Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης δείχνει τι συμβαίνει με τον κόσμο γύρω μας, όταν μια εταιρία βγάζει ένα προϊόν σκάρτο επίτηδες για να προωθήσει τις κονσόλες φαντάσου τι γίνεται σε άλλους τομείς πέρα από το gaming.

Eιπες μεγαλη κουβεντα τωρα. Ενταξει την ξερουμε την ubisoft τι κανει και ποια ειναι. Το κακο ειναι οτι εχει την μεριδα του λεοντος απο games καθε χρονο. Κακο δεν ειναι φυσικα να παιζουμε τα games της, αλλα η αντιμετωπιση της απεναντι στο pc. Δεν με πειραξε τοσο το downgrade που εκαναν για να μην κανει μπαμ η οπτικη η διαφορα μεταξυ κονσολας και pc, oσο το perfomance που ειναι απαραδεκτο. Ευτυχως υπαρχουν κατι τυποι τυπου theworse, vaas, maldo και τους ξεμπροστιαζουν. Ποσοι απο εμας πηγαμε να φαμε το τυρακι, οτι το συστημα οντως θελει απο τωρα αναβαθμιση κυριως gpu λογω της vram που ζητουσε το game. Το game me το mod δειχνει καλυτερο, και τρεχει αψογα. Παιζω εδω και 3 ωρες, και δεν πεφτω κατω απο 40 frames στα ultra/ultra με smaa. 

• Like 5
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ένα update για την 0.9:

Update 25/6: I'm currently working on 0.9 version which will fix many of the problems people have right now. Anamorphic lensflares will be added too. If you can't wait then play older versions or vanilla.

Δημοσ.

Ερωτηση σε οσους παιζουν με το mod. Τι settings επιλεξατε να χρησιμοποιειτε? Τα δικα μου στο WD tool

post-250036-0-48388400-1403700801_thumb.jpg

ps: Το Enhanced Lighting μενει στο off ακομα και αν το αλλαξω και κανω apply. Oταν το ανοιγεις ξανα παει στο off και παλι.

Θα το φιταξουν λογικα και αυτο μεχρι την κανονικη εκδοση.

Δημοσ.

Πάντως όταν μία ομάδα παιδιών καταφέρνει μέσα σε λίγες μέρες να φτιάξει mod για το PC που

1) να λύνει τα προβλήματα,

2) να ξεκλειδώνει θαμένα settings του παιχνιδιού από Ε3 2012,

3) να κάνει το παιχνίδι να παίζει με Ultra settings σε hardware κατώτερο αυτού που ζητάει η Ubi

4) Nα δίνουν στον παίχτη τη δυνατότητα επιλογής επιπέδου LOD, DOF, BLOOM κλπ κλπ

Όλα τα παραπάνω λένε πάρα πολλά για το τί συμβαίνει με αυτό το στούντιο.

Πραγματικά δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα, αν και η κατάσταση ήταν ήδη γνωστή από τα Assassins Creed και το πώς (δεν) έπαιζαν σε PC. Απλά πλέον ξεπεράστηκαν κάποια όρια.

Δημοσ.

Αν πειραξουμε καποιες ρυθμησεις στα γραφικα μεσα απο το game χαλαει τιποτα;

Αν εννοεις με το mod, οχι δεν χαλαει κατι. Στις πρηγουμενες εκδοσεις υπηρχε προβλημα, γιατι πειραζες στην ουσια το xml αρχειο εκτος game. Σε αυτο μπορεις να επιλεξεις   εσυ οτι θελεις. Ο modder το μονο πoυ ειπε για την 0.8 ειναι να μην βαλουμε στο off το colorgrading στο WDtool, γιατι ανεφερε οτι δεν θα δουλευει σωστα μετα το mod.

Δημοσ.

Αν εννοεις με το mod, οχι δεν χαλαει κατι. Στις πρηγουμενες εκδοσεις υπηρχε προβλημα, γιατι πειραζες στην ουσια το xml αρχειο εκτος game. Σε αυτο μπορεις να επιλεξεις   εσυ οτι θελεις. Ο modder το μονο πoυ ειπε για την 0.8 ειναι να μην βαλουμε στο off το colorgrading στο WDtool, γιατι ανεφερε οτι δεν θα δουλευει σωστα μετα το mod.

Μια χαρα τοτε.... Ευχαριστω man!!!

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει κανένα mod αλλά ακούω πολύ καλά σχόλια από εσάς.

Θα περιμένω το 1.0 μιας που αφού το έχω τερματίσει δεν έχω κανένα θέμα να το παίξω τώρα....

Δημοσ.

Με την 0.8 δεν έχω τα θεϊκά framedrops που είχα με την 0.7 κάθε 30 sec ενώ οδηγούσα, με όλα στο high. (5fps)

Με την 5870 ανεβασμένη λίγο, παίζω με 35+ fps. Έχω ακόμα κάποια στιγμιαία framedrops (25fps) αλλά εντάξει, ρίχνοντας κάποια στο medium, τρέχει σαν νεράκι... με πολύ καλύτερα γραφικά από αυτά που μας πλάσαρε η ubi.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω περιμενω την 1.0 και τοτε το ξεκιναω. Με 5870 παιζεις ολα high με την το 0.8 ,mod? Και δεν κολλαει καθολου?

Δημοσ.

Εγω περιμενω την 1.0 και τοτε το ξεκιναω. Με 5870 παιζεις ολα high με την το 0.8 ,mod? Και δεν κολλαει καθολου?

σαφώς δυνατότερη gpu και απο αυτή του ps4 και φυσικά του xbox one.

Δημοσ.

Αρα εγω με την 560 ti  που πλεον παιζω σε 1920χ1080 αλλα η 560 ti twin fronz ii oc ειναι αρκετα πιο ισχυρη απο την 5870 λετε να αντεχει με ολα στο high?

Δημοσ.

Να πω για πλάκα ότι αν βάλω το texture details στο ultra, έχω με το ζόρι 5fps. (χωρίς το mod) lol...

Τρομερή δουλειά το mod,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...