Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Next-Gen hot dog visuals!The most realistic looking hot dog ever! Θα βάζεις Occulus (Facebook) Rift και θα νομίζεις ότι δαγκώνεις κανονικό hot dog! (και όχι την γλώσσα σου) 2
paxara Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Που μου έστειλε ο J2g. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα pre order εδώ και τώρα λέμε!!!! χαχαχαχαχα το καλύτερο που έχω δει. ΤΕΛΟΣ! :'D
johnnyman Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 χαχαχαχα ελεος!!ωραιο φωτο!!Hot dogs by ikea με κρεας αλογου!! 1
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αμα δεν εχει online, δεν αξιζει αυθεντικο. Μονο παιχνιδια με multipalyer εχω αυθεντικα. Αλλιως το single player σκετο δεν διαφερει απο πειρατικο ή μη παιχνιδι.
paxara Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αμα δεν εχει online, δεν αξιζει αυθεντικο. Μονο παιχνιδια με multipalyer εχω αυθεντικα. Αλλιως το single player σκετο δεν διαφερει απο πειρατικο ή μη παιχνιδι. Αξιζει αυθεντικο; Εχει online;Seriously? Άμα δεν έχει διαβάσει ή δεν ξέρεις για το Watch_Dogs, είσαι ένα από τα ελάχιστα άτομα εκεί έξω.. Ρίξε καμιά ματιά: Ubisoft, Facebook, Twitter, YouTube, Google, Steam -------------------- ..και επειδή κάποιοι ήθελαν in-gane εικόνες..... ..και άλλες εδώ: http://www.incgamers.com/2014/05/watch-dogs-screens-show-various-sides-to-chicago 1
p3tran Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 τελος παντων, φιλε κανεις μεγαλο λαθος στη λογικη σου, και στην ουσια καταστρεφεις την αγορα. κανονικα, οτι ευχαριστιεσαι να μαθεις να το πληρωνεις. ειτε εχει online, ειτε δεν εχει, ο αλλος δουλεψε το ιδιο για να στο προσφερει.- high quality version του τρεηλερ για τους χαϊεντάδες: http://www.gamersyde.com/news_watch_dogs_introduces_its_characters-15287_en.html 3
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Απο τα gameplay videos έχει φανεί αν θα είναι σαν το AC/FC3?Δηλαδή ανέβα στη κολώνα/κεραία, παίξε τις 4-5 επαναλαμβανόμενες αποστολές, προχώρα και κάνε τα ίδια στην επόμενη περιοχή?Να ξέρω τι να περιμένω. Στο θέμα κολώνας/κεραίας φαίνεται έπεσα μέσα ("χακάρει" κάτι και ανοιγει ο χάρτης, big whoop). @4:48 Τα υπόλοιπα (αποστολές κτλ) ευτυχώς φαίνεται να τα έφτιαξαν και να είναι πιο random. Αξιζει αυθεντικο; Εχει online; Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα άρα δε ξέρουμε αν αξίζει.Multi θα έχει.
paxara Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Στο θέμα κολώνας/κεραίας φαίνεται έπεσα μέσα ("χακάρει" κάτι και ανοιγει ο χάρτης, big whoop). @4:48 Τα υπόλοιπα (αποστολές κτλ) ευτυχώς φαίνεται να τα έφτιαξαν και να είναι πιο random. Έχεις άδικο πιστεύω φίλε μου. Δηλαδή επειδή πρέπει να χακάρεις τη κεραία για να ανοίξει ο χάρτης, πάει να πει ότι είναι κόπια του AC; Δηλαδή δεν κατάλαβα, όποιος παιχνίδι πρέπει να κάνεις μια αποστολή για να ξεκλειδωθεί ένα μέρος στο χάρτη σου, θεωρείτε κόπια του AC; Και το Daylight δηλαδή ας πούμε που έχεις το φακό στο χέρι και πρέπει να περάσεις από κάποια περιοχή για να ξεκλειδωθεί στο χάρτη σου, θεωρείτε αντιγραφή του AC; Επειδή δηλαδή είναι από την ίδια εταιρία πάει να πει ότι θα είναι και κάτι καινούριο χτισμένο πάνω σε κάτι συνηθισμένο; Αυτό δεν το δέχομαι. Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό. Κανένα παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι τελείως καινούριο. Να δεις κάτι που δεν θα έχεις δει αλλού. Το θέμα είναι, πως κολλάει στο γενικό πλάνο. Πάντως, ευτυχώς που δεν θα δω τον Aiden να κάνει leap-of-faith.... xD xD
Liakos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αμα δεν εχει online, δεν αξιζει αυθεντικο. Μονο παιχνιδια με multipalyer εχω αυθεντικα. Αλλιως το single player σκετο δεν διαφερει απο πειρατικο ή μη παιχνιδι.Μαγκια σου αλλα επετρεψε μου να πω οτι πρωτον αυτο ειναι καθαρα δικια σου αποψη και δευτερον υποσυνειδητα ξερεις οτι δεν ειναι σωστο και απλα θες να ειναι επειδη σε βολευει. Και μην επεκταθω στο οτι στην ουσια μας λες κοροιδα εμας που τα αγοραζουμε
paxara Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μαγκια σου αλλα επετρεψε μου να πω οτι πρωτον αυτο ειναι καθαρα δικια σου αποψη και δευτερον υποσυνειδητα ξερεις οτι δεν ειναι σωστο και απλα θες να ειναι επειδη σε βολευει. Και μην επεκταθω στο οτι στην ουσια μας λες κοροιδα εμας που τα αγοραζουμε Ξέρεις κάτι Λιάκο, καλά κάνει. Αποκλειστικά δικό του θέμα είναι. Για το μόνο πράγμα όμως που στεναχωριέμαι, είναι ότι μια μέρα θα ξυπνήσω και θα διαβάσω ότι το τάδε παιχνίδι δεν θα ξανά βγει και ότι μερικά άλλα up coming παιχνίδια που ήταν να βγούνε δεν θα το κάνουν, λόγο περικοπών ή "επειδή δεν πήγαν καλά οι πωλήσεις στο προηγούμενο". Όπως π.χ διάβασα για την Eidos που αν θυμάμαι καλά ενώθηκε με την Square Enix και ως μοναδικό main παιχνίδι στο πρόγραμμα έχουν το Hitman και τα άλλα πήγαν πίσω. Ή και η THQ που πωλήθηκε και ο νέος ιδιοκτήτης (δεν θυμάμαι ποιος είναι, νομίζω κάτι σε Ubisoft ήταν ή EA..) και δεν θα έχουμε καινούρια Darksiders..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα