Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρειτε καποια προβληματα με το mod 0.8; Οπως δεν υπαρχει βροχη οι ανεμοι ειναι λιγο οτι να ναι... κ.α;

Κάτι περίεργο αντιλαμβανόμουν αλλά δεν είχα παίξει τόσο ώστε να το αντιληφθώ ακριβώς.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι με το mod συνέχεια έχει αέρα. Για την βροχή που λες δεν βλέπω κάτι περίεργο.

Με το που έβγαλα το mod... γαλήνεψε ο τόπος... και επέστρεψαν τα άθλιας ανάλυσης textures. Back to Mod...

Επεξ/σία από GMod
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανένα δράμα. Απλά γεγονότα παραθέτω.

Τώρα για το "σιγά το παιχνίδι" δεν συμφωνώ καθόλου. Ήταν ένας άκρως αναμενόμενος τίτλος που περιμέναμε οι περισσότεροι να παίξουμε έπειτα από αυτά που μας είχαν δείξει στην Ε3. Και αν μάλιστα ήταν έτσι όπως μας το έδειχναν ούτε καν εσύ θα έλεγες σήμερα "σιγά το παιχνίδι".

Τέσπα δεν ήρθε η καταστροφή αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα αποδόσουν τα FC4 και AC Unity. Εαν φάμε όμως και εκεί φόλα τότε θα βάλω να δω καμιά ταινία του Ξανθόπουλου για μπόλικο δράμα.

ναι ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενος τίτλος ναι φαινόταν ότι θα έχει γραφικάρες και θα σπέρνει όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε

οπότε πες μου γιατί σκας; για ένα παιχνίδι που απλά είναι άνω του μετρίου;

εγώ πάντως πιο πολύ σκάω που εδώ και τόσο καιρό δεν έχουμε gta (και ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ κι εμείς τα "ταπεινά" pc από φθινόπωρο, σε αντίθεση με τις πίπες που έλεγαν οι κονσολάδες) , παρά για το ότι δεν τρέχει ικανοποιητικά ακόμα ένα port της ubi

και στο κάτω κάτω πάρτο ιστορικά βρε παιδί μου, στο πρόσφατο παρελθόν

far cry 3 ==> έτρεχε άψογα και ήταν πολύ καλό παιχνίδι (και ας μην είχε τα γραφικά της Ε3 κλάιν, ήταν μια χαρά όμορφο)

splinter cell blacklist ==> έτρεχε άψογα και ήταν καλό παιχνίδι

black flag ==> μπορεί να είχε κάποια θεματάκια, αλλά εν τέλει έτρεχε μια χαρά, ήταν πολύ όμορφο και καλο παιχνίδι

ac 3 ==> είχε μάλλον πιο πολλά θέματα (ήταν και πιο αδύναμο το hw για τους περισσότερους τότε) , εντάξει όχι στα επίπεδα του wach dogs, αλλά playable, στη τελική ποιος χέστηκε γιατί ήταν κακό παιχνίδι

το πιο σημαντικό από τα παραπάνω πρόσφατα παιχνίδια της ubi είναι ότι ήρθαν στο pc

από κει και πέρα κάποια ήταν καλά, κάποια μέτρια , κάποια κακά και ανάλογη ποικιλία υπήρχε και στα port τους

οπότε με λίγα λόγια δε μπορείς να πεις κάτι συγκεκριμένο για τη συγκεκριμένη εταιρεία και την υποτιθέμενη "κρυφή της ατζέντα"¨σχετικά με τα pc

αν δε γούσταρε τα pc, απλά δε θα έβγαζε καν τα παιχνίδια

απλά σε κάποιες περιπτώσεις shit happens, απλά το προσπερνάμε και πάμε παρακάτω

δε βρίσκω τι νόημα έχει επί 200 σελίδες να αναλύετε τα ίδια και τα ίδια και το μόνο με το οποίο να ασχολείστε είναι το τεχνικό μέρος (γιατί το ίδιο το παιχνίδι δε βλέπω να συγκίνησε και κανένα) και να κάνετε θεωρίες συνομωσίας

η αγορά θα μιλήσει, αν το παιχνίδι παραμείνει προβληματικό θα πάει άπατο και την επόμενη φορά δε θα κάτσουν να δουλεύουν τσάμπα

το ζήτημα είναι να τους τιμωρήσουν οι χρήστες

αλλά το να λέμε ότι το κάνουν επίτηδες έτσι στα pc έχει μεν βάση γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μια ιστορία κακών port, αλλά έχει και κάποια δόση υπερβολής

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύουν

Τώρα το έφτιαξαν. Όταν το έγραφα, δεν λειτουργούσε!!

Thanks anyway.

Δημοσ.

ναι ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενος τίτλος ναι φαινόταν ότι θα έχει γραφικάρες και θα σπέρνει όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε

οπότε πες μου γιατί σκας; για ένα παιχνίδι που απλά είναι άνω του μετρίου;

εγώ πάντως πιο πολύ σκάω που εδώ και τόσο καιρό δεν έχουμε gta (και ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ κι εμείς τα "ταπεινά" pc από φθινόπωρο, σε αντίθεση με τις πίπες που έλεγαν οι κονσολάδες) , παρά για το ότι δεν τρέχει ικανοποιητικά ακόμα ένα port της ubi

και στο κάτω κάτω πάρτο ιστορικά βρε παιδί μου, στο πρόσφατο παρελθόν

far cry 3 ==> έτρεχε άψογα και ήταν πολύ καλό παιχνίδι (και ας μην είχε τα γραφικά της Ε3 κλάιν, ήταν μια χαρά όμορφο)

splinter cell blacklist ==> έτρεχε άψογα και ήταν καλό παιχνίδι

black flag ==> μπορεί να είχε κάποια θεματάκια, αλλά εν τέλει έτρεχε μια χαρά, ήταν πολύ όμορφο και καλο παιχνίδι

ac 3 ==> είχε μάλλον πιο πολλά θέματα (ήταν και πιο αδύναμο το hw για τους περισσότερους τότε) , εντάξει όχι στα επίπεδα του wach dogs, αλλά playable, στη τελική ποιος χέστηκε γιατί ήταν κακό παιχνίδι

το πιο σημαντικό από τα παραπάνω πρόσφατα παιχνίδια της ubi είναι ότι ήρθαν στο pc

από κει και πέρα κάποια ήταν καλά, κάποια μέτρια , κάποια κακά και ανάλογη ποικιλία υπήρχε και στα port τους

οπότε με λίγα λόγια δε μπορείς να πεις κάτι συγκεκριμένο για τη συγκεκριμένη εταιρεία και την υποτιθέμενη "κρυφή της ατζέντα"¨σχετικά με τα pc

αν δε γούσταρε τα pc, απλά δε θα έβγαζε καν τα παιχνίδια

απλά σε κάποιες περιπτώσεις shit happens, απλά το προσπερνάμε και πάμε παρακάτω

δε βρίσκω τι νόημα έχει επί 200 σελίδες να αναλύετε τα ίδια και τα ίδια και το μόνο με το οποίο να ασχολείστε είναι το τεχνικό μέρος (γιατί το ίδιο το παιχνίδι δε βλέπω να συγκίνησε και κανένα) και να κάνετε θεωρίες συνομωσίας

η αγορά θα μιλήσει, αν το παιχνίδι παραμείνει προβληματικό θα πάει άπατο και την επόμενη φορά δε θα κάτσουν να δουλεύουν τσάμπα

το ζήτημα είναι να τους τιμωρήσουν οι χρήστες

αλλά το να λέμε ότι το κάνουν επίτηδες έτσι στα pc έχει μεν βάση γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μια ιστορία κακών port, αλλά έχει και κάποια δόση υπερβολής

Και γιατί να μην προσπαθήσει να διορθώσει το ήδη υπάρχον port; Μιλάμε για ένα παιχνίδι εκατομμυρίων από το οποίο η ubisοft περιμένει επίσης να εισπράξει εκατομμύρια από το χώρο των PC.

Όταν κάποιοι modders πειράζοντας τα "πάνω πάνω", γιατί source code προφανώς δεν έχει κανείς, μπορούν και βελτιώνουν τόσα θέματα, γιατί η ίδια η ubisoft να μη δώσει την ίδια δουλειά στους εργαζόμενους των studios; Είναι μήπως τόσο μεγάλο το ποσό που χρειάζεται σε σύγκριση με το ποσό που δαπανήθηκε για την ανάπτυξη ή τα έσοδα που αναμένουν από τα PCs; Δεν έχουν μήπως τις γνώσεις οι προγραμματιστές του studio που έκανε την ανάπτυξη ώστε να κάνουν ένα καλύτερο optimization; Δε νομίζω... Απλά τα PC έρχονται σε δεύτερη μοίρα... Το ότι γίνονται άθλια ports είναι γιατί με ελάχιστα έξοδα υπάρχουν πολλαπλάσια κέρδη...  

Δημοσ.

Dude όλα έχουν να κάνουν με τα deadlines...απλά δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το game και υπέθεσαν ότι το έχουν με patches, well shit happens, και καλύτερα που έγινε έτσι imho.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να πω την αλήθεια εντάξει. Πλέον, μετά από 100+ ώρες παιχνίδι με όλων των ειδών τα SweetFX/Mods/και άλλα tweaks που διαβάσαμε κατά καιρούς, στη τελικά μου μένει το πως πραγματικά ένιωσα όταν το έπαιζα. Η ιστορία μου άρεσε. Περίμενα να δω τους δεύτερους προταγωνιστες κάπως περισσότερο από ότι τους είδα γιατί ποιο πολύ με το τηλέφωνο μιλούσαν όλη την ώρα αλλά εντάξει. Από ιστορία είμαι ευχαριστημενος 7/10 από εμένα. Γραφικά. Φυσικά δεν ήταν αυτά που έδειξαν πριν 2 χρόνια -καλώς ή κακώς- αλλά το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ περνούσαν απαρατήρητα/αδιάφορα. Ίσως αν εσπρωχναν το παιχνίδι ένα εξάμηνο κι άλλο, θα είχαμε άλλο retail στα χέρια μας. Ποτέ δεν θα το μάθουμε. Ένα 7,5/10 από εμένα ή ίσως 8/10 δεν μπορώ να αποφασίσω. Το παιχνίδι τώρα. Το παιχνίδι μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζες. Ήταν διασκεδαστικο. Hacks εδώ, hacks εκεί.. πλάκα είχε. Μου άρεσε επίσης το σύστημα των αναβαθμισεων. Τα όπλα ήταν ικανοποιητικα (ειδικά εκεί που πετούσε εκρηκτικές οβιδες, πολύ χρήσιμο στα Convoy :P). Ένα 9/10 από εμένα γιατί ήταν κάτι καινούργιο και ευχάριστο. Όσων αφορά το διαδικτυακό παιχνίδι, δεν έκανα το κόπο να παίξω πάνω από μια ώρα στο σύνολο οπότε με τόσο λίγο δύσκολα να σχηματίσω ολοκληρωμένη εικόνα. Πάντως, μου φάνηκε λίγο αδιάφορο. Ένα 5/10.

Δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι. Τώρα όσων αφορά κακό port, καλό port και μπλα, μπλα, μπλα... τι να πω. Εγώ έπαιζα με 30fps (χωρίς το patch που έβγαλε, δεν το έχω περάσει ακόμα) με την 770 2GB με όλα στα ultra εκτός από textures και με AA στο SMAA High.

Άσχημα ports υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες. Μπορεί να συμβεί στο καθένα. Εντάξει, το καταπινεις και το κάνεις γαργάρα και προχωράς. Αν το έχεις αγοράσει απλά ξέχνα το και move on γιατί λεφτά πίσω φυσικά δεν παίρνεις και αν δεν το έχεις αγοράσει, ζύγισε τα + και τα - και πράξεις ανάλογα.

Γενικά πάντως, για εμένα το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικο, όμορφο αλλά όχι τέλειο. Ένα γενικό 7,5/10 και τέλος.

paxara out :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Dude όλα έχουν να κάνουν με τα deadlines...απλά δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το game και υπέθεσαν ότι το έχουν με patches, well shit happens, και καλύτερα που έγινε έτσι imho.

Υποτίθεται κιόλας ότι είχε delay for polishing.

"Ok, it's too heavy, which parts can we downgrade without our users taking notice?"

• Like 2
Δημοσ.

παιδια εγω εχω βαλει Vsync 1 frame και frame buffer στο 5 και δεν εχω πλεον καθολου stutter αλλα παιζω στα 30 καρε. Παντως δεν του φαινεται. Δοκιμαστε το αν θελετε

Δημοσ.

παιδια εγω εχω βαλει Vsync 1 frame και frame buffer στο 5 και δεν εχω πλεον καθολου stutter αλλα παιζω στα 30 καρε. Παντως δεν του φαινεται. Δοκιμαστε το αν θελετε

το buffer Μειωσε το στο 1-2

Δημοσ.

Εγώ να πω την αλήθεια εντάξει. Πλέον, μετά από 100+ ώρες παιχνίδι με όλων των ειδών τα SweetFX/Mods/και άλλα tweaks που διαβάσαμε κατά καιρούς, στη τελικά μου μένει το πως πραγματικά ένιωσα όταν το έπαιζα. Η ιστορία μου άρεσε. Περίμενα να δω τους δεύτερους προταγωνιστες κάπως περισσότερο από ότι τους είδα γιατί ποιο πολύ με το τηλέφωνο μιλούσαν όλη την ώρα αλλά εντάξει. Από ιστορία είμαι ευχαριστημενος 7/10 από εμένα. Γραφικά. Φυσικά δεν ήταν αυτά που έδειξαν πριν 2 χρόνια -καλώς ή κακώς- αλλά το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ περνούσαν απαρατήρητα/αδιάφορα. Ίσως αν εσπρωχναν το παιχνίδι ένα εξάμηνο κι άλλο, θα είχαμε άλλο retail στα χέρια μας. Ποτέ δεν θα το μάθουμε. Ένα 7,5/10 από εμένα ή ίσως 8/10 δεν μπορώ να αποφασίσω. Το παιχνίδι τώρα. Το παιχνίδι μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζες. Ήταν διασκεδαστικο. Hacks εδώ, hacks εκεί.. πλάκα είχε. Μου άρεσε επίσης το σύστημα των αναβαθμισεων. Τα όπλα ήταν ικανοποιητικα (ειδικά εκεί που πετούσε εκρηκτικές οβιδες, πολύ χρήσιμο στα Convoy :P). Ένα 9/10 από εμένα γιατί ήταν κάτι καινούργιο και ευχάριστο. Όσων αφορά το διαδικτυακό παιχνίδι, δεν έκανα το κόπο να παίξω πάνω από μια ώρα στο σύνολο οπότε με τόσο λίγο δύσκολα να σχηματίσω ολοκληρωμένη εικόνα. Πάντως, μου φάνηκε λίγο αδιάφορο. Ένα 5/10.

Δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι. Τώρα όσων αφορά κακό port, καλό port και μπλα, μπλα, μπλα... τι να πω. Εγώ έπαιζα με 30fps (χωρίς το patch που έβγαλε, δεν το έχω περάσει ακόμα) με την 770 2GB με όλα στα ultra εκτός από textures και με AA στο SMAA High.

Άσχημα ports υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες. Μπορεί να συμβεί στο καθένα. Εντάξει, το καταπινεις και το κάνεις γαργάρα και προχωράς. Αν το έχεις αγοράσει απλά ξέχνα το και move on γιατί λεφτά πίσω φυσικά δεν παίρνεις και αν δεν το έχεις αγοράσει, ζύγισε τα + και τα - και πράξεις ανάλογα.

Γενικά πάντως, για εμένα το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικο, όμορφο αλλά όχι τέλειο. Ένα γενικό 7,5/10 και τέλος.

paxara out :P

paxara wait.... Συμφωνώ πολύ στο review σου. Άμα διαβάσει κανείς και το δικό μου πριν κάποιο καιρό θα βρει πολλά κοινά.

Συμφωνώ απόλυτα στο θέμα χαρακτήρων που θα τους ήθελα και εγώ να τους βλέπεις και άλλο όμως θα διαφωνήσω σε ένα πράγμα....

Δεν έχει πολλά Upgrades ρε φίλε... Δηλαδή θα ήθελα να κάνεις ugprades στα όπλα (να βάζεις πάνω upgrades και σιγαστήρες κτλ) θα Δεν ητανε τίποτα σπουδαίο το weopon system. Γενικώς το θέμα upgrades. Πουθενά δεν μπορούσες να κάνεις για αυτό και μάζευες 1 δις και δεν έχεις που να τα ξοδέψεις.... Στο Gta δεν θα φτάνανε :P (το ξέρω δεν είναι το ίδιο και δεν θέλω να τα συγκρίνω, απλά να καταλάβεις τι "είδους Upgrades εννοώ). Αυτά ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ ^_^

Now go out  :P

Συμφωνώ απόλυτα, Shit happens Everytime....

Δημοσ.

@wazzaa Κοίτα, ναι. Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο. Από την άλλη.. προσωπικά δεν μου αρέσει να costum-άρω τα όπλα μου. Γενικά δεν είμαι τύπος των upgrades (γι αυτό άλλωστε σιχαίνομαι και τα rpg). Εμένα μου αρέσει αυτό το 'χαζο' και μονότονο CoD. Shoot-to-kill! Ούτε αναβαθμίσεις, ούτε τίποτα :P Από την άλλη το δικό μου στυλ, είναι μειονότητα ανάμεσα στους gamers, οπότε πιστεύω πως θα έπρεπε να υπήρχε, άσχετος τι μου αρέσει εμένα ^_^

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρον αυτό που είπες φίλε.... Με αυτόν τον τρόπο θα συμφωνήσω μιας που έχει μια λογική αλλά όπως είπες το cod ακόμα και αυτό έχει Upgrade System :P

Anyway. Πολύ ενδιαφερον αναφορά και πάλι!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Χθες το βράδυ εκεί που καθόμουν, μου ήρθε στο μυαλό ένα βίντεο που είχε βγει πίσω στο 2006 (αν θυμάμαι καλά) περίπου.-

Όπου "Microsoft", βλέπε Ubisoft. Όπου "Windows Vista", βλέπε κάθε unoptimized παιχνίδι με προβλήματα της Ubisoft.

Όσοι δεν το έχετε δει το βίντεο πριν, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε 2' επικότητας! ;)

Have fun.

Επεξ/σία από paxara
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...