Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται φίλε Luffy τι θεωρεί ο καθένας performance.. Μάλλον στη Ubisoft έχουν άλλο εννοιολογικό λεξικό. Who knows.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσύ το αγόρασες;

Αν ναι, μπράβο που υποστηρίζεις έμπρακτα τη μετριότητα και τη καταρράκωση της πλατφόρμας

γιατί το παίζεις τότε;

δεν έρχομαι να κλαίω όμως σα μυξιάρικο που του φάγανε το μπιφτέκι του όταν παίζω κάτι από τον θείο και δεν λειτουργεί,και να έχω και απαιτήσεις κιόλας..

και συγνώμη που ήταν από τα παιχνίδια που περίμενα..

Δημοσ.

Καλά εγώ δεν έκλαψα σα μυξιάρικο (αν θυμάμαι σωστά, μπορεί και να έκλαψα, δε θυμάμαι), κι εγώ το περίμενα αρκετά αλλά δυστυχώς αποδείχτηκε μάπα σαν game

Το ότι τεχνικά ήταν προβληματικό δεν έχει να κάνει με θείους και ανίψια, το παιχνίδι δεν το είχαν προσέξει καθόλου.

Οπότε έχουμε δύο παραμέτρους

1)μέτριο έως κακό παιχνίδι

2) τελείως προβληματικό στο pc

Ε η αλήθεια είναι ότι δεν ψήνομαι να δώσω τα λεφτά μου για κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δε με κάνει κατώτερο από όσους το πλήρωσαν ώστε να μου αφαιρείται το δικαίωμα της άποψης, ίσα ίσα κιόλας

• Like 1
Δημοσ.

Και με την 970 τώρα, πάλι σκ@τ@ πάει με ultra textures :D Θα δοκιμάσω και με το τελευταίο patch όμως μπας και..

γιατί όμως;

λες να υπάρχει σωτηρία με το patch;

Δημοσ.

Γιατί ο κώδικας του παιχνιδιού είναι για το πέο τελείως, αλλά ήταν αναμενόμενο ότι η έξτρα Vram δεν θα φτιάξει κάτι, αφού και αυτοί με τις GTX Titan είχαν πρόβλημα.Με το patch δεν ξέρω, κάποιοι λένε ότι βελτιώθηκε αρκετά.Θα δούμε.

Δημοσ.

Και με την 970 τώρα, πάλι σκ@τ@ πάει με ultra textures :D Θα δοκιμάσω και με το τελευταίο patch όμως μπας και..

Ανέβασε και ένα σκανάρισμα της απόδειξης αγοράς για να ξέρουμε αν θα σε πάρουμε ή όχι σοβαρά και ρίξε μια προπαραγγελία άμεσα σε fc & ac ΣΗΜΕΡΑ ακόμα και να τα παιχνίδια γίνουν playable και bug free κατά το Πάσχα.

Αφού τα περιμένεις μην το καθυστερείς, τα έξοδα τρέχουν για την ubi, θα μπει μέσα

Δημοσ.

Ε η αλήθεια είναι ότι δεν ψήνομαι να δώσω τα λεφτά μου για κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δε με κάνει κατώτερο από όσους το πλήρωσαν ώστε να μου αφαιρείται το δικαίωμα της άποψης, ίσα ίσα κιόλας

θα επαναλάβω τον ευατό μουΈχω γράψει και στο θέμα για την πειρατεία..Οκ να πούν όσου δεν το πλήρωσαν ένα παιχνίδια και να επισημάνουν τα κακά..Αλλά το να επιμένουν εκεί,και να έχουν απαιτήσεις να βγουν patches από την ώρα που δεν έδωσαν μια γιαυτό,όχι δεν το δέχομαι και είναι και παράλογο.

Δεν λες γιατί το παίζεις όμως!

Ανέβασε και ένα σκανάρισμα της απόδειξης αγοράς για να ξέρουμε αν θα σε πάρουμε ή όχι σοβαρά και ρίξε μια προπαραγγελία άμεσα σε fc & ac ΣΗΜΕΡΑ ακόμα και να τα παιχνίδια γίνουν playable και bug free κατά το Πάσχα.

Αφού τα περιμένεις μην το καθυστερείς, τα έξοδα τρέχουν για την ubi, θα μπει μέσα

άστο,μην απαντας καν.Με κάλυψες.Κάτι για μύξες λέγαμε πριν.Συνέχισε να κατεβάζεις,και μετά να θες να χεις και το δικαιώμα να κρίνεις..Έτσι κάνουν όλοι οι σωστοί.

Γιατί ο κώδικας του παιχνιδιού είναι για το πέο τελείως, αλλά ήταν αναμενόμενο ότι η έξτρα Vram δεν θα φτιάξει κάτι, αφού και αυτοί με τις GTX Titan είχαν πρόβλημα.Με το patch δεν ξέρω, κάποιοι λένε ότι βελτιώθηκε αρκετά.Θα δούμε.

πρέπει να το κάνω install μετά το φορματ,δεν τα πέρασα όλα..
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ πολύ ευχαρίστως αγοράζω και από τις πρώτες μέρες (όχι μέρα, ούτε πριν, για να είμαι βέβαιος) αυτά που αξίζουν.

Θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό και μου κα γιατί δεν κλέβω, αλλά κυρίως γιατί δε με έπιασαν κωτσο.

Όσες φορές λοιπόν πιάστηκα κορόιδο ένιωσα 100 φορές χειρότερα που πέταξα τα πολύτιμα για μένα χρήματα μου.

Ε λοιπόν όχι το wd δε το αγόρασα αν και το περίμενα με ανυπομονησία και είμαι πολύ περήφανος για αυτό

Η ubi συγκεκριμένα πολύ δύσκολα θα πάρει ξανά € από μένα ακόμα και σε sale με τιμές χώμα

Εσύ που τους κάνεις μάγκες θα έπρεπε να σκεφτείς περισσότερο τις συνέπειες των πράξεών σου

• Like 1
Δημοσ.

Hint για το stuttering

borderless

Με την 970 έχω πια ελάχιστα προβλήματα με stuttering σε Ultra DSR 1440p + Temp SMAA.

Και σε 1080 πως παει?

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ πολύ ευχαρίστως αγοράζω και από τις πρώτες μέρες (όχι μέρα, ούτε πριν, για να είμαι βέβαιος) αυτά που αξίζουν.

Θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό και μου κα γιατί δεν κλέβω, αλλά κυρίως γιατί δε με έπιασαν κωτσο.

Όσες φορές λοιπόν πιάστηκα κορόιδο ένιωσα 100 φορές χειρότερα που πέταξα τα πολύτιμα για μένα χρήματα μου.

Ε λοιπόν όχι το wd δε το αγόρασα αν και το περίμενα με ανυπομονησία και είμαι πολύ περήφανος για αυτό

Η ubi συγκεκριμένα πολύ δύσκολα θα πάρει ξανά € από μένα ακόμα και σε sale με τιμές χώμα

ε τώρα ναι,να κάνουμε κουβέντα και συμφωνώ.

Αλλά μη με ειρωνεύεσαι όχι εμένα μόνο,αλλά και άλλους σε ποστς άλλων.

--

γιαυτό που λες,δεν κάνω ποτέ preorder..Όπως ίσως να είχα αποφύγει την αγορά του WD,αν περίμενα και 2 μέρες μετά το release,αλλά πήγα και το πήρα retail..

Αλλού βέβαια ήταν το σχόλιο μου για θειού εκδώσεις και επισημάνσεις,αλλά νομίζω συνεννοηθήκαμε.

Δημοσ.

Και σε 1080 πως παει?

Καλύτερα υποθέτω. Οι επιδόσεις με DSR 1440p + Temp SMAA είναι παρόμοιες με 1080p + 4xTXAA. Παίζω με το τελευταίο patch από Uplay.

Δημοσ.

Το ζητημα ειναι ποιος κανει και το αντιθετο.. Γιατι κακα τα ψεμματα αρκετα τα φερνει το σοι, ποιος τα αγοραζει μετα αφου τα εχει τελειωσει, μονο και μονο για το value τους και για το DLC αν υπαρχει.. Π.χ παιζοντας το Shadow of Mordor θα ειμαι μεγαλος μακακας αν δεν παω να το αγορασω, επειδη το παιζω τωρα ετσι.. Αφου το ευχαριστιεμαι δεοντως το παιχνιδι πως θα γινει; Αλλα μην κανουμε και αυτο το θεμα μια προεκταση του thread της πειρατειας και των προτιμησεων του καθενος..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...