Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...καταρχην το antialising ειναι ανύπαρκτο και τα φίλτρα απενεργοποιημένα...εκτός και εχω στραβό άρα... :wacko:

....μεχρι στιγμης review που να δείχνει ότι τα γραφικά στις κονσόλες είναι καλητερα ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ Π•Ο•Τ•Ε σε κανένα παιχνίδι..τελος.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή τρώω χοντρά σκαλώματα (ιδιαίτερα στα high-ultra textures) λέτε να φταέι αυτό (ram σχεδόν full);

attachicon.gifΚαταγραφή.JPG

Σωστός. Το παρατήρησα. Νομίζω και με τα textures στα medium δεν υπάρχουν διαφορές (σημαντικές). Δες λίγο ...

attachicon.gifwatch_dogs_2014_07_06_12_30_57_720.jpg

με 4 γιγα ραμ δε πας πουθενα

το παιχνιδι ζηταει 6 μινιμουμ!

Σε μερικές σκηνές είναι μεγάλη η διαφορά. Τι να λέμε τώρα. :)

το νερο δεν υπαρχει...

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην παρεξηγουμαι, παντα στο pc δειχνουν καλυτερα τα games εννοειται, οποιος λεει το αντιθετο ειναι τερμα χαζος και fanboy. Αλλα ρε guys το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι αρκετα κοντα στην εκδοση για pc. Κραυγαλεες διαφορες δεν βρισκεις, παιζω και σε 40αρα bravia, και φαινεται παρα πολυ ωραιο. Οπως εγραψα και πριν αν το ψειρισεις πολυ θα βρεις διαφορες κτλ. Τωρα απο εκει και περα διαλεξα την απροβληματιστη εμπειρια και θυσιασα καποια φιλτρα, καλυτερη ευκρινεια και antialising που υπαρχουν στο pc. Προς θεου δεν πηγα να οδηγησω το θεμα σε console vs pc. Απλα με ανησυχει το γεγονος οτι την πληρωνει το pc παντα με ολες αυτες τις αηδιες και τεχνασματα που κανουν οι εταιρειες για να μας τα πουλησουν στις κονσολες. Αν δεν το εβρισκα χαμηλα σε τιμη και αν η pc εκδοση επαιζε οπως επρεπε δεν θα το επαιρνα σε κονσολα.

• Like 4
Δημοσ.

Απορω πως καθεστε και το ψιριζετε γραφικα,γραφικα και γραφικα,μοδα ειναι και θα περασει να σταματησουν και οι επιτηδειοι να μας τρωνε τα λεφτα μας σε αναβαθμησεις.Σε χαμηλομεσαιες ρυθμησεις γραφικων το επαιξα και ευχαριστηθηκα οσο δεν παιρνει!

• Like 2
Δημοσ.

Αλλη φαση να το ευχαριστιεσαι με full γραφικα ομως..

Ειναι για εμενα ενα 'κινητρο' να το συνεχισεις ενα παιχνιδι αμα εχεις την τελεια απεικονιση.

Ειχα ποσα lag εγω και μετρια γραφικα και απλα το επεξα γτ μου αρεσε εστω και λιγο το gameplay 

αμα ειχα την τελεια απεικονιση θα συνεχισα και ολα τα side missions τωρα..αλλα δεν ..

Δημοσ.

Ειναι για εμενα ενα 'κινητρο' να το συνεχισεις ενα παιχνιδι αμα εχεις την τελεια απεικονιση.

Ειχα ποσα lag εγω και μετρια γραφικα και απλα το επεξα γτ μου αρεσε εστω και λιγο το gameplay

αμα ειχα την τελεια απεικονιση θα συνεχισα και ολα τα side missions τωρα..αλλα δεν ..

Το θέμα εδώ δεν είναι η τέλεια ή μη απεικόνιση, αλλά το ότι μιλάμε για ένα τελείως προβληματικό πράγμα που μετά από κάποιο σημείο καταντά κουραστικό
Δημοσ.

σε τι settings το επαιξες? Βλεπω εχουμε ιδια καρτα γραφικων για αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Μπραβο κερδισες ενα κουρδιστο λουκουμι με πλαστικο αμυγδαλο :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...