Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που ανασταίνω αυτό το παλιό θρεντ από ένα ξεχασμένο παιχνίδι. Μια ερώτηση. Στη uplay εφαρμογή στο κινητό μου βγάζει στα games στη βιβλιοθήκη και το συγκεκριμένο ενώ δεν το έχω αγοράσει ποτέ.. Τι παίζει; Δώρο μου το έκαναν; Έχει και uplay progress 9% λέει ότι συμπλήρωσα 1/7 actions..

post-98468-0-61084000-1456851552_thumb.png

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι πανέμορφο ακόμα και χωρίς τα mods. Βασικά, δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσο. Νομίζω ότι με τα patches έχει βελτιωθεί πολύ! :)

btw, το βίντεο είναι πολύ φευγάτο... εκεί με τη στολή του μηχανόβιου και το beat να βαράει.. με έφτιαξε! xD

Δεν το βαριέμαι ποτέ αυτό το παιχνίδι όσες φορές και αν το τερματίσω!!! *.*

Δημοσ.

Ήταν πολύ καλό σαν παιχνίδι αλλά το downgrade και τα performance issues που είχε το έριξαν αρκετά. Για να δούμε τώρα στην Ε3 το Watch_Dogs 2 τι θα λέει, αν και μετά το downgrade του πρώτου, άλλο παιχνίδι θα δούμε στην Ε3, άλλο όταν βγει..

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο μην ανακοινωθεί φέτος και το πάρουμε στα χέρια μας 3 χρόνια μετά.. :)

Δημοσ.

Καλά καλο game δεν ήταν, πολύ μέτριο για open world, τα sides ήταν τελείως βαρετά και repetitive και το main story kinda dull, απλά είχε solid gameplay αν εξαιρέσεις την οδήγηση. Βασικά άμα δεν ήταν open-world αλλα κάτι σε φάση Getaway με λίγο πιο ενδιαφέρον story πιστεύω θα ήταν καλύτερο. Καλά το mod παραπάνω απλά τα σπάει. Τι performance hit έχει άραγε?!

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά απο πολυ καιρό είπα να ξαναπαίξω το παιχνίδι αφού είπα πως με τα updates θα το είχαν φτιάξει, αλλά τίποτα, έχω κολλήματα ακόμα και με την r9 390 (απο 70fps σε 14 και πάει λέγοντας , στην οδήγηση τα πράγματα είναι πολυ χειρότερα) εφόσον τότε με τα χίλια ζόρια το είχα τερματίσει αγόρασα σήμερα το season pass με το bad blood στα 2 και κάτι ευρώ και τσουπ πάλι τα ίδια! Έχουμε κανένα mod που βελτιώνει λίγο τα πράγματα σε θέμα performance και graphics ? Έχω original το game στο uplay με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις!

Δημοσ.

15 νοεμβρίου βγαίνει το optimization patch και θα λέγεται Watch Dogs 2 :P

15 του άλλου χρόνου θες να πεις, γιατί θα έχουμε πάλι τα ίδια! κλασική ubisoft (τώρα ακολουθεί και η rockstar το ίδιο μονοπάτι)!

:P  

Τουλάχιστον για τώρα τι επιλογές έχω ?  :huh:

Δημοσ.

15 αυτου του χρονου θα  βγει εκτος αν η ubisoft αποφασισει να το καθυστερησει επειδη την διια εβδομαδα βγαινουν τα dishonored 2 και call of duty

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να ρήξεις τα setting να υποθέσω? Αν ναι τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο.

Ναι το έχω δοκιμάσει αλλά δυστηχώς τα fps ήταν unstable όπως έγραψα και πιο πάνω, το πρόβλημα λύθηκε αφού έβαλα mod γραφικών και performance, τώρα έχω τα γραφικά στο τέρμα Ultra + της E3 και το παιχνίδι δουλεύει 45-106FPS σταθερά με έλαχιστα ανεβοκατεβάσματα αλλά κυρίως τρέχει με 60fps.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα control και audio settings. Κάθε φορά που μπαίνω πρέπει να τα αλλάζω, συγκεκριμένα αλλάζω το hack και την ένταση σε music και songs και όποτε ξανανοίγω το game είναι στα default. Ευτυχώς δεν το κάνει στα display και graphics. Ξέρει κανείς τίποτα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...