ειπες....sluttering λιγοτερο εως καθολου...το θεμα είναι ότι πεφτουν τα FPS και αυτό οφειλετε,πιστευω επειδή παρολο που είναι High το παιχνιδι παιζει σε Ultra.Εγω με την R9 280x Toxic στα High δεν ειχα θεμα αφου δεν επαιφτα κατω από 35FPS,Average 42 ενώ τωρα με το Mod παιφτω εκει που θα επαιφτα αν το επαιζα όλα Ultra...στα 27FPS και Average 35... Διάβασε καλά τι λέει.Απορώ που τα βρήκες τα 4 αρχεία....2 είναι...ενα patch.dat k patch.fat ...WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo Includes TheWorse modifications version 0.7b for enhanced graphics!!!! Σημαίνει πως περιλαμβάνει το worse mod 0.7b .Και ειναι stuttering οχι Sluttering (slut=τσούλα) .Frame drops δεν ξέρω αν έχει δεν το μέτρησα.Απλα ξέρω πως πάει πολύ καλυτερα απο πριν. 3
ggramenos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ... stuttering οχι Sluttering (slut=τσούλα) ... ....axaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxa.....ενταξει....για ένα γραμμα !!!!! 2
Darth Revan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ....axaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxa.....ενταξει....για ένα γραμμα !!!!! Ενα γράμμα όμως το οποίο κάνει την διαφορά 1
pagratios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έχει κανέις το Watch dogs stutter fix 2.0 by MaLDo γιατί δεν το βρίσκω?
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Έχει κανέις το Watch dogs stutter fix 2.0 by MaLDo γιατί δεν το βρίσκω? http://www.dsogaming.com/news/watch_dogs-stutter-fix-2-0-mod-lets-you-enjoy-ultra-textures-on-gpus-with-2gb-vram/ Στο τελος της παραγραφου εχει 2 λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα