Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 χεχε, θα ελεγα οτι ειναι σιγουρα απο pc. επιπλεον, τα γραφικα ειναι μια χαρα, και φαινεται οτι πηραν μερικες σελιδες απο τα presentation video της rockstar.. ας μην ξεχναμε οτι προκειται για ενα open world πιαχνιδι, που ΕΧΕΙ κοσμο και πραγματα να κανεις, και μερος του gameplay θα ειναι και εκεινο το ωραιο "capture the base" κομματι που ειχε το far cry 3, απλα σε urban περιβαλλον. βαλε και τις χακιες, τα drop-ins απο αλλους παιχτες κλπ για μενα, το παιχνιδι -εαν τα καταφερουν στο gameplay- θα ειναι ενδιαφερον ακομα κι αν τα γραφικα του ειναι ---> ετσι Δεν είναι από PC, το aliasing κάνει μπαμ.Από PC θα δείξουν όταν κι αν..
icenex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγω τελικα θα το παρω οτι και να ειναι απο γραφικα γιατι μου αρεσει το ολο θεμα hacking κτλ κ στους περισσοτερους εδω μεσα μιας κ ειμαστε κομπιουτερακηδες Αντε να περασουν οι μερες γιατι το σκαλωμα που εφαγα με το bf4 δεν περναει με κανένα άλλο παιχνίδι.Ειμαι σιγουρος δεν θα το μετανοιωσω εχω καλο προαισθημα οτι τα γραφικά θα ειναι πολύ καλα οσο αφορα τους υπολογιστές για τις κονσολες αδιαφορώ γιατι δεν εχω
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Watch Dogs – Latest Q&A Details Weather, Day/Night Cycle, NPCs, Environments & Vehicles
wazzaa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παιδιά πιστεύω θα είναι απίστευτο παιχνίδι.....Αφίστε που η Ubisoft δεν με έχει απογοητέυση και πολλές φορές άρα πιστεύω θα γράψει ιστορία το παιχνίδι.
RPDrummer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν το είχα δει ποτέ το παιχνίδι. Είδα αυτό και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά εκεί που χακάρει τα φανάρια. Ποοοοοοοοοοοοοοhttps://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA
johnnyman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μολις ειδα ενα νεο τρειλερ με footage απο ps4!!
MacGyver2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μολις ειδα ενα νεο τρειλερ με footage απο ps4!! Φιλε johnnyman εχεις ποσταρει ενα video το οποιο εχει ανεβει απο 27 Μαρτιου δεν ειναι κατι καινουργιο αν πας λιγο πισω σελ.23 θα το δεις, απλα μην ποσταρουμε τα ιδια. Παντα φιλικα 1
johnnyman Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φιλε johnnyman εχεις ποσταρει ενα video το οποιο εχει ανεβει απο 27 Μαρτιου δεν ειναι κατι καινουργιο αν πας λιγο πισω σελ.23 θα το δεις, απλα μην ποσταρουμε τα ιδια. Παντα φιλικα δικιο εχεις φιλε μου δεν το προσεξα...sorry!
zvarthangalos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτό πάει πολύ! H ubisoft εξέδωσε χθες μια τραγελαφική ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους που βρίσκεται προ των πυλών και εξετάζει για ακόμη ένα DELAY του Watch Dogs που φαίνεται να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των gamers που αναμένουν το παιχνίδι με μεγάλη ανυπομονησία. Ο λόγος που εξετάζουν το νέο ''κόψιμο'' της κυκλοφορίας του παιχνιδιού αναφέρεται στο παρακάτω link που σας παραθέτω. http://www.gameworld.gr/columns/tributes/item/13013 1
spartan29gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτό πάει πολύ! H ubisoft εξέδωσε χθες μια τραγελαφική ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους που βρίσκεται προ των πυλών και εξετάζει για ακόμη ένα DELAY του Watch Dogs που φαίνεται να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των gamers που αναμένουν το παιχνίδι με τόσο μεγάλη ανυπομονησία. Ο λόγος που εξετάζουν το νέο ''κόψιμο'' της κυκλοφορίας του παιχνιδιού αναφέρεται στο παρακάτω link που σας παραθέτω. http://www.gameworld.gr/columns/tributes/item/13013 Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!! 1
johnnyman Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 χαχαχαχαχα!!ειπα και εγω!!καλο μηνα σε ολους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα