Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω τέτοια θέματα , όχι.

Έχεις την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού ;

Ποια κάρτα γραφικών χρησιμοποιείς τελικά ;

1.03.471

με κάρτες από 7850 και μετά, όλες έχουν πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα...

ξαναλέω, για το δικό μου μάτι κ στυλ το παιχνίδι είναι αδύνατο να παιχτεί σοβαρά...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update πως κανουμε στο game? το εχω προτοτυπο που θα δω ποια εκδοση εχω? 

ακυρο το ειδα να ρωτησω με crosfire σε r9 280x  ποιες ειναι οι καλυτερες βελτιστες ρυθμισεις.....???? 

Επεξ/σία από linkoln
Δημοσ.

1.03.471

με κάρτες από 7850 και μετά, όλες έχουν πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα...

ξαναλέω, για το δικό μου μάτι κ στυλ το παιχνίδι είναι αδύνατο να παιχτεί σοβαρά...

Kάνεις λάθος. Η 7850 πλέον αρχίζει να δείχνει τα χρόνια της, δε γίνεται ένα ήδη κακογραμμένο παιχνίδι να προσπαθείς να το τρέξεις ομαλά σε ultra γραφικά όταν ακόμα και πιο σύγχρονες δεν μπορούν. Βγάλε το vsync πρώτα απ όλα και χαμήλωσε λίγο κάποιες επιλογές (shadows πχ).

Δημοσ.

Kάνεις λάθος. Η 7850 πλέον αρχίζει να δείχνει τα χρόνια της, δε γίνεται ένα ήδη κακογραμμένο παιχνίδι να προσπαθείς να το τρέξεις ομαλά σε ultra γραφικά όταν ακόμα και πιο σύγχρονες δεν μπορούν. Βγάλε το vsync πρώτα απ όλα και χαμήλωσε λίγο κάποιες επιλογές (shadows πχ).

διάβασε κ πιο πάνω...προφανώς η 7850 δεν παίζει το γκέιμ ούτε σε high με vsync...

Δημοσ.

Το ξεκινησα απο χτες και το παιζω αμεσως μολις τερματισα το Ryse. Με ολα ultra 1440p Tempral SMMA The Worse mod 1.0 και Μaldoo textures δεν υπαρχει καθολου stuttering μεχρι τωρα. Βαλτε αυτα τα 2 mods οπωσδηποτε οσοι δεν τα εχετε βαλει.

Με το πρωτότυπο game δουλεύουν τα 2 mods???? Απο που θα τα βάλω???

Δημοσ.

Καλά το τι είναι παλιό και τι νέο είναι πολύ σχετικο επειδή οι amd και nvidia δουλεύουν το κόσμο δε σημαίνει οτι παλιώνει ενα προιόν επειδή κάνει rebrand και αλλάζει όνομα άντε και τσιτώνει λίγο τα ρολόγια π.χ. 7870>r9 270, gtx 680.gtx 770 hd7970>r9 280x και παλιότερα 8800gt>9800gt κλπ

αλλα απο πολύχρωμα κουτιά και next-gen διαφημιστικα

• Like 2
Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι.μερικα γραμματα στην οθονη φαινονται ακαταλαβιστικα .ειναι αυτα που σου λενε ποιο πληκτρο να πατησεις.ξερετε πως διορθωνεται αυτο;

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι.μερικα γραμματα στην οθονη φαινονται ακαταλαβιστικα .ειναι αυτα που σου λενε ποιο πληκτρο να πατησεις.ξερετε πως διορθωνεται αυτο;

alt+shift :P.Γενικως μπεις στο παιχνιδι εχωντας γλωσσα στα αγγλικα

• Like 1
Δημοσ.

TheWorse σίγουρα.

Απλά με αυτό το mod δεν μπορείς να παίξεις το Bad Blood. Το κυρίως παιχνίδι, παίζει μια χαρά.

Δημοσ.

Με print screen γιατί δε μου βγάζει screenshot; Μαύρη οθόνη εμφανίζει σαν στιγμιότυπο.

Χρησιμοποίησε πρόγραμμα για να βγάζεις εικόνες. Δοκίμασε F12 που είναι το κουμπί του Steam αν παίζεις σε Steam.

Δημοσ.

Ειπα να το ξεκινησω σοβαρα . Τελειωσα το act 1.Ειναι παιχνιδαρα !Ειδικα εκει που με hackare ενας online για πρωτη φορα ενω εκανα αποστολη, ανεβασα αδρεναλινη ! Μακαρι να μην ηταν console port αλλα δυστηχως δεν θα το αποφυγουμε ποτε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...