kamasoutra Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μία μικρή παρατήρηση γιατί το watchdogs βρίσκεται στην κατηγορία pc και γιατί δεν ανοίγετε μία καινούρια με multiplatforms? Όσο για το παιχνίδι απο τα τελευταία βίντεο δείχνει όντως πολύ καλό ,απο πρωτοτυπία δεν θα έλεγα πώς κάνει κάτι διαφορετικό ενώ για τα γραφικά του είναι μία χαρά αλλά καμία σχέση απο αυτά που δείχνανε στην Ε3 του 2012 τουλάχιστον ότι έχει να κάνει με τις κονσόλες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μία μικρή παρατήρηση γιατί το watchdogs βρίσκεται στην κατηγορία pc Γιατί για διαφόρους λόγους (hardware specs, bug, patches, κλπ) διαχωρίζονται τα topics του PC με των κονσολών.
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και υπάρχει τεράστια πιθανότητα κάθε τόπικ multiplatform τίτλου να εξελιχθεί σε μάχη Consoles vs PC 3
paxara Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και υπάρχει τεράστια πιθανότητα κάθε τόπικ multiplatform τίτλου να εξελιχθεί σε μάχη Consoles vs PC Αυτό μπορούμε να το κάνουμε πολύ εύκολα και εδώ. Όρεξη να υπάρχει ------------ ARE YOU KIDDING ME??? Instagram? :D http://instagram.com/watchdogsgame 1
Alex21121988 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Gtx 680 sli ,3770k 16gb ram,ελπιζω να χρειαστει να βγαλω μονο το antialising για σταθερο framerate. Θα ξενερωσω ασχημα αν πρεπει να κατεβασω οτιδηποτε αλλο στο παραμικρο.Θελω να πιστευω οτι τα requirements ποτ δημοσιευθηκαν ειναι τυρακι και οχι η πραγματικοτητα.Ξερουμε αν εχει frame cap στα 60 το game? Tο συνηθιζει αυτο η ubi κυριως με τα ac 1
Oroku Saki Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Και ομως κατα 99% ειναι πραγματικοτητα τα requireemtns γιατι τα γραφικα του στο ultra ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε pc μεχρι σημερα. Το προβλημα ειναι οι πολυ υψηλες απαιτησεις του σε καρτα γραφικων και οχι τοσο σε επεξεργαστη και ram. Ενας 2500κ overclocked σαν τον δικο μου στα 4.2 εχει περιπου μολις 3 % κατωτερες επειδοσεις απο εναν 4770κ αλλλα η 780 που ειναι 4 φορες πιο ισχυρη απο την 560 ti εχει υπαρχει προβλημα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Λογικά μια χαρά θα τρέχει το game, αν δεν, τότε δεν μας βλέπω καλά για Division. 2
wazzaa Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Λογικά μια χαρά θα τρέχει το game, αν δεν, τότε δεν μας βλέπω καλά για Division. ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! Συμφωνώ απόλυτα, και το Division προβλέπεται απίστευτο και σε γραφικά και σε απαιτήσεις.... Να δούμε.. Και ομως κατα 99% ειναι πραγματικοτητα τα requireemtns γιατι τα γραφικα του στο ultra ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε pc μεχρι σημερα. Το προβλημα ειναι οι πολυ υψηλες απαιτησεις του σε καρτα γραφικων και οχι τοσο σε επεξεργαστη και ram. Ενας 2500κ overclocked σαν τον δικο μου στα 4.2 εχει περιπου μολις 3 % κατωτερες επειδοσεις απο εναν 4770κ αλλλα η 780 που ειναι 4 φορες πιο ισχυρη απο την 560 ti εχει υπαρχει προβλημα Εγώ όμως με τον επεξεργαστή μου θα έχω θέμα. Μπορεί η κάρτα γραφικών να είναι καλή, αλλά ο επεξεργαστής...εκεί έχουμε θέμα... Δεν νομίζεις??? >Πως μπορώ να δώ πόσο % κατώτερες επιδόσεις έχει ένας επεξεργαστής ή κάρτα από ένα άλλο??
Liakos10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Οι απαιτησεις του cpu μου φαινονται μπαρουφες. Για gpu παιζει να ισχυουν. Ραμ μπαρουφες επισης. Edit: πως δεν βαλαν στις απαιτησεις περιφερειακα razer;; lol 3
Alex21121988 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ρωτησα και πριν ,ξερουμε τιποτα αν θα εχει frame cap το game? Eχω 144hz monitor και επισης θα ναι μεγαλη ξενερα να παιζω κολλημενος στα 60.
wazzaa Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ρωτησα και πριν ,ξερουμε τιποτα αν θα εχει frame cap το game? Eχω 144hz monitor και επισης θα ναι μεγαλη ξενερα να παιζω κολλημενος στα 60. Δεν ξέρω αν έχει πάντος το σίγουρο είναι ότι μου φαίνεται δύσκολο να το παίξεις χωρίς V-sync και να πιάνεις πολλά Fps.... 144 ειδικά μου φαίνεται αδύνατον...
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν νομιζω να πλησιασουμε καν σε τετοια νουμερα ακομη και σε 1080p, εχω την εντυπωση οτι θα εχουμε και αρκετα framedrops ειδικα στην αρχη μεχρι να βγουν drivers. Σε 1440p gets tougher..
paxara Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Guys αν δεν έχετε 780 και πάνω, μην περίμενετε τα fps σας να είναι σούπερ πολλά. Σε μόνιτορ 144hz και σε αναλύσεις 1440p με την καμία! Αυτή η οθόνη και αυτό το παιχνίδι σε αυτήν την ανάλυση, σίγουρα θέλει SLI και όχι μονή κάρτα για να το πετύχεις. Όσο για τα drivers φίλε @wazzaa, δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα, τουλάχιστον όσων αφορά τις Nvidia κάρτες. Το πρόβλημα θα είναι σε patches που είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να βγουν μιας και μιλάμε για τελείως νέα μηχανή όπως και σχεδιασμό. --- Εγώ να πω ότι θα είμαι χαρούμενος αν με όλα στα very high/ultra (tweaked) πιάνω πάνω από 30fps με την 770 & τον 3770 (1080p). //--EDITED--// (Ειδικά για τον φίλο @d4ydr33m3r με μόνιτορ 144hz και σε 1440p με την καμία!)
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Guys αν δεν έχετε 780 και πάνω, μην περίμενετε τα fps σας να είναι σούπερ πολλά. Ειδικά για τον φίλο @d4ydr33m3r με μόνιτορ 144hz και σε 1440p με την καμία! Αυτή η οθόνη και αυτό το παιχνίδι σε αυτήν την ανάλυση, σίγουρα θέλει SLI και όχι μονή κάρτα για να το πετύχεις. Όσο για τα drivers φίλε @wazzaa, δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα, τουλάχιστον όσων αφορά τις Nvidia κάρτες. Το πρόβλημα θα είναι σε patches που είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να βγουν μιας και μιλάμε για τελείως νέα μηχανή όπως και σχεδιασμό. --- Εγώ να πω ότι θα είμαι χαρούμενος αν με όλα στα very high/ultra (tweaked) πιάνω πάνω από 30fps με την 770 & τον 3770 (1080p). Δεν νομιζω οτι υπαρχει μονιτορ 1440p με 144Hz (υπαρχουν ενα δυο με 120Hz iirc) 60 βγαζει το δικο μου και παντα 60αρια ειχα εκτος εποχων CRT χωρις κανενα θεμα, αντε μονο για κανα MP fps που μου λειπουν παραπανω. Ξερω τι PITA ειναι τα 1440p μην ανησυχεις την παλέυω προς το παρων για το μελλον θα δειξει.. Ok επειδη ομως ολα αυτα ειναι φιλολογικα ας περιμενουμε το παιχνιδι και θα δουμε τι θα δουμε..
paxara Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν νομιζω οτι υπαρχει μονιτορ 1440p με 144Hz Sorry δεν έπρεπε να αναφέρω εσένα. Το παιδί παραπάνω είπε "Eχω 144hz monitor και επισης θα ναι μεγαλη ξενερα να παιζω κολλημενος στα 60." δεν εννοούσα εσένα. Θα το διορθώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα