Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εχεις το αυθεντικο game καταρχην; Γιατι αν εχεις σπαμενο game και αλλαξες crack ή εβαλες κανενα update, τα saves αλλαζουν location.
Oroku Saki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Ακομα στην 0,8 ειναι το the worse mod? δεν εχει βγει νεοτερη εκδοση?
paxara Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Παιδια εχω ενα προβλημα με το game και ειλικρινα θα το εκτιμησω πολυ αν με βοηθησετε.Για καποιο λογο εχασα τα saves του παιχνιδιου.Ειλκρινα δε πειραξα τιποτε,ομως ξαφνικα η επιλογη continue δεν ηταν ενεργοποιημενη.Πηγα λοιπον να βρω saves μα κατεβασω,αλλα το μονο που βρηκα ειναι το παιχνιδι ολοκληρωμενο,δηλαδη στο 100 %.Υπεθεσα λοιπον οτι μ αυτο θα ειχε καποια επιλογη το παιχνιδι ωστε να ξεκινησω απο κει που ηθελα,ομως αυτη η επιλογη δεν υπαρχει.Το παιχνιδι αν πατησω continue με ξεκιναει απο καπου αλλου (πιθανοτατα στο τελος του) αλλα εγω θελω να ξεκινησω απο κει που βρισκομουν πριν χαθουν τα saves του. Sorry bro. Only God can help you know! Δεν ξέρω να σου πω γιατί και πως χάθηκε το σώσιμό σου (πιθανώς αν πέρασες κανένα patch ή κανένα update ξέρω 'γω) αλλά αν δεν έχεις την αυθεντική έκδοση.. πάπαλα το game. Νέο παιχνίδι και καλή τύχη! Ακομα στην 0,8 ειναι το the worse mod? δεν εχει βγει νεοτερη εκδοση? Yes indeed my lord!
Alex21121988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το πηρα τελικα στo ps4 και ησυχασα. Το βρηκα σε πολυ καλη τιμη απο αγγελιες εδω και το τιμησα. Τελικα δεν ελεγαν ψεμματα για το οτι τρεχει αψογα στις κονσολες χωρις κραυγαλεες οπτικες διαφορες σε σχεση με το pc. Παιζω εδω και 3 ωρες και πηγαινει σφαιρα. Επειδη εχω ασχοληθει αρκετα και με την pc εκδοση, δεν διακρινω διαφορες στα γραφικα. Αλλωστε αυτος ηταν ο στοχος της ubi. Το οτι τρεχει σε μικροτερη αναλυση δεν του φαινεται καθολου στo ps4. Μοναδικο του οπτικο μειονεκτημα οπως θα εχουν ολες οι κονσολες παντα,ειναι το antialising που σε μερικα σημεια το βλεπεις οτι δεν ειναι σωστο ή δεν υπαρχει. Καθομαι και το ψειριζω για να δω και αλλα πραγματα. Ο χειρισμος ειναι πολυ smooth και μ αρεσει πουκουναω το map και βαζω waypoints με το touchpad του ds4.Ενω παιζει στα 30 frames για καποιον λογο δεν με ενοχλει.Στο pc που το ειχα κανει cap απλα δεν μπορουσα να παιξω. Τελικως, η ubi το εκανε να φαινεται το ιδιο καλα με το pc και να τρεχει καλα μονο στις κονσολες.
aetos1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το πηρα τελικα στo ps4 και ησυχασα. Το βρηκα σε πολυ καλη τιμη απο αγγελιες εδω και το τιμησα. Τελικα δεν ελεγαν ψεμματα για το οτι τρεχει αψογα στις κονσολες χωρις κραυγαλεες οπτικες διαφορες σε σχεση με το pc. Παιζω εδω και 3 ωρες και πηγαινει σφαιρα. Επειδη εχω ασχοληθει αρκετα και με την pc εκδοση, δεν διακρινω διαφορες στα γραφικα. Αλλωστε αυτος ηταν ο στοχος της ubi. Το οτι τρεχει σε μικροτερη αναλυση δεν του φαινεται καθολου στo ps4. Μοναδικο του οπτικο μειονεκτημα οπως θα εχουν ολες οι κονσολες παντα,ειναι το antialising που σε μερικα σημεια το βλεπεις οτι δεν ειναι σωστο ή δεν υπαρχει. Καθομαι και το ψειριζω για να δω και αλλα πραγματα. Ο χειρισμος ειναι πολυ smooth και μ αρεσει πουκουναω το map και βαζω waypoints με το touchpad του ds4.Ενω παιζει στα 30 frames για καποιον λογο δεν με ενοχλει.Στο pc που το ειχα κανει cap απλα δεν μπορουσα να παιξω. Τελικως, η ubi το εκανε να φαινεται το ιδιο καλα με το pc και να τρεχει καλα μονο στις κονσολες. Αυτό είναι λίγο ανυσυχητικό αν αρχίσουν να το κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρίες πχ. στο Wicher 3
paxara Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αυτό που είχε δηλώσει ο ceo της Activision (ή ea ήταν δεν θυμάμαι καθόλου): "Ενοχλουμε όταν λένε ότι τα παιχνίδια που βγάζουν δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι εκδόσεις κονσόλας με pc. Πάει πει ότι απλά δεν χρισιμοποιουν όλη την δύναμη που μπορεί να παρέχει ένα desktop computer". 2
Bigi444444 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλά κι εγώ το έχω παίξει για αρκετές ώρες σε ps4 φίλου και δείχνει αρκετά καλό.Όσο καλό όμως και να δείχνει εκεί, η διαφορά στην ποιότητα των γραφικών σε σχέση με ένα pc για εμένα ήταν εμφανής.Μπορεί να έπαιζε σαφώς πιο απροβλημάτιστα, μπορεί να μην τα καταλάβαινες τα 30 fps ως λίγα, μπορεί να το έπαιρνα κι εγώ σε ps4 αντί για pc εαν είχα την κονσόλα, σε καμία περίπτωση όμως δε μπορώ να πω ότι μου φάνηκαν ίδια σε οπτικό επίπεδο.Προσωπικά δηλαδή δεν το δέχομαι ότι δείχνουν ίδια.
ggramenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ....μην τρελαθούμε...και εγω που το έχω και σε ps4 και σε PC οι διάφορες κράζουν από χιλιόμετρα...σαφως ΠΟΛΥ ανώτερα τα γραφικά στο PC ... 3
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σε μερικές σκηνές είναι μεγάλη η διαφορά. Τι να λέμε τώρα. 1
ggramenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ...καταρχην το antialising ειναι ανύπαρκτο και τα φίλτρα απενεργοποιημένα...εκτός και εχω στραβό άρα... ....μεχρι στιγμης review που να δείχνει ότι τα γραφικά στις κονσόλες είναι καλητερα ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ Π•Ο•Τ•Ε σε κανένα παιχνίδι..τελος. 1
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Επειδή τρώω χοντρά σκαλώματα (ιδιαίτερα στα high-ultra textures) λέτε να φταέι αυτό (ram σχεδόν full); Καταγραφή.JPG Σωστός. Το παρατήρησα. Νομίζω και με τα textures στα medium δεν υπάρχουν διαφορές (σημαντικές). Δες λίγο ... watch_dogs_2014_07_06_12_30_57_720.jpg με 4 γιγα ραμ δε πας πουθενα το παιχνιδι ζηταει 6 μινιμουμ! Σε μερικές σκηνές είναι μεγάλη η διαφορά. Τι να λέμε τώρα. το νερο δεν υπαρχει... 1
paxara Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σε μερικές σκηνές είναι μεγάλη η διαφορά. Τι να λέμε τώρα. Με ποιο πρόγραμμα έγινε αυτό το βίντεο;;; Ψάχνω κάτι παρόμοιο! http://www.insomnia.gr/topic/534271-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-video-comparison/
Alex21121988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Για να μην παρεξηγουμαι, παντα στο pc δειχνουν καλυτερα τα games εννοειται, οποιος λεει το αντιθετο ειναι τερμα χαζος και fanboy. Αλλα ρε guys το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι αρκετα κοντα στην εκδοση για pc. Κραυγαλεες διαφορες δεν βρισκεις, παιζω και σε 40αρα bravia, και φαινεται παρα πολυ ωραιο. Οπως εγραψα και πριν αν το ψειρισεις πολυ θα βρεις διαφορες κτλ. Τωρα απο εκει και περα διαλεξα την απροβληματιστη εμπειρια και θυσιασα καποια φιλτρα, καλυτερη ευκρινεια και antialising που υπαρχουν στο pc. Προς θεου δεν πηγα να οδηγησω το θεμα σε console vs pc. Απλα με ανησυχει το γεγονος οτι την πληρωνει το pc παντα με ολες αυτες τις αηδιες και τεχνασματα που κανουν οι εταιρειες για να μας τα πουλησουν στις κονσολες. Αν δεν το εβρισκα χαμηλα σε τιμη και αν η pc εκδοση επαιζε οπως επρεπε δεν θα το επαιρνα σε κονσολα. 4
pirate79 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Απορω πως καθεστε και το ψιριζετε γραφικα,γραφικα και γραφικα,μοδα ειναι και θα περασει να σταματησουν και οι επιτηδειοι να μας τρωνε τα λεφτα μας σε αναβαθμησεις.Σε χαμηλομεσαιες ρυθμησεις γραφικων το επαιξα και ευχαριστηθηκα οσο δεν παιρνει! 2
Sed22 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αλλη φαση να το ευχαριστιεσαι με full γραφικα ομως.. Ειναι για εμενα ενα 'κινητρο' να το συνεχισεις ενα παιχνιδι αμα εχεις την τελεια απεικονιση. Ειχα ποσα lag εγω και μετρια γραφικα και απλα το επεξα γτ μου αρεσε εστω και λιγο το gameplay αμα ειχα την τελεια απεικονιση θα συνεχισα και ολα τα side missions τωρα..αλλα δεν ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα