Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα απο οτι βλεπεις δεν ασχολουμαστε και τοσο με το game πλεον. Εχουμε και αλλα games. Εγω το πηρα σε καλη τιμη στο ps4 εδω και κατι μηνες και το εχω κρατησει και στο pc για να του πεταω τα διαφορα mods οποτε θα βγαινουν. Οπως λεγαμε ετσι και εγινε, το παιχνιδι ακομα και με το τελευταιο official patch δεν τρεχει ομαλα και δεν προκειται να φτιαχτει ποτε απο την nubisoft. Παλι καλα να λετε που υπαρχουν τυποι σαν τον maldo και theworse και το εκαναν stuttering free το game. Το κραταω και για να κανουμε και καποια στιγμη benchmark με τις καινουριες σειρες gpu.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Mod του Maldo μειώνει το stuttering, δεν το εξαφανίζει τελείως. Απ'ότι διάβαζα σε γειτονικό φόρουμ, το συγκεκριμένο παιχνίδι πάει καλύτερα σε GTX 770 σε σχέση με μια R9 290. Μεγάλη φόλα, έτσι; :shock:

Δημοσ.

Γενικα οι AMD καρτες γραφικων και παλιοτερα οι ΑΤΙ ενω δεν υστερουν σχεδον ποτε συγκριτικα με τις nvidia σε raw power, μια ζωη εχουν θεμα με τους drivers. Και οταν εννοω θεμα, εννοω υποστηριξη/driver updates/tweaks. Με την nvidia παντα επαιρνες drivers beta η και ολοκληρωμενους μεσα το πολυ σε ενα δυμηνο. Με την ΑΤΙ/AMD παντα θυμαμαι τον εαυτο μου να παρακαλαει ενα γα/νο update για να παρω κατι παραπανω σε παιχνιδια της εποχης..Sli profiles καλυτερα και scaling. Το cuda ειμαι επισης λογος να προτιμησεις nvidia αν σε ενδιαφερουν και αλλα εκτος gaming

Ενα διαστημα ειχα την 7870 που σε τεχνικα χαρακτηριστικα και με ενα OC εφτανε και αυτη που εχω τωρα στο συστημα της υπογραφης μου. Και ομως σε πολλα games ειχα χειροτερα frames και απο πολυ κατωτερες gtx τοτε. Μερικα games, απλα unplayable, το πιο τραγικο παραδειγμα στη περιπτωση μου, το amazing spiderman...Κανε ενα search αν δεν σου ειχε τυχει και σενα τοτε που πρωτοβγηκε, να δεις πως επαιζε στις nvidia 660/670/680 και σερνοταν στις 7850/7870/7950/7970...

Ασε τα physx που δεν παιζουν και τοσο σοβαρο ρολο, ισα ισα κατεδαφιζουν τα frames στα περισσοτερα games που το υποστηριζουν η μπαινει σε patch οπως στο blackflag και απλα κανει το game να κολλαει χωρις να ειχε θεμα πριν το update. Θυμαμαι τον εαυτο μου να γελαει με την ubisoft και nvidia οταν εβγαλε το τρειλερ του blackflag με την gtx 780 για να μας δειξει phsysx...Εβλεπες κατι frame drops ολο τρελα...

Στην περιπτωση του WD παντου σκατα τρεχει...Solid 60 απλα πουθενα στα ultra/ultra... Τωρα αν τρεχει καλυτερα σε αλλους μεταξυ αλλων ειναι ενας συνδυασμος στο τι υπολοιπο hardware εχουνε...

Δημοσ.

σε μενα παντως με την r9 290 κ το mod για τα γραφικα + maldo textures το παιχνιδι ετρεχε νερο.0 stutter απλα υπηρχαν φορες που τα frames επεφταν 35-38!!

• Like 2
Δημοσ.

....εμενα παντως μετα το official patch το stutter (εξ...)αφανιστηκε .....και από την αγια αυτή μερα που το εβγαλε η Ubi δεν ξαν'ασχοληθηκα πλεον με αυτό το πρόβλημα.....μονο λιγο το multy παιρνει λιγο φτιαξημο στους servers και τελος.....

• Like 1
Δημοσ.

σε μενα παντως με την r9 290 κ το mod για τα γραφικα + maldo textures το παιχνιδι ετρεχε νερο.0 stutter απλα υπηρχαν φορες που τα frames επεφταν 35-38!!

avg πόσα πιάνεις συνήθως με την 290 και με τι ρυθμίσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα εισαι με evrage 45+ fps, αν ετρεχε στους περισσοτερους απο εμας ετσι,  καλα θα ηταν. Εγω οπως ειπα το εχω κρατησει στο pc μου για μελλοντικους benchmark λογους, και περιμενω και το Ryse son of Rome για το γερο τεστ. Εκει να δουμε τι optimization θα γινει μιας και οντως ειναι το παιχνιδι της χρονιας στα γραφικα του. Αν το καταφερουμε στα 1080p και χωρις antialising πιστευω θα αργησει να μας αναγκασει αλλο παιχνιδι σε αναβαθμιση. Μεχρι τοτε εγω αναμενω, χωρις να βιαζομαι για τις καινουριες σειρες που πρεπει να τις δοκιμασουνε αλλοι πρωτα για να παμε και εμεις σε αγορα καποια στιγμη.

Αλλα για να μην ξεφευγουμε απο ubi, το division δειχνει απιστευτο , αν και το βλεπω να το παιρνω στο ps και αυτο αν εχει παρομοια τεχνικα προβληματα  με το WD...Ελπιζω να μην πεσει και σε αυτο downgrade.. To ac δεν το φοβαμαι και τοσο, λογικα οπως παντα  καποιες περιοχες θα ειναι που θα πεφτουν τα fps κλασσικα.. Το far cry 4 μοιαζει αρκετα με το 3, δεν νομιζω να εχουμε προβλημα να το τρεξουμε στα τερμα

Περα απο το far cry που ευτυχως το σκεφτηκανε οτι ειναι shoot em up και πρεπει να τρεχει πανω απο 60 fps,  η ubisoft θα σκεφτει ποτε οτι υπαρχουν και gamers που παιζουν σε 120/144 Ηz monitors? Eλεος πια με το 60 frame cap.. Οπως οι περισσοτεροι απο εσας δεν την παλευετε να πατε απο τα 60 στα 30, ετσι και εγω χαλιεμαι αφανταστα να αναγκαζομαι να παιζω games κλειδωμενα στα 60. Eλπιζω τα μελλοντικα παιχνιδια της, να μου δινουν την επιλογη αυτη. 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.

Περα απο το far cry που ευτυχως το σκεφτηκανε οτι ειναι shoot em up και πρεπει να τρεχει πανω απο 60 fps,  η ubisoft θα σκεφτει ποτε οτι υπαρχουν και gamers που παιζουν σε 120/144 Ηz monitors? Eλεος πια με το 60 frame cap.. Οπως οι περισσοτεροι απο εσας δεν την παλευετε να πατε απο τα 60 στα 30, ετσι και εγω χαλιεμαι αφανταστα να αναγκαζομαι να παιζω games κλειδωμενα στα 60. Eλπιζω τα μελλοντικα παιχνιδια της, να μου δινουν την επιλογη αυτη. 

Από περιέργεια, πως φένονται τα 60fps σε ένα 120Hz monitor? Θα έλεγες ότι υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με ένα 60Hz monitor?

Ρωτάω επειδή αναρωτιέμαι πως αποδίδει μια οθόνη όταν δεν λειτουργεί στην native συχνότητά της. Παρατηρείς πχ αυξημένο lag ή μη ομαλή κίνηση σε σχέση με μία native 60Hz οθόνη?

Δημοσ.

Στο BenQ μονιτορ επειδη εχω και ενα "καθαρο" 60αρι LG διπλα για να κανω την συγκριση δεν εχει θεμα στην αποδοση ειτε σε 30/60/120/144. Δεν εχει θεματα αποκρισης ή lag οταν το game ειναι 60 ή 30 fps capped. Απο την στιγμη που εχω παιξει first person shoot em up games και γενικα games στα 100+ frames, there is no turning back now..

Δημοσ.

Nαι δυστυχως εχεις το ενα, ξεχνας το αλλο για τωρα. Οταν  βγει ips monitor στα 120 Ηz θα ειναι οτι καλυτερο. Αλλα ναι αν με βαλεις να διαλεξω ξανα, οπως και πριν θα προτιμησω να θυσιασω λιγο την ποιοτητα εικονας που μου προσφερει μια ips οθονη και να παρω τα 120/144 Hz.. Oπως εχω αναφερει αρκετες φορες, δεν υπαρχει γυρισμος μετα απο τα 120Hz. Oσοι δεν εχουν δοκιμασει, να πανε σε καποιο καταστημα ή αν εχει κανενας γνωστος/φιλος ενα τετοιο μονιτορ να δουν την διαφορα. Πολλοι δεν την καταλαβαινουν οπως δεν καταλαβαινουν διαφορα 30 με 60. Αν επιθυμω μπορω καποια στιγμη να παρω και ενα ips μονιτορ, ουτως η αλλως αρκετα games οπως παραπονεθηκα και στο παρα πανω μου σχολιο ειναι 60 fps capped..

Δημοσ.

πως να καταλαβεις οτι δεν πρεπει να ασχοληθεις με ενα παιχνιδι; Να μπεις στο αντιστοιχο thread μετα απο μηνες κυκλοφοριας και ακομα ο κοσμος να μιλαει για fps, patch και καρτες γραφικων. καταντια ubisoft...καταντια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...