sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ΠΟυ να μην έβαζα και με bolt τι εξηγώ στο καθένα... Πάμε αλλή μια μήπως και το πιάσεις.... 1)ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ. Τα έχουμε ήδη δει και είναι από gameplay όχι απο trailer κτλ 3) Η UBISOFT. είναι η αγαπημένη μου εταιρία.(AC ,Far Cry ...) Παιχνίδια που έπαιξα και λάτρεψα..... Το έχουμε τώρα?? ή ούτε?? Γιατί εσύ μου έβαλες 2 Point σε ένα.... Που να μην τα είχα και αριθμημένα εε?? Ερώτηση έκανα, δεν αναφερόμουν στο ποστ σoυ.
wazzaa Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ερώτηση έκανα, δεν αναφερόμουν στο ποστ σoυ. To κατάλαβα μετά για αυτό και το διόρθωσα όπως είδες,πριν απο την δημοσίευση σου
Millennium Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 22" 1920X1200. Οτι καλυτερο για next gen gaming σαν το watchdogs!
paxara Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Θα σας πω εγώ γιατί θα είναι καλό..... 1) ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ. Τα έχουμε ήδη δει και είναι από gameplay όχι απο trailer κτλ.... Επίσης τα system Requariments κάτι λένε απο μόνο τους. 2) Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Όλοι ξέρουμε το Story και ευτυχώς για εμένα δεν είναι άλλο ένα στορυ που να στηρίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ναρκωτικά, πόρνες και getto(γιατί όλα τα GTA αυτά είχανε σαν main story. Καμία σχέση με τον τίτλο grand theft auto. ) Αλλά ένα story που στηρίζεται στο Κινητό μου που μπορεί να ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(εκτός απο frappe απότι είδα).Σίγουρα θα έχει κομμάτια που να επιτρέπουν το Mature +17 . 3) Η UBISOFT. Ξέρω πολύ θα διαφωνήσετε μερικοί θα με κράξετε αλλά για εμένα τουλάχιστον είναι η αγαπημένη μου εταιρία.....(AC , Splinter Cell , Call of Juarez , Far Cry , Might and MAgic, Driver San fransisco, Κτλ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ TO CHILD OF LIGHT που παίζω Site: τώρα ) Παιχνίδια που έπαιξα και λάτρεψα..... 4) Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ Site: ΕΤΣΙ . Δεν είναι Site: κουασιμόδος I think we got a fan boy over here guys! Μαζί σου και εγώ φίλε wazzaaaaaaaaa! χα χα! Guys, όποιος έχει στο Steam το Watch_Dogs, ας μου κάνει π.μ (ή ας μου το ζητήσει το δικό μου) το όνομα του να τον κάνω add να έχω παρέα για το online! --- ..και επειδή είμαι και εγώ υπερβολικά πολύ κολλημένος με αυτό το παιχνίδι, έκανα και YouTube κανάλι με τα βίντεο του WD με υπότιτλους Όποιος θέλει, μια ματιά εδώ --> https://www.youtube.com/user/WatchDogsGreek''>https://www.youtube.com/user/WatchDogsGreek'>https://www.youtube.com/user/WatchDogsGreek 1
wazzaa Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 I think we got a fan boy over here guys! Μαζί σου και εγώ φίλε wazzaaaaaaaaa! χα χα! Guys, όποιος έχει στο Steam το Watch_Dogs, ας μου κάνει π.μ (ή ας μου το ζητήσει το δικό μου) το όνομα του να τον κάνω add να έχω παρέα για το online! --- ..και επειδή είμαι και εγώ υπερβολικά πολύ κολλημένος με αυτό το παιχνίδι, έκανα και YouTube κανάλι με τα βίντεο του WD με υπότιτλους Όποιος θέλει, μια ματιά εδώ --> https://www.youtube.com/user/WatchDogsGreek I think we got a crazy boy over here guys! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ paxarΑΑΑΑΑΑ!!!! Ωραίο βίντεο. Τσίμπα το Like και το comment Για να δούμε τι θα δούμε... 1
paxara Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 btw, σας θυμίζει Watch_Dogs;;; Είναι η νέα σειρά του Star νομίζω. 3
Sed22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 btw, σας θυμίζει Watch_Dogs;;; Είναι η νέα σειρά του Star νομίζω. ναι οντως το βλεπω 1
paxara Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Eίναι καλή??/ τι requariments έχει αυτή?? χα χα χα καλή είναι. Χαμηλά requirements αλλά είναι ανάλογα με την έκδοση. Αν θες καλά textures τότε πρέπει να έχεις και καλό PC για να απολαύσεις σε 1080p HD :Ρ
wazzaa Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 AXAXAXAXAXAXA Εντάξει τότε.. Το έχει τερματίσει κανείς ρε παίδες??? Έχει καλή βαθμολογία, Site: 8.4 Απο Online λέει τίποτα??? Πάντος φαίνεται πολύ αληθινό. Λες και είναι κανονική ανθρώποι....
paxara Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Έχει καλή βαθμολογία.... Eίναι early access. Patch v3, από φθινόπωρο v4 βγαίνει. :Ρ Από online κάτι έχει. Είναι σαν το The Last of Us με Ελληνικούς υπότιτλους. Αλλά φτάνει νομίζω, χαλάμε το θέμα που είναι για το Watch_Dogs 1
paxara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ήθελα να κάνω ένα share από κάτι νέες εικόνες που βρήκα: 3
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Φοβερός για άλλη μια φορά paxara. ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΕΣΥ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΣ???Τι κάμερα χρησιμοποιείς?Ρίξε μια ματιά στην 4η απο το τέλος δεν ανοίγει....Δείχνει όνομα aiden-pearce-in-watch-dogs-hd-wallpaper-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα