Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-13-confirmed-watch-dogs-ps4-900p-xbox-one-792p-both-30fps

792 P 30 fps στο xbox one. Αρα ακομα και εγω που εχω 1024 p οθονη θα το παιζω καλυτερα απο το one! Και μολις αλλαξω και καρτα ε τοτε θα το απολαυσω σε ολο του το μεγαλειο. Και μιλαμε για παιχνιδι που χρησιμοποει πληρως ολη την ισχυ των κονσολων συμφωνα με την ubisoft.... ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-13-confirmed-watch-dogs-ps4-900p-xbox-one-792p-both-30fps

792 P 30 fps στο xbox one. Αρα ακομα και εγω που εχω 1024 p οθονη θα το παιζω καλυτερα απο το one! Και μολις αλλαξω και καρτα ε τοτε θα το απολαυσω σε ολο του το μεγαλειο. Και μιλαμε για παιχνιδι που χρησιμοποει πληρως ολη την ισχυ των κονσολων συμφωνα με την ubisoft.... ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

Έλεος... μια γρήγορη χαζή ερώτηση απο εμένα.

792 P πως βγάζω πόσα επι πόσα pixels είναι? Για να ξέρω αν θα το παίζω και εγώ καλύτερα..

Πάντος 30 FPS δεν είναι λίγα για αυτές τις κονσόλες?

Δημοσ.

...εμ.......μαλλον εσυ και αλλα 7 εκατομμύρια (...δεν πειραζει που το εκανα στρογγυλο!!!) ζειτε σε άλλο κοσμο :P

Οτι να ναι πραγματικα. :fear:

Δειξε μου σε παρακαλω  που το αναφερει αυτο που λες η γιουμπι σοφτ? :P .Αλλα ξεχασα η παραπληροφορηση απο μερικους εδω μεσα καλα κρατει. ;)

Υ.Γ Εγω παντως σε PC θα το παιξω, διοτι δεν εχω αγορασει καμια κονσολα επομενης γενιας ακομη.

• Like 2
Δημοσ.

Δειξε μου σε παρακαλω  που το αναφερει αυτο που λες η γιουμπι σοφτ? :P .Αλλα ξεχασα η παραπληροφορηση απο μερικους εδω μεσα καλα κρατει. ;)

Επίσημο blog της Ubisoft:

http://blog.ubi.com/watch-dogs-next-gen-game-resolution-dynamism/

The game also looks great on both generations of consoles. On new-gen systems the game will run at 900p on PS4 and 792p on Xbox One, at 30 frames-per-second on both consoles. While some new-gen games now offer native 1080p, Morin says it’s much more important to deliver an amazing next-gen experience than it is to push a few more pixels onto a screen. “Resolution is a number, just like framerate is a number. All those numbers are valid aspects of making games,”
Δημοσ.

Υ.Γ Εγω παντως σε PC θα το παιξω, διοτι δεν εχω αγορασει καμια κονσολα επομενης γενιας ακομη.

Δεν χρειάζεται μιας και το PC στα multiplatform είναι ισχυρότερο, κονσόλα = exclusives

Έλεος... μια γρήγορη χαζή ερώτηση απο εμένα.

792 P πως βγάζω πόσα επι πόσα pixels είναι? Για να ξέρω αν θα το παίζω και εγώ καλύτερα..

Πάντος 30 FPS δεν είναι λίγα για αυτές τις κονσόλες?

Μην περιμένεις 50 -60 fps σε αυτές τις κονσόλες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται μιας και το PC στα multiplatform είναι ισχυρότερο, κονσόλα = exclusives

Αυτο ειναι ολη η διαμαχη κονσολες vs PC. Δεν χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο. Και που εχω και τις 2 next gen κονσολες παλι στο PC θα παιζω αν εχω την επιλογη, δεν νομιζω οτι θελει πολυ μυαλο για να το καταλαβει καποιος αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα εμενα μεχρι στιγμης το παιχνιδι απο αυτα που εχω δει μου φαινεται ιδια πατατα και στο pc ,μπορει να κανω και λαθος θα δειξει ...

• Like 3
Δημοσ.

εξαρταται τι περιμενεις και τι εννοεις "πατατα".

ειναι ενα open world game με εμφαση στο χακινγκ (κινητο) αντι για τους νετους τραμπουκισμους, το οποιο μπορει μεν να μην εχει σε καποια πραγματα τη λεπτομερεια του gta5, αλλα δεν παυει να ειναι αρκετα πληρες για νεο game/franchise.

τα gameplay mechanics ειναι λιγο-πολυ γνωστα, η οδηγηση και το shooting νομιζω ειναι ικανοποιητικα, αυτο για το οποιο δεν ξερουμε λεπτομερειες ειναι για το πως εξελισσεται το ιδιο το story, αλλα εαν το ξεραμε και αυτο....

νομιζω θα αρεσει σε αρκετο κοσμο.

Δημοσ.

Εγω μιλαω για την πρωτη αισθηση που μου κανει οταν βλεπω το παιχνιδι μεσα απο 1-2 βιντεο και μιλαω παντα για in-game ...Tα trailers εμενα δεν μου λενε τιποτα ...Το story και το gameplay θα το δουμε στην πραξη αλλα γενικα αυτα τα games εγω τα θεωρω πια ξεπερασμενα για τα γουστα μου ,πρεπει να ειναι κατι πολυ καλο για να με τραβηξει να κατσω να ασχοληθω με τις ωρες .Τωρα να κατσω να το δοκιμασω ναι οκ θα το κανω ...Επαναλαμβανω ομως ειναι μια αρχικη εκτιμηση .

• Like 1
Δημοσ.

Διασκεδαστικό θα είναι σίγουρα, από story δεν περιμένω ιδιαίτερα πράγματα..Πιο πολύ για να σπας πλάκα με το hacking θα είναι το γκέιμ παρά να σε απορροφήσει το όποιο story του, μπορεί να πέσω και έξω βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

εεε δεν ειναι η δευτερη παρουσια του Iησου Χριστου στη Γη ρε παιδι μου, εαν αυτο περιμενεις κι εσυ :D :D

Δημοσ.

εεε δεν ειναι η δευτερη παρουσια του Iησου Χριστου στη Γη ρε παιδι μου, εαν αυτο περιμενεις κι εσυ :D :D

Kαλα ναι ειπαμε δεν θα ειναι και σαν το Titanfall ενα πραγμα... :P

Believe the hype...

• Moderators
Δημοσ.

Ένα είναι σίγουρο, αν δεν έχει περίεργα τεχνικά (ή PC centered προβλήματα) θα είναι fun game.

Ξέρει από αυτά η (n)Ubisoft. Στα άλλα μας κολλάει.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα εμενα μεχρι στιγμης το παιχνιδι απο αυτα που εχω δει μου φαινεται ιδια πατατα και στο pc ,μπορει να κανω και λαθος θα δειξει ...

Δεν μπορω να κρινω την engine ενος παιχνιδιου αν δεν το δω πρωτα. Θα δειξει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...