xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ..εχει και sp.....και ναι...θα μπορουσε να ειναι και για ότι άλλο παιχνιδι βγαίνει και θα βγει στο μελλον...αλλα παρακατω...ασχετα με το παιχνιδι που το περιμένω πως και πως,εχω κρατησει μονο την ουσια του αρθρου.....δυστηχως.. Unfortunately, both the Xbox One and PS4 GPU are relatively slow and will hold back gaming. Already there is talk of a PlayStation 5 and a next Xbox being released in 2020, which might have something to do with the low system specifications that were targeted for this generation. While developers will of course be working on optimizations, and the Xbox One DirectX 12 update will help a little, some developers claim that for certain graphics-intense titles that Xbox One 1080 60FPS performance is a pipedream for the current generation. σιγά μην κλαίμε από τώρα για τα υπόλοιπα 6 χρόνια.. Υπάρχουν πολύ καλύτερες και αξιόλογες εταιρίες από ubi-ea,βλέπε cdproject! square enix-bethesda(αν και νέρωσε λίγο τελευταιά)!
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά η Bethesda αξιόλογη εταιρεία με το Skyrim να είναι βασισμένο σε X87 ; Λολ, ούτε καν..Για CD-Project Red θα συμφωνήσω όμως όπως και για Square Enix. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά η Bethesda αξιόλογη εταιρεία με το Skyrim να είναι βασισμένο σε X87 ; Λολ, ούτε καν..Για CD-Project Red θα συμφωνήσω όμως όπως και για Square Enix. εεε καλά δεν μίλησα καν για το skyrim,απλώς έχει βγάλει πολύ ωραία,ΝΕΑ και αξιόλογα παιχνίδια,με το δυνατόν λιγότερα προβλήματα..Όποιος την ξέρει μόνο για το Elders Scrolls,τότε ας κλαίει. Εγω αυτές τις εταιρίες αγαπάω πια. EA-UBI-activision ας πάνε να κλάψουν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 EA-UBI-activision ας πάνε να κλάψουν.. Αλλά να παίξουμε Titanfall / Splinter Cell: Blacklist μαζί ε...; ? 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλά να παίξουμε Titanfall / Splinter Cell: Blacklist μαζί ε...; ? να πάμε να παίξουμε,δεν είπα το αντίθετο. Για την ποιότητα των παιχνιδιών που βγάζουν μίλησα πάνω,όχι ότι δεν θα παίξω,βασικά ήδη δεν παίρνω cod,bf games(από το νέο),εκεί που θέλουν να ξεζουμίσουν και τα έχουν χαλάσει τα παιχνίδια,υπάρχουν και οι χαζοί καταναλωτές. και όπως λέω ας πάνε να κλάψουν,κοιτώντας τι βγάζουν οι 3 εταιρίες που ανέφερα. Άλλωστε δεν είμαι ο μόνος που τα αγόρασε εδώ μέσα
ggramenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ...και εγω το αγορασα και.........................................δεν εχω μετανιωσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ...και εγω το αγορασα και.........................................δεν εχω μετανιωσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!!!!!!!! όχι εγώ το μετάνιωσα κάπως είναι η αλήθεια,λόγω τον προβλημάτων,τώρα θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία με τα mods..Αν το έπαιρνα 15€ θα ήταν πολύ καλά από 47€ retail.. 1
ggramenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 σιγά μην κλαίμε από τώρα για τα υπόλοιπα 6 χρόνια.. Υπάρχουν πολύ καλύτερες και αξιόλογες εταιρίες από ubi-ea,βλέπε cdproject! square enix-bethesda(αν και νέρωσε λίγο τελευταιά)! ....ναι δεν λεω,αλλα.......18 στα 20 παιχνίδια που εχω είναι αυτων των εταιριων....και ΝΑΙ ρε *** είναι παιχνιδαρες.....
Federacion Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σε όλους κρασάρει χωρίς Mods updates? Γιατι σε μένα το κάνει αυτό. Παίζει μόνο window mode.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα δεν κρασάρει πάντως.. Τώρα θέλω να δοκιμάσω τα mods με αυτό εδώ http://www.nexusmods.com/watchdogs/mods/15/? θα περάσω αυτό ? http://www.nexusmods.com/watchdogs/mods/10/?
vagelis81 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Παιδια να ρωτησω κατι;Εκανα format και ειχα εγκατεστημενο το watch dogs.Πιστευα ότι θα βρω καποιο save να του βαλω (το ειχα προχωρησει αρκετα) αλλα τιποτα.Μονο saves που είναι 100 % το παιχνιδι βρισκω,δηλαδη ολοκληρωμενο ,οποτε δε με βοηθαει.Το ειχα φτασει στο boss fight με τον Iraq.Δε θα με πειραζε να βρω καποιο save που να είναι εστω και λιγο πριν η μετα,αλλα να παιξω το παιχνιδι από την αρχη δε θελω.Υπαρχει καποια΄λυση στο πρόβλημα μου; Ευχαριστω πολύ!
MSSB Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Βασικά όλα είναι 100% από τα site που δίνουν τέτοια. Μόνο κάποιο παιδί αν έχει να σου δώσει κάτι. Αλλά σχεδόν τελείωσε. Μετά τον Iraq, έχεις τον Lucky και φινιτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Watch_Dogs – New PC Update Released, Improves Performance On Recent Graphics Cards Watch_Dogs PC Update Changelog: • Better performance on more recent models of cards. – 770 onwards will see better improvements. • Moved all resource creation to an exclusive worker thread. • Changed technique used for updating texture mipmaps in Ultra textures mode. Νωρίς το θυμήθηκαν.. 1
johnnyman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 καλλιο αργα παρα ποτε,χαχαχαχαχαχα!!!!ρε αυτη η ubisoft...για τα πανηγυρια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα