Oroku Saki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Με το νεο patch θα λειτουργει το the worse mod 1.0 & Maldoo textures? Πρεπει να βαλουμε και τα προηγουμενα patch η μονο το καινουργιο?
tolisrx8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Watch_Dogs – New PC Update Released, Improves Performance On Recent Graphics Cards Νωρίς το θυμήθηκαν.. η nvidia πρεπει να πουλησε αρκετες 780,970 χαρη στο συγκεκριμενο παιχνιδι,και τωρα αποφασισαν μιας και το παιχνιδι "παλιωσε" να κανουν "ψυχικο" και σε οσους εμειναν στα 2gb ram...ερε δουλεμα... 1
Oroku Saki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Φοβουνται τις πωλησεις που θα χασουν απο τα FC 4 ACU εξαιτιας του watchdogs για αυτο βγηκε το patch. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 η nvidia πρεπει να πουλησε αρκετες 780,970 χαρη στο συγκεκριμενο παιχνιδι,και τωρα αποφασισαν μιας και το παιχνιδι "παλιωσε" να κανουν "ψυχικο" και σε οσους εμειναν στα 2gb ram...ερε δουλεμα... Σωστός. Ε, ρε κλωτσιές που θέλουν εκεί στη Ubisoft...
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δεν πειράζει.QQ όλοι σας..Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι δεν το πληρώσατε καν.. Υπάρχει κόσμος,και εγω,που το παίζει ακόμα ή ακόμα δεν το έχει τελειώσει.. ή υπάρχει κόσμος που δεν το έχει παίξει καν
BigBOSS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 H Ubisoft κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο patch για την PC έκδοση του Watch_Dogs. Σύμφωνα με το changelog, το συγκεκριμένο patch βελτιώνει την απόδοση σε μερικές σύγχρονες κάρτες γραφικών, και συγκεκριμένα τις Nvidia GTX 770 ή νεότερες. Όπως γίνεται με όλα τα patch, το συγκεκριμένο θα κατέβει στους υπολογιστές σας αυτόματα μέσω της UPLAY πλατφόρμα της Ubisoft ή μέσω Steam. To πλήρες changelog του συγκεκριμένου patch: • Better performance on more recent models of cards, 770 onwards will see better improvements. • Moved all resource creation to an exclusive worker thread. • Changed technique used for updating texture mipmaps in Ultra textures mode. http://alt-tab.gr/neo-update-gia-watch_dogs-ferni-ipsiles-apodosis/
D.Luffy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μη μου πείτε ότι ήρθε η ώρα να... παιξω το παιχνίδι από τη μέρα που το αγόρασα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Έμεινα κάπου μετά την εισαγωγή!
MSSB Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 You're late bro, post #2939. Αυτός όμως το έγραψε στα Ελληνικά. Έχει διαφορά Μη μου πείτε ότι ήρθε η ώρα να... παιξω το παιχνίδι από τη μέρα που το αγόρασα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Έμεινα κάπου μετά την εισαγωγή! Όχι, δεν ήρθε. Εγώ πριν λίγο που έπαιξα, πάλι το shuttering το κάνει unplayable. Μόνη λύση το Mod του TheWorse. Αλλά υπ' όψιν ότι το DLC Bad Blood, δεν παίζει με Mod. Μπορείς μόνο το main παιχνίδι. Πάντως σε γενικές γραμμές, από τότε που έχει κυκλοφορήσει, έχει βελτιωθεί αρκετά.
Oroku Saki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Eχω βαλει το mod the worse αρε με το νεο patch θα μπορεσω να το παιξω χωρις stuttering μολις παρω την 970?
MSSB Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Χωρίς TheWorse, όχι. Υπάρχει ακόμα αυτή η βλακεία. Το patch δεν το έχει φτιάξει το shuttering καθόλου.
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δεν πειράζει.QQ όλοι σας..Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι δεν το πληρώσατε καν.. Υπάρχει κόσμος,και εγω,που το παίζει ακόμα ή ακόμα δεν το έχει τελειώσει.. ή υπάρχει κόσμος που δεν το έχει παίξει καν εσύ το αγόρασες;Αν ναι, μπράβο που υποστηρίζεις έμπρακτα τη μετριότητα και τη καταρράκωση της πλατφόρμας 2
Oroku Saki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τοτε να μην βαλω το νεο patch και να ξεκινησω το παιχνδι ετσι οπως ειναι?
MSSB Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα, άμα δεν σκοπεύεις να παίξεις το Bad Blood DLC, πέρνα όλα τα patch και το TheWorse. Δεν θα έχει πρόβλημα. Προς το παρόν από ότι βλέπω, μόνο με το DLC δεν δουλεύει.
D.Luffy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χωρίς TheWorse, όχι. Υπάρχει ακόμα αυτή η βλακεία. Το patch δεν το έχει φτιάξει το shuttering καθόλου. Μου αρέσει που σε κάθε patch λένε συνεχώς "φτιάξαμε το performance" και εν τέλει αποδεικνύεται ότι είναι ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη έκδοση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα