pagratios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 http://www.dsogaming.com/news/watch_dogs-stutter-fix-2-0-mod-lets-you-enjoy-ultra-textures-on-gpus-with-2gb-vram/ Στο τελος της παραγραφου εχει 2 λινκ. Tα link δεν λειτουργούν
johnnyman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 εδω μαζι με το mod και το Patch της ubi! https://mega.co.nz/#!l4FVzQoJ!qbeAIKM4yYQ9B91uZ9ZoAAd9uqEWI14h3id_HqvEUgA 1
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 να σαι καλα spartan,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!χαιρομαι που βοηθησα κ τα καταφερες να δουλεψει!!το stuttering ειναι λιγοτερο εως καθολου τωρα?ειμαστε εν αναμονη της v0.8!! Γενικως προβλημα stuttering δεν ειχα τοσο στην στοκ εκδοση!!αλλα το παιχνιδι εχει αλλη αισθηση τωρα!!παιζει πιο γαματα με λιγα λογια. Αν και το μονο μου ψιλοπαραπονακι ειναι μερικα φρειμς ντροπς που εχω οταν οδηγαω(μερικες φορες το κανει οχι παντα) 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παιδιά κάποιος με AMD Card με 2GB VRAM που να τρέχει το παιχνιδι με ultra χρησιμοποιώντας το MOD να μας πει πως πάει;
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 άσχετο μπήκα να δοκιμάσω το Mod και για "καλή" μου τύχη με έκανε ένας tail και τον κατάλαβα το πρόβλημα ήτανε οτι όταν κανεις online tail πρέπει ο άλλος να μην σε καταλάβει κ να μην σε σκοτώσει, το συγκεκριμενο άτομο έιχε hacks κ οχι μόνο έκανε πολύ αισθητή την εμφανισή του αλλα είχε super speed και ο θεος ξερει τι αλλο απο No recoil μεχρι και god mod...Ευτυχώς στο tail αν δεν μπορεσω να τον κάνω Profile γιατι ειχε super speed δεν χάνω πόντους κ απλά μόνο αυτός κερδίζει πόντους αλλα το θέμα είναι αν υπάρχουν τέτοια cheats χαλάνε την εμπειρία και του online γιατί αυτό σημαίνει οτι μπορεί να υπάρχουν μέχρι και wallhacks και να σε βρίσκουν έυκολα στο online hacking...Είπα να αναφέρω την εμπειρία μου δεν ξέρω αν σας έτυχε κάτι παρομοιο.
SlackulatoR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Βγήκε η 0.8: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390438 Download: https://mega.co.nz/#!50NzxBTI!J79RcJ8eho76T3G3XVE7F1dIUpBZwQZCqhJAs80BLy0 Κάποιοι αναφέρουν bugs/glitches πάντως. 1
johnnyman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μερικα screenshots απο το patch του worse v0.8+ maldo's textures+sweetfx!!stutter δεν εχω καθολου 0!! 2
paxara Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μερικα screenshots απο το patch του worse v0.8+ maldo's textures+sweetfx!!stutter δεν εχω καθολου 0!! Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει δυστυχώς τίποτα. Θα περιμένω να βγει η 1.0 έκδοση αλλά.. από τις αλλαγές που βλέπω, είναι σαν να βλέπω animation ταινία παρά παραγωγή της Ubisoft. Μήπως να δώσουν τον έλεγχο της εταιρίας σε άλλα άτομα.. μπας ΚΑΙ εμείς πάρουμε κάτι αξιόλογο ΚΑΙ εκείνοι βγάλουν κανένα cent παραπάνω;; Λέω εγώ τώρα...
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Η 0.8 δουλεύει και με το πρόσφατο επίσημο patch ή μόνο με vanilla?
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Απο οτι αναφερει δουλευει κανονικα με το official "patch" (ο θεος να το κανει) της ubi
SlackulatoR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Η 0.8 περιλαμβάνει και το patch της Ubitsoft. 1
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Mε το τελευταιο mod 0.8 δεν εχει καθολου stuttering οντως. Δεν παρατηρησα μεχρι τωρα καποιο bug. Στο wd tool που δινει εχει μια επιλογη '' enhanced lighting '' η οποια δεν λειτουργει απο οτι φαινεται γιατι με το που ξανανοιγω το tool παει αυτοματα στο off. Δεν ξερω πως τα καταφεραν 3 ανθρωποι να κανουν το game και πιο ομορφο και να τρεχει οπως πρεπει. Κανονικα θα πρεπει καποιος να στειλει αυτα τα ατομα στη ubisoft να τους μαθουν μερικα πραγματα... 1
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πάντως όταν μία ομάδα παιδιών καταφέρνει μέσα σε λίγες μέρες να φτιάξει mod για το PC που 1) να λύνει τα προβλήματα, 2) να ξεκλειδώνει θαμένα settings του παιχνιδιού από Ε3 2012, 3) να κάνει το παιχνίδι να παίζει με Ultra settings σε hardware κατώτερο αυτού που ζητάει η Ubi 4) Nα δίνουν στον παίχτη τη δυνατότητα επιλογής επιπέδου LOD, DOF, BLOOM κλπ κλπ Όλα τα παραπάνω λένε πάρα πολλά για το τί συμβαίνει με αυτό το στούντιο. 11
SlackulatoR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πάντως όταν μία ομάδα παιδιών καταφέρνει μέσα σε λίγες μέρες να φτιάξει mod για το PC που 1) να λύνει τα προβλήματα, 2) να ξεκλειδώνει θαμένα settings του παιχνιδιού από Ε3 2012, 3) να κάνει το παιχνίδι να παίζει με Ultra settings σε hardware κατώτερο αυτού που ζητάει η Ubi 4) Nα δίνουν στον παίχτη τη δυνατότητα επιλογής επιπέδου LOD, DOF, BLOOM κλπ κλπ Όλα τα παραπάνω λένε πάρα πολλά για το τί συμβαίνει με αυτό το στούντιο. Επίσης δείχνει τι συμβαίνει με τον κόσμο γύρω μας, όταν μια εταιρία βγάζει ένα προϊόν σκάρτο επίτηδες για να προωθήσει τις κονσόλες φαντάσου τι γίνεται σε άλλους τομείς πέρα από το gaming. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα