Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χεχε, θα ελεγα οτι ειναι σιγουρα απο pc. επιπλεον, τα γραφικα ειναι μια χαρα, και φαινεται οτι πηραν μερικες σελιδες απο τα presentation video της rockstar..

ας μην ξεχναμε οτι προκειται για ενα open world πιαχνιδι, που ΕΧΕΙ κοσμο και πραγματα να κανεις, και μερος του gameplay θα ειναι και εκεινο το ωραιο "capture the base" κομματι που ειχε το far cry 3, απλα σε urban περιβαλλον. βαλε και τις χακιες, τα drop-ins απο αλλους παιχτες κλπ

για μενα, το παιχνιδι -εαν τα καταφερουν στο gameplay- θα ειναι ενδιαφερον ακομα κι αν τα γραφικα του ειναι ---> ετσι

Δεν είναι από PC, το aliasing κάνει μπαμ.Από PC θα δείξουν όταν κι αν..

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω τελικα θα το παρω οτι και να ειναι απο γραφικα γιατι μου αρεσει το ολο θεμα hacking κτλ κ στους περισσοτερους εδω μεσα μιας κ ειμαστε κομπιουτερακηδες :D Αντε να περασουν οι μερες γιατι το σκαλωμα που εφαγα με το bf4 δεν περναει με κανένα άλλο παιχνίδι.Ειμαι σιγουρος δεν θα το μετανοιωσω εχω καλο προαισθημα οτι τα γραφικά θα ειναι πολύ καλα οσο αφορα τους υπολογιστές για τις κονσολες αδιαφορώ γιατι δεν εχω :P

Δημοσ.

Παιδιά πιστεύω θα είναι απίστευτο παιχνίδι.....Αφίστε που η Ubisoft δεν με έχει απογοητέυση και πολλές φορές άρα πιστεύω θα γράψει ιστορία το παιχνίδι.

Δημοσ.

Μολις ειδα ενα νεο τρειλερ με footage απο ps4!!

Φιλε johnnyman εχεις ποσταρει ενα video το οποιο εχει ανεβει απο 27 Μαρτιου δεν ειναι κατι καινουργιο αν πας λιγο πισω σελ.23 θα το δεις, απλα μην ποσταρουμε τα ιδια. Παντα φιλικα   :-)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε johnnyman εχεις ποσταρει ενα video το οποιο εχει ανεβει απο 27 Μαρτιου δεν ειναι κατι καινουργιο αν πας λιγο πισω σελ.23 θα το δεις, απλα μην ποσταρουμε τα ιδια. Παντα φιλικα   :-)

δικιο εχεις φιλε μου δεν το προσεξα...sorry! :)

Δημοσ.

Αυτό πάει πολύ! H ubisoft εξέδωσε χθες μια τραγελαφική ανακοίνωση που εξηγεί  τους λόγους που βρίσκεται προ των πυλών

και εξετάζει για ακόμη ένα  DELAY του Watch Dogs που φαίνεται να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των gamers που αναμένουν το παιχνίδι με  μεγάλη ανυπομονησία. Ο λόγος που εξετάζουν το νέο ''κόψιμο'' της κυκλοφορίας του παιχνιδιού

αναφέρεται στο παρακάτω link που σας παραθέτω.

http://www.gameworld.gr/columns/tributes/item/13013

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό πάει πολύ! H ubisoft εξέδωσε χθες μια τραγελαφική ανακοίνωση που εξηγεί  τους λόγους που βρίσκεται προ των πυλών

και εξετάζει για ακόμη ένα  DELAY του Watch Dogs που φαίνεται να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των gamers που αναμένουν το παιχνίδι με τόσο μεγάλη ανυπομονησία. Ο λόγος που εξετάζουν το νέο ''κόψιμο'' της κυκλοφορίας του παιχνιδιού

αναφέρεται στο παρακάτω link που σας παραθέτω.

http://www.gameworld.gr/columns/tributes/item/13013

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...