shadowmann Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 έχω μπερδευτεί λίγο με το TheWorse mod, καταρχήν πιο πρέπει να κατεβάσω? νομίζω υπάρχει και άλλο ένα mod και έγινε συγχώνευση αλλα δεν έβγαλα άκρη. και δεύτερον υπάρχει κάποιο θέμα με τα saves κτλ σε αυθεντικό game?
MSSB Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 έχω μπερδευτεί λίγο με το TheWorse mod, καταρχήν πιο πρέπει να κατεβάσω? νομίζω υπάρχει και άλλο ένα mod και έγινε συγχώνευση αλλα δεν έβγαλα άκρη. και δεύτερον υπάρχει κάποιο θέμα με τα saves κτλ σε αυθεντικό game? Το TheWorse 'ξεκλειδώνει' τα Ε3 γραφικά. Το TheWorse+Maldo textures, είναι άμα έχεις 2GB vram και θες να παίξεις ultra (που σε αυτήν τη περίπτωση χρειάζεται όχι 2 αλλά 3GB vram) σε αφήνει να παίξεις ultra με 2GB vram, απλά αντί για να βάλεις ultra στα graphic options, βάζεις high αλλά έχεις ultra (είναι σαν να κατεβάζεις τις απαιτήσεις των ultra στα high και να χρειάζεσαι αντί για 3GB vram, μόνο 2). Δεν ξέρω αν μπορώ να στο κάνω ποιο λιανά. Εν ολίγοις, αν έχεις gpu με 3GB (όπως βλέπω έχεις G1, οπότε 4), κατέβασε μόνο το TheWorse και όχι με το Maldo textures. Κανένα πρόβλημα με τα saves, αλλά αυτά τα 2 mod, δεν λειτουργούν με το dlc Bad Blood. Θα στο κρασάρει. Στο main game, μπορείς να παίξεις κανονικά. 1
panos2171 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Φαντάζομαι για όσους το παίζουν ULTRA στα 30-50fps δε χρειάζεται να μπει κάτι τέτοιο.
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το TheWorse 'ξεκλειδώνει' τα Ε3 γραφικά. Το TheWorse+Maldo textures, είναι άμα έχεις 2GB vram και θες να παίξεις ultra (που σε αυτήν τη περίπτωση χρειάζεται όχι 2 αλλά 3GB vram) σε αφήνει να παίξεις ultra με 2GB vram, απλά αντί για να βάλεις ultra στα graphic options, βάζεις high αλλά έχεις ultra (είναι σαν να κατεβάζεις τις απαιτήσεις των ultra στα high και να χρειάζεσαι αντί για 3GB vram, μόνο 2). Δεν ξέρω αν μπορώ να στο κάνω ποιο λιανά. Εν ολίγοις, αν έχεις gpu με 3GB (όπως βλέπω έχεις G1, οπότε 4), κατέβασε μόνο το TheWorse και όχι με το Maldo textures. Κανένα πρόβλημα με τα saves, αλλά αυτά τα 2 mod, δεν λειτουργούν με το dlc Bad Blood. Θα στο κρασάρει. Στο main game, μπορείς να παίξεις κανονικά. Α δεν το ηξερα αυτο, παλι καλα που το ειδα θα ψαχνομουν τζαμπα και ετοιμαζομαι να το παιξω..
MSSB Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Φαντάζομαι για όσους το παίζουν ULTRA στα 30-50fps δε χρειάζεται να μπει κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβες μάλλον τι είπα. Το θέμα δεν είναι αν το παίζεις ultra, το θέμα είναι αν θες να ξεκλειδώσεις τα Ε3 γραφικά. Αν έτσι και αλλιώς παίζεις στα ultra, το μόνο που χρειάζεσαι, είναι το TheWorse mod, σκέτο. Εκείνο το πακέτο είναι που αλλάζει τα γραφικά και τα κάνει όμορφα. Α δεν το ηξερα αυτο, παλι καλα που το ειδα θα ψαχνομουν τζαμπα και ετοιμαζομαι να το παιξω.. Νωρίς θυμήθηκες να παίξεις το παιχνίδι! :P
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Νωρίς θυμήθηκες να παίξεις το παιχνίδι! :P Οχι ρε το DLC λεω..
yiannis013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μόλις έχασα 62000 notoriety points.Το ανηψάκι μου έπαιζε και επειδή δεν ήθελε να το χακάρουν,πήγε στα options και έκλεισε τα online invasions. :shock:
looproll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το mod το κατέβασα apo guru3d αλλά αποσυμιέζοντας το έχω δυο αρχεία χωρίς οδηγίες εγκατάστασης, αφου δν έχει installer ουτε απο τον φάκελο εγκατάστασης βρήκα που να κάνω drag&drop τα αρχεία, πως να το περάσω δεν βγαζω άκρη, καμια ιδέα?
ggramenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το mod το κατέβασα apo guru3d αλλά αποσυμιέζοντας το έχω δυο αρχεία χωρίς οδηγίες εγκατάστασης, αφου δν έχει installer ουτε απο τον φάκελο εγκατάστασης βρήκα που να κάνω drag&drop τα αρχεία, πως να το περάσω δεν βγαζω άκρη, καμια ιδέα? https://www.youtube.com/watch?v=7IC7QbSU14Y
looproll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 @ ggramenos Σ' ευχαριστώ για τημν απάντηση, αλλά δεν βοηθά σε κάτι το βίντεο στον φάκελο εγκατάστασης του watch dogs δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα αρχεία που κάνει replace to update
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το game είναι unplayable. Μάλλον κάποιο setting ή κάποια παπαριά θέλει που δεν έχω βρεί ακόμα. Το έβαλα έτσι για δοκιμή. Μόνο του μου έβαλε high και τα frames αν και δεν είχα fraps δεν παίζει να ήταν πάνω απο 10-12. Κατάφερα να βγάλω την πρώτη αποστολή για να δημιουργήσω ένα save και τώρα σπάω το κεφάλι μου τι διάβολο θέλει. 8350/280x/12gb/win 8.1 μόλις έκανα format τα πάντα με τελευταίους drivers. Ακόμα και σε low και πάλι unplayable είναι δε διορθώνεται τίποτα. Είναι display issue... Σε εμένα με i5 4460 , R9 280, windows 7 καλά παίζει με τα γραφικά στο high. Επίσης: gpu max buffer: 1 Textures: ultra Antialias: FXAA v-sync: off amd catalyst: 14.12 1
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Σε εμένα με i5 4460 , R9 280, windows 7 καλά παίζει με τα γραφικά στο high. Επίσης: gpu max buffer: 1 Textures: ultra Antialias: FXAA v-sync: off amd catalyst: 14.12 Καλά που μου το θύμισες. Έκανα rollback σε win7 γιατί στα 8.1 είχα συνέχεια προβλήματα. Πρέπει να το δοκιμάσω να δώ.
headbanger Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αξίζει το παιχνίδι, όχι όσο το HYPE που είχε δημιουργηθει Προσωπικά επέλεξα να το παίξω στο ΟΝΕ όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα