Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερός για άλλη μια φορά paxara. ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΕΣΥ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΣ???Τι κάμερα χρησιμοποιείς?

So laugh i forgot to funny -_-'

----

Σε εμένα τα δείχνει. Τι να σου πω..

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό με τα online hacks (ναι, ακούγεται κάπως) θέλω να δω.

Πώς μπαίνεις εσύ ή σου έρχεται άλλος και αρχίζει το hacking. Δεν το κατάλαβα ακριβώς πώς "ξεκινάει".

Δημοσ.

Καταρχήν ο κ. Μορίν είπε ότι μπορείς και να απενεργοποιήσεις τη δυνατότητα να μπαίνει κάποιος στο παιχνίδι σου. Οπότε, στην αρχή φαντάζομαι κάποιος μέχρι να μάθει τα κουμπιά και τα βασικά θα το έχει απενεργοποιημένο. Όσο γι αυτό που ρωτάς, νομίζω αν είδες το multiplayer βίντεο που βγήκε τη προηγούμενη βδομάδα, θα σου έλυσε κάποιες απορίες. Το κεντρικό είναι ότι, ενώ εσύ περπατάς αμέριμνος και κάνεις το campaign σου, κάποιος θα 'εισβάλει' στο παιχνίδι σου και θα σου χακάρει την πρόοδο. Εσύ πρέπει να τον βρεις και να τον εξουδετερώσεις.

Δημοσ.

αν ηταν ingame θαταν καλυτερα  :-)

ειναι προφανες οτι δεν ειναι in-game, αφου λειπει εντελως ολοκληρο το HUD και ο χαρτης.

ειναι high quality renderings, οχι captures, ομως τα assets ειναι αυτα.

επισης oι δυο εικονες πριν την τελευταια, εαν ειναι in-game, θα ειναι απο cutscene

ps.

αυτο με τα online hacks παει καπως ετσι ghostrider:

εισαι εσυ στον κοσμο σου κανονικα, και κανεις οτι μαλακια θελεις.

ερχομαι εγω, ο οποιος δεν απεικονιζομαι φυσικα με τον δικο σου χαρακτηρα.

φαινομαι ενας NPC ας πουμε.

ομως εχω την ιδια τεχνολογια με εσενα. οπως εσυ κανεις hacking by proximity, ετσι κανω κι εγω. εσενα!

απο ενα σημειο και μετα που σε χακαρω, το παιρνεις πρεφα. τοτε πρεπει να εντοπισεις εμενα, πριν να ολοκληρωσω το download. εγω μπορει να εχω επιλεξει οποιο τροπο γουσταρω για να μη γινω αντιληπτος. πχ μεσα σε ενα πληθος κοσμου, κρυμμενος πανω σε καμια ταρατσα, μεσα στο αυτοκινητο μου σε μια ουρα απο αλλα αυτοκινητα που εχω δημιουργησει, οτιδηποτε μπορω να σκεφτω και βρισκομαι σε ακτινα δρασης.

εσυ ψαχνεις, και εαν με βρεις πριν ολοκληρωσω, τοτε γλυτωνεις το hacking (1), και εγω πρεπει να δραπετευσω και εσυ να με καθαρισεις (2)

;)

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, επειδή ξαναλέω

"Πώς ξεκινάει";

Πώς μπαίνεις στον κόσμο του άλλου; Πώς μπαίνουν στον δικό σου; Όχι τι γίνεται. 

Πώς ξεκινάει.

Δημοσ.

ειτε σαν συμβολαιο στο single player ειτε σαν επιλογη online multiplayer mode

ωχου μωρε περιεργος εισαι ;pPPpp

• Like 1
Δημοσ.

ειναι προφανες οτι δεν ειναι in-game, αφου λειπει εντελως ολοκληρο το HUD και ο χαρτης.

ειναι high quality renderings, οχι captures, ομως τα assets ειναι αυτα.

επισης oι δυο εικονες πριν την τελευταια, εαν ειναι in-game, θα ειναι απο cutscene

Μιας και μιλάμε για hacks, το hud στα πιο πολλά παιχνίδια βγαίνει με ένα απλό hack, δεν είναι αυτό το κρίσιμο στοιχείο.Το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι από in game περιεχόμενο δεν το βάζω, αλλά δεν το αποκλείω να είναι από καμιά ανάλυση των 15 megapixel ξέρω 'γω...

Εμένα πάντως τα hacking και αυτοί οι τρίβολοι είμαι σίγουρος ότι θα μου σπάσουν τα νεύρα.Εαν έχουν δυνατότητα απενεργοποίησης σίγουρα θα την έχω μονίμως ανοιχτή! ^_^

• Moderators
Δημοσ.

ειτε σαν συμβολαιο στο single player ειτε σαν επιλογη online multiplayer mode

ωχου μωρε περιεργος εισαι ;pPPpp

What you don't know, can get you killed.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με το Online είναι ενδιαφέρον... Να βγει το παιχνίδι, να μας πείτε τι λέει και μετά βλέπουμε αν αξίζει το mutliplayer.
Εμένα πάντος μου φαίνεται πιο λογικό να μπαίνεις σε Multiplayer Campaign.
Δηλαδή να έχεις το Single Campaign που παίζεις μόνο σου offline και το Multiplayer που κάνεις παλι campaign αλλά μπορεί να μπεις και στου αλλούνου το campaign.... Μου ακούγεται πιο λογικό.

ΥΓ:GhostRiderLSOV Είσαι απίστευτος ρε φίλε :P

Δημοσ.

ειναι απαραιτητο να παιξουμε το παιχνιδι online και να χακαρουμε ο ενας τον αλλο η θα μπορει να παιχτει και offline?

Δημοσ.

ειναι απαραιτητο να παιξουμε το παιχνιδι online και να χακαρουμε ο ενας τον αλλο η θα μπορει να παιχτει και offline?

Το online είναι προαιρετικό. Το ενεργοποιείς και το απ-ενεργοποιείς κατά βούληση.

Δημοσ.

AYTO ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ!!!!Τα χειρίζεσαι όλα με το hot dog σου? Θέλω να το παίξω αυτό το παιχνίδι. Πότε βγαίνει?

• Moderators
Δημοσ.

Next-Gen hot dog visuals!

The most realistic looking hot dog ever! 

Θα βάζεις Occulus (Facebook) Rift και θα νομίζεις ότι δαγκώνεις κανονικό hot dog! (και όχι την γλώσσα σου)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...