d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Sorry δεν έπρεπε να αναφέρω εσένα. Το παιδί παραπάνω είπε "Eχω 144hz monitor και επισης θα ναι μεγαλη ξενερα να παιζω κολλημενος στα 60." δεν εννοούσα εσένα. Θα το διορθώσω. Καλα δεν εγινε και τιποτα δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη.. 1
wazzaa Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν νομιζω να πλησιασουμε καν σε τετοια νουμερα ακομη και σε 1080p, εχω την εντυπωση οτι θα εχουμε και αρκετα framedrops ειδικα στην αρχη μεχρι να βγουν drivers. Σε 1440p gets tougher.. Τι Monitor έχεις ρε τρελέ? Για λέγε Με OC θα καταφέρουμε τίποτα??? Κάνει καλό όμως? Αλλά δεν ξέρω μήπως αξίζει ειδικά άμα παίρνουνε boost οι κάρτες(όπως η δικιά μου που έτσι λέει )
Alex21121988 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Guys αν δεν έχετε 780 και πάνω, μην περίμενετε τα fps σας να είναι σούπερ πολλά. Σε μόνιτορ 144hz και σε αναλύσεις 1440p με την καμία! Αυτή η οθόνη και αυτό το παιχνίδι σε αυτήν την ανάλυση, σίγουρα θέλει SLI και όχι μονή κάρτα για να το πετύχεις. Όσο για τα drivers φίλε @wazzaa, δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα, τουλάχιστον όσων αφορά τις Nvidia κάρτες. Το πρόβλημα θα είναι σε patches που είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να βγουν μιας και μιλάμε για τελείως νέα μηχανή όπως και σχεδιασμό. --- Εγώ να πω ότι θα είμαι χαρούμενος αν με όλα στα very high/ultra (tweaked) πιάνω πάνω από 30fps με την 770 & τον 3770 (1080p). //--EDITED--// (Ειδικά για τον φίλο @d4ydr33m3r με μόνιτορ 144hz και σε 1440p με την καμία!) Εχω gtx 680 σε sli θελω να πιστευω στα ultra θα το τρεξω χωρις antialising και αν ειναι χωρις cap θελω να πιστευω πως με drivers μετα θα ειμαι καλα.Αν δεν ειμαι εγω καλα με δυο καρτες δεν νομιζω μια gtx 780 οc ή οτιδηποτε να τα καταφερει. Εχω την benQ XL2420XT.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τι Monitor έχεις ρε τρελέ? Για λέγε Με OC θα καταφέρουμε τίποτα??? Κάνει καλό όμως? Αλλά δεν ξέρω μήπως αξίζει ειδικά άμα παίρνουνε boost οι κάρτες(όπως η δικιά μου που έτσι λέει ) Ενα 2713hm της Dell. Ε για το o/c τι να σου πω, πρεπει να τεσταρεις μονος σου τι γινεται. Μια γενικη αρχη λεει οτι οσο δεν πειραζεις τασεις παντως εισαι καλα, οσο σηκωνει η καρτα σου.Απο θερμοκρασιες ειναι πιο ανθεκτικες οι καρτες γραφικων. Για τα "boost" της καθεμιας δεν ξερω.. 1
zvarthangalos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η sony υπόσχεται πάντως πως το παιχνίδι στο PS4 θα τρέχει 60 FPS με 1080p ανάλυση. Θα μου πείτε ποιος ενδιαφέρεται για τις κονσόλες, έτσι απλά το αναφέρω για την ιστορία. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/05/10/watch-dogs-runs-at-1080p-60-frames-per-second-on-ps4.aspx
Millennium Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η sony υπόσχεται πάντως πως το παιχνίδι στο PS4 θα τρέχει 60 FPS με 1080p ανάλυση. Θα μου πείτε ποιος ενδιαφέρεται για τις κονσόλες, έτσι απλά το αναφέρω για την ιστορία. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/05/10/watch-dogs-runs-at-1080p-60-frames-per-second-on-ps4.aspx Flame war incoming; 1
Titanomaxos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Flame war incoming; Η sony υπόσχεται πάντως πως το παιχνίδι στο PS4 θα τρέχει 60 FPS με 1080p ανάλυση. Θα μου πείτε ποιος ενδιαφέρεται για τις κονσόλες, έτσι απλά το αναφέρω για την ιστορία. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/05/10/watch-dogs-runs-at-1080p-60-frames-per-second-on-ps4.aspx Στα γραφικα θα πεσει: http://www.antemisaris.gr/Uploads/Images/13215/Πριόνι-Χειρός-enlarge.jpg 1
ggramenos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ....όντως από ότι είδα και διάβασα στο YouTube τα γραφικά στις κονσόλες είναι πετσοκομενα και ραμενα στα μέτρα τους.....παντος εγώ πιστεύω ότι και οι ποιο ταπινες κάρτες των 150ευρο θα το παίξουν με πολλά περισσότερα options ενεργοποιημένα σε σχέσει με τις κονσόλες.
zvarthangalos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Η sony υπόσχεται πάντως πως το παιχνίδι στο PS4 θα τρέχει 60 FPS με 1080p ανάλυση. Θα μου πείτε ποιος ενδιαφέρεται για τις κονσόλες, έτσι απλά το αναφέρω για την ιστορία. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/05/10/watch-dogs-runs-at-1080p-60-frames-per-second-on-ps4.aspx Tα πήρε πίσω η Sony χι χι χι!! http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-ps4-may-not-end-up-running-at-1080p-and-60fps/1100-6419588/ 1
Oroku Saki Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 αχχααχχαχαχαα!! κοιτα να δεις σε τι επιπεδο επεσε η sony για να πουλησει την κονσολα της. Σαν δεν ντρεπονται τοσο μεγαλες εταιριες να βγαζουν ψευτικες ανακοινωσεις!! 1
HadesGR Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σιγά μην έτρεχε το Watch Dogs στο PS4 με τέτοιο framerate και ανάλυση. Παραπλάνηση ολκής 1
spartan29gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλα περιμεντε μερικοι να δειτε γραφικα απο παιχνιδι που ειναι καθαρο cross gen?μου φαινεται οτι ειστε γελασμενοι. αχχααχχαχαχαα!! κοιτα να δεις σε τι επιπεδο επεσε η sony για να πουλησει την κονσολα της. Σαν δεν ντρεπονται τοσο μεγαλες εταιριες να βγαζουν ψευτικες ανακοινωσεις!! Ναι μωρε τα ψεμματα χρειαζοτανε η sony για να πουλησει κονσολες.7μισι εκατομμυρια πωλησεις παγκοσμιος σου λενε κατι?αλλα ξεχασα εσυ ζεις σε αλλον κοσμο δυστυχως.
HadesGR Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλα περιμεντε μερικοι να δειτε γραφικα απο παιχνιδι που ειναι καθαρο cross gen?μου φαινεται οτι ειστε γελασμενοι. Ναι μωρε τα ψεμματα χρειαζοτανε η sony για να πουλησει κονσολες.7μισι εκατομμυρια πωλησεις παγκοσμιος σου λενε κατι?αλλα ξεχασα εσυ ζεις σε αλλον κοσμο δυστυχως. Ναι αλλά είναι PC section εδώ ρε παίδες, μην το γεμίσουμε με PS4 αλλά έχε κατά νου σου ότι και η SONY εταιρία είναι και εννοείται πως και το marketing της στηρίζεται μερικές φορές σε αερολογίες. 1
ggramenos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλα περιμεντε μερικοι να δειτε γραφικα απο παιχνιδι που ειναι καθαρο cross gen?μου φαινεται οτι ειστε γελασμενοι. Ναι μωρε τα ψεμματα χρειαζοτανε η sony για να πουλησει κονσολες.7μισι εκατομμυρια πωλησεις παγκοσμιος σου λενε κατι?αλλα ξεχασα εσυ ζεις σε αλλον κοσμο δυστυχως. ...εμ.......μαλλον εσυ και αλλα 7 εκατομμύρια (...δεν πειραζει που το εκανα στρογγυλο!!!) ζειτε σε άλλο κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα