Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Legion έχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Θα μπορείς να κάνεις recruit άσχετα άτομα στο δρόμο. Θα πρέπει λέει να μαθαίνεις το πρόγραμμα τους, τα ενδιαφέροντα τους κτλ ώστε να τους προσεγγίσεις και να τους κάνεις recruit..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

βάλτε τα textures στο high να βρείτε την υγειά σας.

Για πιο λόγο. Έχω μια ρύθμιση κάτω τα shadows shaders reflections και level of detail από ultra και το performance είναι άψογο με ένα αρκετά βαρύ mod πάνω με μηδενικό stutter και τα fps στα 80 με 95 αναλόγως τα σημεία. Σε σημεία νομίζεις ότι βλέπεις αληθινό βίντεο της πόλης θυμάμαι στο ps3 ήταν λίγο τραγικό. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Για πιο λόγο. Έχω μια ρύθμιση κάτω τα shadows shaders reflections και level of detail από ultra και το performance είναι άψογο με ένα αρκετά βαρύ mod πάνω με μηδενικό stutter και τα fps στα 80 με 95 αναλόγως τα σημεία. Σε σημεία νομίζεις ότι βλέπεις αληθινό βίντεο της πόλης θυμάμαι στο ps3 ήταν λίγο τραγικό. 

Ανέβασε βίντεο με γρήγορη οδήγηση να το δούμε και εμείς.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Ανέβασε βίντεο με γρήγορη οδήγηση να το δούμε και εμείς.

Δωσε μου λιγη ωρα να παιξω και ανεβαζω

Δημοσ.

Ετοιμος. Με βρεγμενο δρομο που ριχνει λιγο τα FPS και καταγραφη στα 50MB με relive τρωει 5-6fps. Exω και afterburner για την καταγραφη στα παντα. Με βροχερο καιρο χωρις καταγραφη παιζει απο 75 και πανω. Underclock η καρτα στα 1850 με stock παει στα 1950+ και περνει ακομα λιγα FPS αλλα δεν εχει νοημα μιας και ειναι κομπλε. Λογικα μου ζητησες βιντεο απλα για να δεις αν υπαρχει stutter κτλ μιας και εκει ειναι το θεμα με τα textures απο οτι ανεφερες. Στο τελος του βιντεο ανοιγω και ρυθμισεις που δειχνω ακριβως σε τι ρυθμισεις ειναι το παιχνιδι. Μολις ανεβηκε σε λιγο θα εχει και 4K ως αναλυση για επιλογη εκανα μια ωρα να ανεβει απο 360p σε 1080p εχει πεσει πολυ η ταχυτητα του youtube τελευταια.

Δημοσ.

ε εντάξει με όλα τα settings κατεβασμένα, χωρίς motion blur, χωρίς depth of field με ambient occlusion hbao low και shader medium χαίρω πολύ. To ίδιο αποτέλεσμα θα πετύχεις με όλα τα settings στο ultra antialising 2tx και τα textures στο high. Δοκίμασε να δεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

ε εντάξει με όλα τα settings κατεβασμένα, χωρίς motion blur, χωρίς depth of field με ambient occlusion hbao low και shader medium χαίρω πολύ. To ίδιο αποτέλεσμα θα πετύχεις με όλα τα settings στο ultra antialising 2tx και τα textures στο high. Δοκίμασε να δεις.

Mα το εγραψα μια ρυθμιση κατω. Μιλησες για ultra textures που θεωρησα οτι σε κανουν καποιο stutter και το ανεφερες να τα κατεβασουμε. Depth of field και motion blur τρωνε κλεισιμο παντου ειναι καρκινος να παιζεις με αυτα on. Στα υπολοιπα επειδη δοκιμασα και στα ultra οι διαφορες ειναι ελαχιστες ενω τα fps πεφτουν λιγο κατω απο τα 65. Πουθενα δεν εχω stutter παντως ακομα και ολα ultra απλα πεφτουν τα fps οπως ειναι λογικο. Το mod ειναι απο τα πιο βαρια για το παιχνιδι και η αναλυση 2.5 φορες πανω απο απλη 1080p. Γενικως τα textures ποτε δεν τα ριχνω σε κανενα παιχνιδι. Προτιμω να ριξω shadows και reflections απο textures. Κανουν τεραστια διαφορα. Και το temporal smaa ειναι αψογο για ΑΑ. 

Ελα και ενα με shadows ultra/HBAO high/Reflections high/shader high γενικως τα παντα τερμα εκτος το level of detail που ειναι bugarismeno στα ultra. Το FOV το εχω τερμα. Το freesync κανει θαυματα οπως θα δεις ακομα και κατω απο τα 60FPS η κινηση ειναι απολυτα smooth σε καθε περιπτωση. Τωρα μην μου πεις να βαλω MSAA 8X γιατι ουτε η 2080ti δεν θα κρατησει 60fps ετσι. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

παιχνιδάρα μεγάλη τελικά το Watch Dogs, και το είχα παρεξηγήσει την πρώτη φορά που το είχα δοκιμάσει.

Ειναι ενα παρα πολυ καλο open world παιχνιδι με πολυ ιδιαιτερο gameplay με το ολο hacking system. Εχει τοσα πραγματα να κανεις και σε ολα δεν νιωθεις οτι κανεις αγγαρεια η κατι θα ξεκλειδωνουν η θα εχει πολυ ενδιαφερον. Ξεκλειδωνετε παντα τα ctos απο καθε περιοχη πρωτα και μετα καντε τα υπολοιπα γιατι χωρις αυτο πολλα tasks δεν τα βγαζει.

Επισης καντε και τα digital trips. Τελειωσα αυτο με τα ρομποτ που ειμαστε μονοι στην πολη και πρεπει να την καθαρισουμε και ηταν εξαιρετικο. Αρκετα αγχωτικο μπορω να πω. 

Επισης παιξτε και το σκακι που εχει αν τα κανετε ολα 3 αστερακια δινει ακομα περισσοτερο focus ability.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ωραια δουλεια εχουν κανει στο online. Εκει που περιπλανιεμαι σκαει μηνυμα οτι καποιος με χακαρει στο online. Τον βρηκα και τον σκοτωσα. 

Ξεκινησα να κανω online contracts με πραγματικους παιχτες και πραγματικα ειναι αρκετα fun. 

Δειτε παρακατω. Αυτος με το μωβ σημα ειναι αληθινος παιχτης και με ψαχνει ωστε να με σκοτωσει και να χασω το contract

2020-11-24-16-31-01.png

Τελικα προς το τελος που του δειχνει και αυτον οτι ειμαι στο 96% αρχιζει και πυροβολει τους παντες. Δεν καταφερε να με κανει profile και τον ειδα καποια στιγμη περασε διπλα απο το ασπρο το αμαξι που ως τσακαλος κρυφτηκα οποτε το εβλεπε σαν να ειναι αδειο ενω στο πισω εβγαλε το bot απο το αμαξι και το τσεκαρε νομιζε ημουν εγω. Γενικα εχει ζωη το παιχνιδι τοσα χρονια μετα και τo single story εχει πολυ καλη και dark ιστορια και τωρα με το online αποκτησε ακομα περισσοτερο ενδιαφερον με τους κανονικους παιχτες μεσα στο παιχνιδι. 

2020-11-24-16-32.png

Επισης αγαπαω τα γραφικα του με το mod που εχω. Με το flawless widescreen και το fov στο 23.5 στην εφαρμογη δειχνει απιστευτα ρεαλιστικο και το performance στα ultra ολα ειναι επισης παρα πολυ καλο.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειωσα σημερα και το DLC και μπορω να πω οτι εκλεισε οσο καλυτερα γινονταν οποιος δεν το εχει παιξει ας του δωσει μια ευκαιρια.

Αναλυτικο review εδω:

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...