wazzaa Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Τρελά απίστευτο φαίνεται... Αν και το Mutliplayer δεν με τρέλενει σαν ιδέα παρόλάυτά φαίνεται ότι έχει γίνει και εκεί δουλεία!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Τα πάει καλά η Ubisoft με "περίεργα" online, όπου έχει μέσα και "κρυφτό".
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Watch Dogs Multiplayer Details – How to Party Up in Free Roam, Whole Map Accessible, and More
Millennium Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5xL_LLhV5vQ
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Θα μας τρελάνουνε. Τι είναι παλι τούτο? Αυτό μάλλον είναι το ήδη έτοιμο περιεχόμενο του Watchdogs, το οποίο σου το πουλάνε ώς DLC. Δεν θα εκπλησόμουν αν μαθαίναμε ότι έρχεται προεγκατεστημένο μαζί με το κυρίως παιχνίδι και απλώς το ξεκλειδώνεις μετά, αφού πληρώσεις. 5
spartan29gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αυτό μάλλον είναι το ήδη έτοιμο περιεχόμενο του Watchdogs, το οποίο σου το πουλάνε ώς DLC. Δεν θα εκπλησόμουν αν μαθαίναμε ότι έρχεται προεγκατεστημένο μαζί με το κυρίως παιχνίδι και απλώς το ξεκλειδώνεις μετά, αφού πληρώσεις. Μου αρεσε που λεγανε οτι αν δεν καθυστερουσανε το παιχνιδι κατα 6 μηνες!!!τωρα οτι περιεχομενο που προσθεσανε αυτο το διαστημα!!θα μας το δεινανε αναγκαστικα σαν dlc.Μου φαινεται οτι μας δουλεουν ολλους ψιλο γαζι τα γαλλακια. 3
RPDrummer Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Season Pass θα βγάζει και το pac-man. Έλεος πια με αυτά τα dlc...
zvarthangalos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αυτό μάλλον είναι το ήδη έτοιμο περιεχόμενο του Watchdogs, το οποίο σου το πουλάνε ώς DLC. Δεν θα εκπλησόμουν αν μαθαίναμε ότι έρχεται προεγκατεστημένο μαζί με το κυρίως παιχνίδι και απλώς το ξεκλειδώνεις μετά, αφού πληρώσεις. Κάπως έτσι δικαιολογείται η καθυστέρηση του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι με τόσα delay τρία αν δεν απατό με. 1
wazzaa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Βαγγέλη γουστάρω να ανακοινώσουνε και τρίτο delay και να σε ακυρώσουνε.... Να πρέπει να κάνεις edit τα post σου AXAXAXAXAXA 3
vagelis81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δε θα προλαβω να κανω edit φιλε.Στη φυλακη δε θα εχω internet.Τι;;Γιατι θα ειμαι φυλακη;;;Μα γιατι πολυ απλα θα παω στη ubisoft και θα τους καθαρισω ολους...
RPDrummer Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Πες τους να φτιάξουνε και το Assasin's Creed το Black Flag, γιατί στο multiplayer έχουμε bugs 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα