vagelis81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δε θα προλαβω να κανω edit φιλε.Στη φυλακη δε θα εχω internet.Τι;;Γιατι θα ειμαι φυλακη;;;Μα γιατι πολυ απλα θα παω στη ubisoft και θα τους καθαρισω ολους...
RPDrummer Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Πες τους να φτιάξουνε και το Assasin's Creed το Black Flag, γιατί στο multiplayer έχουμε bugs 2
Sed22 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παιδια με το συστημα τις υπογραφης μου δεν θα μπορω να το παιξω λετε? Και με υποχωρησεις στα γραφικα φυσικα
paxara Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Να ρωτήσω λίγο εγώ κάτι.. ένας SSD, εκτός από το καλύτερο loading time σε ένα παιχνίδι, βοηθάει πουθενά αλλού; Μιλάω μόνο για παιχνίδια. Όχι για το σύστημα γενικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μπορεί να γλιτώσεις και κάποια μικροκολληματάκια(Stuttering) που θα είχες με τον HDD.
qsis Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σε ανοικτό κόσμο που φορτώνει όλη την ώρα κάνει διαφορά Επίσης δεν έχεις και τον ενοχλητικό ήχο του μηχανικού που διαβάζει διαρκώς Αν έχεις ssd στο σύστημά σου και δεν θες να έχεις χωρίς λόγο 20 παιχνίδια εγκατεστημένα παράλληλα, δε βρίσκω λόγο να μη βάλεις και τα παιχνίδια στον ssd, προγράμματα είναι και αυτά και μάλιστα γιγάντια σε μέγεθος, το θεωρώ αυτονόητο να μπουν στον ssd 1
wazzaa Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.Όπως θα δεις στην υπογραφή μου, δεν υπάρχει HDD. Γιατί ??? Γιατί ποια τους σιχαίνομαι!!!!!Θα σου φαίνεται περίεργο πως γίνεται με 128 GB να αρκούν για έναν υπολογιστή που είναι καθαρά για gaming? Και όμως γίνεται αρκεί να τα έχεις τακτοποιημένα.Με την χρήση που κάνω εγώ χωράει ο SSD 3-4 παιχνίδια .... Βέβαια με βοηθάει ο εξωτερικός που έχω...Οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο και δεν χρειάζεται στον υπολογιστή, το περνάω εκεί.Σου φαίνεται περίεργο και δεν σε κατηγορώ γιατί σε όσους το λέω, τους φαίνεται. Έλα μου όμως που εγώ έχω συνηθισει έτσι και δεν έχω θέμα??Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και την ταχύτητα τις εγκατάστασης του παιχνιδιού. Σε ένα SSD θα γίνει αισθητά πιο γρήγορα.....
dimitris21gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μην το παρακάνουμε όμως. Πέρα από την ώρα που κρατά η εγκατάσταση πολύ λίγα games είναι αυτά που το loading time είναι τέτοιο ώστε να χρειάζεσαι ssd για να γίνει υποφερτό.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μην το παρακάνουμε όμως. Πέρα από την ώρα που κρατά η εγκατάσταση πολύ λίγα games είναι αυτά που το loading time είναι τέτοιο ώστε να χρειάζεσαι ssd για να γίνει υποφερτό. Συμφωνω και εγω ,αυτο που λεει ο qsis σε games που βλεπεις διαφορα οταν φορτωνουν σε ανοιχτο κοσμο απο την αποψη του loading δεν ισχυει ενταξει και ειναι υπερβολη για μενα .Στον να φορτωσει τωρα ενα map εκει πραγματι βλεπεις διαφορες ,αλλα σε open world games και στον hdd δεν εχω παρατηρησει ποτε να αργει να φορτωσει κατι in game παντα την ωρα που προχωρας .Εκτος βεβαια αν το παιδι εννοει στα intermissions ...
p3tran Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 σε γενικες γραμμες μπορει να πει κανεις οτι το gta απεκτησε αντιπαλο. το καλο για τους pc gamers, ειναι οτι σε αυτη την περιπτωση δεν χρειαζεται να περιμενουν ουτε μια μερα.
wazzaa Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 σε γενικες γραμμες μπορει να πει κανεις οτι το gta απεκτησε αντιπαλο. το καλο για τους pc gamers, ειναι οτι σε αυτη την περιπτωση δεν χρειαζεται να περιμενουν ουτε μια μερα. ΓΙα εμένα όχι σε γενικές γραμμές. Σίγουρα απέκτησε αντίπαλο και μάλιστα τον πιό δύσκολο ποτε κυκλοφορει το παιχνιδι ειπαμε; 27/5/2014 μέχρι την επόμενη αναβολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα