Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το χειρότερο(CurrentBuild Ps4) και το καλύτερο(Ε3 2012).
john2gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εντάξει δεν είναι και εντελώς έκτρωμα το Watch Dogs (υπάρχει αισθητό downgrade αλλά όχι κι ότι δείχνει εντελώς μάπα ή σαν PS2 game). Αυτό που κάνει μπαμ πάντως είναι το χειρότερο lighting model και οι σχεδόν ανύπαρκτες dynamic shadows. http://i.minus.com/ibtAnGuwing9ii.gif http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2014/065/a/1/watch_dogs_mantle_by_digi_matrix-d796s6d.gif
spartan29gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πρεπει επισημος να αλλαχθει ο τιτλος του παιχνιδιου απο την ubisoft!!!! προτεινω να ονομαστει σε downgrade dogs!!!!
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εαν το demo που εδειξαν στην e3 2012 ηταν απο pc εκδοση σε pc με ισχυρη καρτα γραφικων ενω το σημερινο απο την εκδοση του ps4 τοτε ετσι εξηγειται γιατι στο τωρινο trailer βλεπουμε ενα παιχνιδι με κατωτερα γραφικα απο οτι ειχαμε δει τοτε. Ειναι επειδη το ps4 οπως και ολες οι κονσολες δεν εχουν ουτε τη μιση δυναμη ενος ισχυρου pc. Ειναι απλα τα πραγματα.
icenex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εαν το demo που εδειξαν στην e3 2012 ηταν απο pc εκδοση σε pc με ισχυρη καρτα γραφικων ενω το σημερινο απο την εκδοση του ps4 τοτε ετσι εξηγειται γιατι στο τωρινο trailer βλεπουμε ενα παιχνιδι με κατωτερα γραφικα απο οτι ειχαμε δει τοτε. Ειναι επειδη το ps4 οπως και ολες οι κονσολες δεν εχουν ουτε τη μιση δυναμη ενος ισχυρου pc. Ειναι απλα τα πραγματα. ελπίζω να ισχύει αυτό που λες γιατί αν είναι έτσι το παιχνίδι τουλάχιστον όσον αφορά τους υπολογιστές βλέπω να τρώει πολλά άκυρα απο preorder.Καλά έκανα κ δεν βιάστηκα να κάνω preorder τώρα περιμένω να το δω εν δράση το παιχνίδι κ μετά να το πάρω..αν μου γεμίσει το μάτι. Με λίγα λόγια θα το πάρω μόνο αν τα γραφικά είναι οπώς τα παρουσιάσαν το 2012 κ μιλάω για τα pc ουτώς η άλλως δεν είμαι φαν της κονσόλας κ δεν με ενδιαφέρει τι γραφικά θα έχει εκεί.
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Για το pc πρεπει να ειναι ετσι οπως τα παρουσιασαν. Και για να το παρουσισασαν ετσι το 2012 παει να πει πως ετσι θα ειναι σε max settings. Τωρα το ποσοι απο εμας ομως θα μπορεσουμε να το παιξουμε με τετοια γραφικα αν δεν αλλαξουμα καρτα γραφικων αυτο ειναι το προβλημα....
icenex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Για το pc πρεπει να ειναι ετσι οπως τα παρουσιασαν. Και για να το παρουσισασαν ετσι το 2012 παει να πει πως ετσι θα ειναι σε max settings. Τωρα το ποσοι απο εμας ομως θα μπορεσουμε να το παιξουμε με τετοια γραφικα αν δεν αλλαξουμα καρτα γραφικων αυτο ειναι το προβλημα.... αν είναι έτσι τα πράγματα έχεις καλώς μην έχουν κάνει καμία πατάτα κ μειώσαν γενικά το γραφικά σε ολές τις πλατοφόρμες..Εγώ νομίζω είμαι κομπλέ με την 7970(θέλω να πιστέυω).
qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 απλά άρχισαν από τώρα οι χοντρές διαφορές pc/κονσολών στα γραφικά.. μάλλον για να μη γίνουν ρόμπα με τις next-gen μετριότητες παρουσιάζουν πώς θα είναι τα πράγματα σε αυτές. στα pc ανάλογα τη κάρτα του καθενός σκεφτείτε βρε παιδιά εδώ ούτε 1080 δε μπορούν να παίξουν, τι νόημα έχει να δείχνουν γραφικά που δε θα μπορέσουν να υπάρξουν πραγματικά για τη πλειονότητα των gamers; αν το παιχνίδι έχει ήδη φτιαχτεί με τα γραφικά της Ε3 ποιο το νόημα να γίνει downgrade στη συνέχεια; θα γίνει downgrade εκεί που πρέπει να γίνει, στις κονσόλες που θα περιμένουν τα exclusives τους για να μας δείξουν το φοβερό optimization τους στα pc και με ένα core να τρέχει το παιχνίδι θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που βλέπουμε στα πρόσφατα demo (πάρτε παράδειγμα το black flag που παρά τη κλάψα για το optimization έτρεχε μια χαρά στα pc και σίγουρα καλύτερα από τις next gen) 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγώ πάλι πιστεύω ότι όπως με το Colonial Marines, κάποια ιστορία θα παίχτηκε με τα γραφικά για το ουάου στην Ε3 και τώρα τα "κατέβασαν". Θα δείξει στο τέλος, αλλά οι κονσόλες τώρα δεν έχουν τόση (ακόμα) διαφορά με τα PCs.
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Γιατί δεν έχουν;Με μια 7790 και μια ~7850 που να πας;Ή μήπως είναι δύσκολο να βρεις pc που να φοράει αντίστοιχες ή πιο δυνατές gpu;Με μια 270 για παράδειγμα είσαι σαφώς μπροστά από οποιαδήποτε κονσόλα.Από τα αποδυτήρια το χάσανε το ροζ φύλλο στον τομέα της δύναμης οι κονσόλες σε αυτή τη γενιά. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ακριβώς επειδή είναι από τα αποδυτήρια, δεν θα αφήσουν τα PC να φύγουν μπροστά (κοινώς περίμενε το port και θα δεις), για να μην χάσουν πωλήσεις. Πολύ πιθανόν να κάνω και λάθος, αλλά δεν είναι το θέμα PC Power >>>> Console power. Αυτό το ξέρουμε. Για τα $$$ παίζονται όλα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το PC θα έχει μεγάλη διαφορά σε περίπτωση που βάλει η nVidia PhysX στο παιχνίδι. 1
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ναι το ξέρω, δεν αντιλέγω.Γι αυτό κι εγώ θεωρώ βέβαιο πως θα "ξανακολλήσουμε" και σε αυτή τη γενιά ελέω κονσολών.Και μάλιστα πιο γρήγορα νομίζω απ' ότι στην προηγούμενη πολύ απλά γιατί η διαφορά των gpu που φοράνε ετούτες από τις κορυφαίες των pc είναι χαοτική.Η διαφορά αυτή όμως δεν υπήρχε στην προηγούμενη γενιά.Όποιος θυμάται λίγο από το hardware της εποχής το αντιλαμβάνεται άμεσα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ισχύει αυτό που λες, περιμένω όμως να δω το order 1886 στο Ps4 που φαίνεται φοβερό, αν και όσοι το έπαιξαν λένε ότι δεν τρέχει καλά με αυτή τη ποιότητα.Και μιλάμε για exclusive.Και το Deep Down έχει φάει τρελό downgrade.
icenex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 τι μόδα κ αυτή βγάζουν τα παιχνίδια κ τα παρουσιάζουν σε pc και μετά τα παρουσιάζουν πως θα παίζει στην κονσόλα με χειρότερα γραφικά επειδή δεν τα σηκώνει η κονσόλα..καλά άχυρα έχουν στο μυαλό τους ή κουτοπονηριά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα