Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρελά απίστευτο φαίνεται... Αν και το Mutliplayer δεν με τρέλενει σαν ιδέα παρόλάυτά φαίνεται ότι έχει γίνει και εκεί δουλεία!!!!

Δημοσ.

Θα μας τρελάνουνε. Τι είναι παλι τούτο?

Αυτό μάλλον είναι το ήδη έτοιμο περιεχόμενο του Watchdogs, το οποίο σου το πουλάνε ώς DLC.

Δεν θα εκπλησόμουν αν μαθαίναμε ότι έρχεται προεγκατεστημένο μαζί με το κυρίως παιχνίδι και απλώς το ξεκλειδώνεις μετά, αφού πληρώσεις.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό μάλλον είναι το ήδη έτοιμο περιεχόμενο του Watchdogs, το οποίο σου το πουλάνε ώς DLC.

Δεν θα εκπλησόμουν αν μαθαίναμε ότι έρχεται προεγκατεστημένο μαζί με το κυρίως παιχνίδι και απλώς το ξεκλειδώνεις μετά, αφού πληρώσεις.

Μου αρεσε που λεγανε οτι αν δεν καθυστερουσανε το παιχνιδι κατα 6 μηνες!!!τωρα οτι περιεχομενο που προσθεσανε αυτο το διαστημα!!θα μας το δεινανε αναγκαστικα σαν dlc.Μου φαινεται οτι μας δουλεουν ολλους ψιλο γαζι τα γαλλακια. :X

• Like 3
Δημοσ.

Κάπως έτσι δικαιολογείται η καθυστέρηση του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι με τόσα delay τρία αν δεν απατό με.

• Like 1
Δημοσ.

Βαγγέλη γουστάρω να ανακοινώσουνε και τρίτο delay και να σε ακυρώσουνε.... Να πρέπει να κάνεις edit τα post σου :P
AXAXAXAXAXA

• Like 3
Δημοσ.

Δε θα προλαβω να κανω edit φιλε.Στη φυλακη δε θα εχω internet.Τι;;Γιατι θα ειμαι φυλακη;;;Μα γιατι πολυ απλα θα παω στη ubisoft και θα τους καθαρισω ολους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...