Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην περνετε και ορκο οτι θα δουμε next gen γραφικα στο pc... η 2ksports π.χ ειπε οτι δεν προκειτε να βγαλει 2κ ξανα για το pc.

Ειπε τέτοιο πράμα η 2Κ?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην περνετε και ορκο οτι θα δουμε next gen γραφικα στο pc... η 2ksports π.χ ειπε οτι δεν προκειτε να βγαλει 2κ ξανα για το pc.

Δεν τους συμφέρει να μην βγάλουνε παιχνίδια για το PC.... H 2κ δεν νομίζω να προέβηκε σε τόσο χαζή δήλωση.

Θα ήθελα ένα link απο περιέργεια να δω ακριβώς τι λένε.....

Παρόλ'αυτά η 2k θα κάνει τρελή κοτσάνα άμα του χρόνου δεν φτιάξει ένα 2k ίδιο με τις κονσόλες. Εγώ ξενέρωσα φέτος που ήτανε έτσι το 2K για τις κονσόλες και εγώ έπαιζα την κοτσάνα στο pc. Θα χάσει πολύ κόσμο αν κάνει τέτοιο λάθος.

Όσο για το crew μπορεί να μην έχει Next-gen(κανείς δεν ξέρει) αλλά η λογική λέει αυτό που λες εσύ.

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά πάντως μου φάνηκαν τα γραφικά.Τώρα εαν ήταν καλύτερο αυτό που είχαμε δει το 2012 δεν ξέρω, πρέπει να βάλουμε και το τότε wow factor μέσα εξάλλου, το οποίο σε καμία περίπτωση 2 χρόνια μετά δε μπορεί να είναι ίδιο με τόσα που έχουμε δει τόσο από το ίδιο το παιχνίδι όσο και από άλλα.Να δούμε και τι μηχάνημα θα θέλει για τα γραφικά αυτά.

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά πάντως μου φάνηκαν τα γραφικά.Τώρα εαν ήταν καλύτερο αυτό που είχαμε δει το 2012 δεν ξέρω, πρέπει να βάλουμε και το τότε wow factor μέσα εξάλλου, το οποίο σε καμία περίπτωση 2 χρόνια μετά δε μπορεί να είναι ίδιο με τόσα που έχουμε δει τόσο από το ίδιο το παιχνίδι όσο και από άλλα.Να δούμε και τι μηχάνημα θα θέλει για τα γραφικά αυτά.

Τα Requirements έχουνε βγει όπως είπα και ένα παλικάρι σε προηγούμενη σελίδα.

Link.png Site: ΙΔού

Link.png Site: και εδώ

ΥΓ:Δεν ξέρω ποιό απο τα δύο ισχυεί!

Δημοσ.

Τα γραφικά στο PC είναι απίστευτα όμορφα, στις κονσόλες έφαγε τρελό downgrade , αναμενόμενο μεν.

Τα next gen γραφικά στο PC είναι εδώ και χρόνια, μην ανοίγουμε κι εδώ topic PC Vs  παρωχημένες κονσόλες της SONY/Ν/MS.

Και παρακαλώ τέλος με το next gen , current gen είναι.

Δημοσ.

καλα κανε μια συγκριση στα ΝΒΑ 2Κ και δες ποσο πισω εχουν την pc εκδοση οι αθλιοι. :@

το watch dogs φαινεται υπεροχο btw.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα!Περιμεω με τρομερη αγωνια το watch dogs και παρακολουθω ο,τι δημοσιευεται στο insomnia σχετικα με τον τιτλο.Σημερα διαβασα το αρθρο στην αρχικη σελιδα του site το οποιο λεει για τη συνεργασια της ubisoft με την nvidia και τη νεα τεχνικη της δευτερης HBAO για βελτιοποιηση των γραφικων του παιχνιδιου.Θελω λοιπον να ρωτησω,εγω που εχω ati στον υπολογιστη μου την 6870 (1gb ),θα εχω προβλημα;Το ξερω πως ειναι νωρις ακομα διαβαζοντας το αρθρο ανησυχησα.Μηπως να αρχισω να μαζευω λεφτα για αγορα nvidia καρτας πριν τις 27 Μαιου;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

το να αλλάξεις την 6870 που πλέον πάλιωσε και έχει μόλις 1GB vram δεν είναι κακή ιδέα, το αν θα την αλλάξεις με amd ξανά ή nvidia δε θα έπρεπε κριθεί αποκλειστικά και μόνο από έναν τίτλο

Δημοσ.

Δηλαδη με αυτη τη καρτα θα εχω προβλημα ε;Μου προτεινετε καποια σας παρακαλω πολυ;Please!Ειμαι λιγο ασχετιλα με θεματα hardware.

ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX
Intel Sandy Bridge
    Intel Core i5 @ 2900MHz
 8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
    AMD Radeon HD 6800 Series
   Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (500GB)

Windows 7 64 bit

Δημοσ.

Ρε φίλος, δεν περιμένεις να βγει πρώτα και βλέπεις..; καλύτερα έτσι.

Δημοσ.

Δηλαδη με αυτη τη καρτα θα εχω προβλημα ε;Μου προτεινετε καποια σας παρακαλω πολυ;Please!Ειμαι λιγο ασχετιλα με θεματα hardware.

ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX

Intel Sandy Bridge

Intel Core i5 @ 2900MHz

8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )

AMD Radeon HD 6800 Series

Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (500GB)

Windows 7 64 bit

Έδω είσαι Πες τους όμως και budget/τροφοδοτικό

• Like 1
Δημοσ.

Αναλόγως πόσα λεφτά σκοπεύεις να ξοδέψεις.....
Το σύστημα σου φαίνεται οκ.
1)Ποιές ram ακριβώς έχεις? στα πόσα MHz?
2)Τροφοδοτικό?
Είναι πολύ σημαντικό να μας πεις πόσα λεφτά θέλεις να δόσεις.....

Απάντησε στο άλλο topic που σου έγραψε το παιδί. Θα σου απαντήσουμε εκεί. ΑΠλά γράψε ποιό ολοκληρωμένη ερώτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...