Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ πολύ ευχαρίστως αγοράζω και από τις πρώτες μέρες (όχι μέρα, ούτε πριν, για να είμαι βέβαιος) αυτά που αξίζουν.

Θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό και μου κα γιατί δεν κλέβω, αλλά κυρίως γιατί δε με έπιασαν κωτσο.

Όσες φορές λοιπόν πιάστηκα κορόιδο ένιωσα 100 φορές χειρότερα που πέταξα τα πολύτιμα για μένα χρήματα μου.

Ε λοιπόν όχι το wd δε το αγόρασα αν και το περίμενα με ανυπομονησία και είμαι πολύ περήφανος για αυτό

Η ubi συγκεκριμένα πολύ δύσκολα θα πάρει ξανά € από μένα ακόμα και σε sale με τιμές χώμα

Εσύ που τους κάνεις μάγκες θα έπρεπε να σκεφτείς περισσότερο τις συνέπειες των πράξεών σου

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hint για το stuttering

borderless

Με την 970 έχω πια ελάχιστα προβλήματα με stuttering σε Ultra DSR 1440p + Temp SMAA.

Και σε 1080 πως παει?

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ πολύ ευχαρίστως αγοράζω και από τις πρώτες μέρες (όχι μέρα, ούτε πριν, για να είμαι βέβαιος) αυτά που αξίζουν.

Θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό και μου κα γιατί δεν κλέβω, αλλά κυρίως γιατί δε με έπιασαν κωτσο.

Όσες φορές λοιπόν πιάστηκα κορόιδο ένιωσα 100 φορές χειρότερα που πέταξα τα πολύτιμα για μένα χρήματα μου.

Ε λοιπόν όχι το wd δε το αγόρασα αν και το περίμενα με ανυπομονησία και είμαι πολύ περήφανος για αυτό

Η ubi συγκεκριμένα πολύ δύσκολα θα πάρει ξανά € από μένα ακόμα και σε sale με τιμές χώμα

ε τώρα ναι,να κάνουμε κουβέντα και συμφωνώ.

Αλλά μη με ειρωνεύεσαι όχι εμένα μόνο,αλλά και άλλους σε ποστς άλλων.

--

γιαυτό που λες,δεν κάνω ποτέ preorder..Όπως ίσως να είχα αποφύγει την αγορά του WD,αν περίμενα και 2 μέρες μετά το release,αλλά πήγα και το πήρα retail..

Αλλού βέβαια ήταν το σχόλιο μου για θειού εκδώσεις και επισημάνσεις,αλλά νομίζω συνεννοηθήκαμε.

Δημοσ.

Και σε 1080 πως παει?

Καλύτερα υποθέτω. Οι επιδόσεις με DSR 1440p + Temp SMAA είναι παρόμοιες με 1080p + 4xTXAA. Παίζω με το τελευταίο patch από Uplay.

Δημοσ.

Το ζητημα ειναι ποιος κανει και το αντιθετο.. Γιατι κακα τα ψεμματα αρκετα τα φερνει το σοι, ποιος τα αγοραζει μετα αφου τα εχει τελειωσει, μονο και μονο για το value τους και για το DLC αν υπαρχει.. Π.χ παιζοντας το Shadow of Mordor θα ειμαι μεγαλος μακακας αν δεν παω να το αγορασω, επειδη το παιζω τωρα ετσι.. Αφου το ευχαριστιεμαι δεοντως το παιχνιδι πως θα γινει; Αλλα μην κανουμε και αυτο το θεμα μια προεκταση του thread της πειρατειας και των προτιμησεων του καθενος..

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα υποθέτω. Οι επιδόσεις με DSR 1440p + Temp SMAA είναι παρόμοιες με 1080p + 4xTXAA. Παίζω με το τελευταίο patch από Uplay.

Και απο γραφικα τι απο τα 2 ειναι καλυτερο 1440 με tem SMAA p dsr  η 1080 με 4 TXAA?

Δημοσ.

1440P με SMAA προφανώς..Το TXAA τι το βάζετε απορώ, αφού θολώνει την εικόνα, εκτός και αν το συνδυάζετε με SweetFX όπου μπορεί να βγει πολύ γαμάτο αποτέλεσμα.Σαν το MSAA γενικά, τίποτα.

Δημοσ.

Το mssa ειναι το καλυτερο. Σε 1080 ειναι η 970 με ολα ultra και 8x msaa το τρεχει ανετα αν κρινουμε απο τα benchmarks που εχουμε δει μετα το patch.

Δημοσ.

Watch Dogs= stuttering. Δεν εχω δοκιμασει το τελευταιο patch να δω πως πηγαινει. Αν μπορει καποιος να πει και νουμερακια. Τα εχω διαβασει απο ξενα φορουμ αλλα εχω περιεργεια και εδω πως τα πηγαινουμε.

Δημοσ.

Μην περιμένεις διαφορές που να είναι εμφανή. Με 970 όλα ultra έχω 45-60 fps αλλά με shuttering. Ότι ήταν να γίνει, έγινε. Ξεπεράστε το Watch_Dogs. Δεν αξίζει άλλο η συζήτηση!

• Like 1
Δημοσ.

To εχω τερματισει στο ps4 το game γιατι στο pc ηταν και ειναι ακομα ενα χαλι. Ρωτησα τι γινεται με το τελευταιο patch που υποτιθεται κατι φτιαχνει γιατι θα ηθελα να αρχισω το bad blood. Δεν επιθυμω να δωσω στην ubi αυτη την στιγμη ουτε τα 5 ευρω του dlc στο ps4, αρα καταλαβαινετε οτι το dlc θα το παιξω μεσω θειου στο pc. 

*lockαρισμενο στα 30 δεν κουνιεται πουθενα το game με την 970. Διαβασα καπου για 8xmsaa.. Απο που και πως? Ουτε για αστειο με μια 970 ακομα και για 1080p. Ουτε 20 frames δεν μπορει να κρατησει, Εχουμε ξαναπει 4x msaa για 1080p οτι ειναι υπεραρκετο, στο 8x δεν καταλαβαινω διαφορα σε αυτη την αναλυση.

Ποιος τα ανεχεται ομως τα 30 frames στο pc για να κατσει να παιξει. Ας περιμενουμε. 

Δημοσ.

Ποιος τα ανεχεται ομως τα 30 frames στο pc για να κατσει να παιξει. Ας περιμενουμε. 

Ναι ρε συ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Γιατί στο PC τα 30fps φαίνονται crappy ενώ στην κονσόλα πιο smooth?

Πχ έπαιζα εχθές λίγο infamous first light με 30fps lock και το παιχνίδι ήταν πολύ ομαλό... Εαν κλειδώσω κάτι στο PC όμως, φαίνεται λες και τρέχει στα 20-25.

Δημοσ.

Ναι ρε συ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Γιατί στο PC τα 30fps φαίνονται crappy ενώ στην κονσόλα πιο smooth?

Πχ έπαιζα εχθές λίγο infamous first light με 30fps lock και το παιχνίδι ήταν πολύ ομαλό... Εαν κλειδώσω κάτι στο PC όμως, φαίνεται λες και τρέχει στα 20-25.

Για τον ίδιο τρόπο που κάθε σχεδόν παιχνίδι κλειδωμένο εξ ορισμού σε 30fps φαίνεται καλό. Για το λόγο ότι δημιουργήθηκε για να παίζει κατά αυτόν τον τρόπο. Στις κονσόλες, 30 κλείδωσε, 30 θα μείνει. Τα PC δεν είναι σχεδιασμένα για 30fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...