paxara Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Psycho, μήπως ξέρεις να μας πεις από τι πλατφόρμα είναι;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κόκκινη καμπαρντίνα?! very inconspicuous...
konstantinos77 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η πολη δεν μου αρεσει για να ειμαι ειλικρινης ..
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Mε εχασε καπου στην πρωτη γραμμη..Activision?Really? Χαχαχα, τι σχέση έχει η Activision.. Αυτος που έγραψε το άρθρο μπέρδεψε την π****** με την βούρτσα μου φαίνεται...τραγικό.... Πέρα απο αυτό και υποβάθμιση να έχει γίνει που σίγουρα έχει γίνει βάση αυτά που έιδαμε στο παρελθόν πιστέυω το παιχνίδι στο γενικό overall θα είναι απο τα καλύτερα που θα βγούνε φέτος οπότε οπώς λέει και ένας φίλτατος εδω μέσα αν δεν έχουμε παρατράγουδα.. "9 και σήμερα" Αααα την κακούργα την Activision! Τελικά αυτή φταίει για τα γραφικά, όχι η Ubisoft!!! Το 'ξερα! Πάντα το 'ξερα ότι η Ubisoft ήταν Activision wanna be!! Τς τς τς.. χαχαχαχα ακομα γελαω και μπαινω συνεχεια σε αυτο το σαιτ μπας και το δει καποιος ανθρωπος και το διορθωσει.Εγω το εκανα ομως print screen (ο κακος ο ανθρωπος xD) :P είστε τρομεροί στο site γενικότερα όποιος γράφει,δεν ξέρει ούτε συντακτικό,ούτε γραμματική.. βλεπε θέμα το fc4,όπου χτεσινό θέμα είχε τίτλο,''ανακοινώθηκε το fc4'' και μέσα είχε για την ημερομηνία κυκλοφορίας απλώς.. 1
paxara Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Call of Duty: Watch Dogs Developer: Activision Publisher: Ubisoft Pre-order now and get free Battlefield DLC's Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 2
spartan29gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ...μην λέμε ότι θέλουμε...το παιχνίδι είναι χάρμα οφθαλμών...σε σχέση με τις κονσόλες......αυτο έλειπε!!!! Μονο που τα συγκεριμενα τζιφακια ειναι απο την ps4 εκδοση. 1
Alex21121988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Call of Duty: Watch Dogs Developer: Activision Publisher: Ubisoft Pre-order now and get free Battlefield DLC's Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Eσυ το πηγες ενα βημα παραπερα και εμπλεξες και την EA στο παιχνιδι.χαχαχαχαχαχαχα Μεταξυ σοβαρου και αστειου φανταστειτε ποτε να γινει καμια τετοια συνεργασια... χμμ...Θα κανω αρρωστημενη σκεψη(την εκανα ηδη...) Θα πουλιεται στο steam και θα χρειαζεται να τρεχεις steam, uplay origin μαζι αναγκαστικα για να παιξεις...XD 2
paxara Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Alex, ένας καθηγητής μου έλεγε: Αν είναι να κάνεις κάτι, καν' το σωστά. Οπότε και εγώ είπα να σας κάψω καλά τα εγκεφαλικά σας κύτταρα Φαντάσου να τρέχουν 3 clients μαζί. Καλύτερα να πάρω ένα κουβά νερό να το ρίξω στο pc από το να το παραδώσω σε αυτόν τον αργό και βασανιστικό θάνατο xD 2
Alex21121988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Με το που μου μπηκε η ιδεα της EA καηκα. Θα μας πουλαγε πιστολακια και παλτα για τον χαρακτηρα 3 ευρω εκαστος...Δεν υπαρχει.. 1
Atzamestatos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Οχι, φανταζομαι θελει να πει οτι παρολο που τα gifakia ειναι απο ps4, εσυ τα βρηκες καλυτερα απο τα gifakia του...ps4. Κοινος, οταν το μυαλο μας ειναι κολλημενο, βλεπει διαφορες εκει που δεν υπαρχουν. Εγω συμφωνω οτι το PC θα εχει καλυτερα γραφικα, το θεμα ειναι οτι ευ θα υποστηριεζεις οτι εχει καλυτερα γραφικα ακομα και αν δεν εχει, γιατι ετσι θελει το μυαλο σου να πιστευει Αντι να πεις σορρυ, πατατα, του την λες και απο πανω. Προφανως δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις τις διαφορες στα γραφικα (αλλιως δεν θα βρισκες διαφορες σε ιδια ακριβως gif), οποτε για ποιο λογο κραζεις το ps4 για κατι που δεν μπορεις να αντιληφθεις, δεν το καταλαβαινω. Nα πω οτι κραζει το ps4 καποιος που καταλαβαινει και βλεπει αισθητες διαφορες, οκ, αλλα να το κραζεις εσυ....ελεος Μαλιστα, τα βρηκες και χαρμα οφθαλμων σε σχεση με τις κονσολες. Μηπως τωρα να τα παρεις πισω ολα αυτα και να πεις "εχετε δικιο, και στις κονσολες ειναι χαρμα οφθαλμων?" Λεω μηπως... edited: Αφαιρέθηκε η παράθεση του μηνύματος του ggramenos 2
ggramenos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Οχι, φανταζομαι θελει να πει οτι παρολο που τα gifakia ειναι απο ps4, εσυ τα βρηκες καλυτερα απο τα gifakia του...ps4. Κοινος, οταν το μυαλο μας ειναι κολλημενο, βλεπει διαφορες εκει που δεν υπαρχουν. Εγω συμφωνω οτι το PC θα εχει καλυτερα γραφικα, το θεμα ειναι οτι ευ θα υποστηριεζεις οτι εχει καλυτερα γραφικα ακομα και αν δεν εχει, γιατι ετσι θελει το μυαλο σου να πιστευει Αντι να πεις σορρυ, πατατα, του την λες και απο πανω. Προφανως δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις τις διαφορες στα γραφικα (αλλιως δεν θα βρισκες διαφορες σε ιδια ακριβως gif), οποτε για ποιο λογο κραζεις το ps4 για κατι που δεν μπορεις να αντιληφθεις, δεν το καταλαβαινω. Nα πω οτι κραζει το ps4 καποιος που καταλαβαινει και βλεπει αισθητες διαφορες, οκ, αλλα να το κραζεις εσυ....ελεος Μαλιστα, τα βρηκες και χαρμα οφθαλμων σε σχεση με τις κονσολες. Μηπως τωρα να τα παρεις πισω ολα αυτα και να πεις "εχετε δικιο, και στις κονσολες ειναι χαρμα οφθαλμων?" Λεω μηπως... .....σορρυ...εχεις δικιο ....εμονη ιδεα αυτή η καραμελα PS4 VS PC....διεγραφει....
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η πολη δεν μου αρεσει για να ειμαι ειλικρινης .. Πότε την είδες όλη
konstantinos77 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πότε την είδες όλη E ετσι λιγο οσο προλαβα να δω ,πειραχτηρι ...Τεσπα ,γενικα παντως το παιχνιδι εχει αρχισει και μου κανει καλυτερη εντυπωση σε σχεση με την πρωτη φορα ειδικα τωρα που εκατσα να ενημερωθω και λιγο για το story του και γελασα πολυ και με το trailer με τον Ινδο .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα