Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είδα τα γραφικά.. στην αρχή ήμουν έξαλλος, μετά χαλάρωσα και τέλος με πήραν τα γέλια. Απολαμβάνω να διαβάζω τέτοια πράγματα. Ultra με 780. Γεια σου ρε Ubisoft με τα ωραία σου τα ανέκδοτα! Γι αυτό την αγαπάμε! :D
Btw, φανταστείτε τι έχει να γίνει με το "The Division". Εκεί βλέπω να διαβάζω κανένα "[..] for ultra setting you'll need i7-4930k, 16GB RAM and a GTX Titan[..]"! Περιμένω τη στιγμή αυτή λέμε να κλάψω όσο δεν έχω κλάψει από μωρό!!

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Guys, να κάνω μια γρήγορη ερώτηση.. εγώ έχω i7-3770k και GTX 770 με 700W PSU. Θέλω να κάνω SLI για αυτό το παιχνίδι οπότε λέω να πάρω άλλη μια 770. Πόσα watt χρειάζομαι; 800w-850w φτάνουν;;

Αυτή είναι η κάρτα μου: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4629#ov

Δημοσ.

Σημασία έχει τι είδους τροφοδοτικό θα πάρεις και πόσο καλά θα αποδίδει τα Watt του.
Γράψε στο κατάλληλο topic ώστε να σου απαντήσουνε πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι εκεί!

Δημοσ.

Guys, να κάνω μια γρήγορη ερώτηση.. εγώ έχω i7-3770k και GTX 770 με 700W PSU. Θέλω να κάνω SLI για αυτό το παιχνίδι οπότε λέω να πάρω άλλη μια 770. Πόσα watt χρειάζομαι; 800w-850w φτάνουν;;

Αυτή είναι η κάρτα μου: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4629#ov

Εαν το τροφοδοτικό σου είναι "ποιοτικό" δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο από αυτό που έχεις ήδη. 

Δημοσ.

Προβλεπονται τρελες βαθμολογιες για το παιχνιδι. :P

θετικές ή αρνητικές??? ΑXAXAXAXA

• Like 2
Δημοσ.

Σαν το Fifa μπορεί με υπερβολική προσπάθεια αλλά σαν το cod δεν μπορεί ούτε μετά απο δέκα χρόνια.....
Ούτε το division δεν ξέρω άμα θα μπορέσει να φτάσει το Cod.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...