gr1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 θεωρω οτι θα εχει ιδιες απαιτισεις με το περσινο metro last light κανω λαθος?
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ευχαριστω πολυ μπορεις λιγο να μου εξηγησεις λιγο γιατι θεωρης ιδια το high me to low? Πολυ ευχαριστως. Αν παρουμε σαν δεδομενο οτι μπορεις να τρεξεις το παιχνιδι με ολα τερμα, αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι δεν αξιοποιει καρτες καλυτερες απο την δικη σου, οποτε οι gtx 770 / 780 για παραδειγμα θα ειχαν το ιδιο οπτικο αποτελεσμα με σενα. Αν το παιχνιδι ειχε σχεδιαστει ωστε να αξιοποιει και καλυτερες καρτες, τοτε αυτες θα παιζαν σε high, ενω εσυ σε medium. Τα γραφικα ομως που εσυ θα βλπεπες στην οθονη σου, θα ηταν τα ιδια και στις 2 περιπτωσεις, μιας και αυτο που ειναι τωρα το high, θα ηταν το medium. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι, μιας ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα Γιατί θα βγει και σε κονσόλες. Kαλα, ειναι και αυτος ενας λογος
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 περιπου Αν ας πουμε η gtx780 ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων, την βαθμολογουμε με 10. Η δικια σου ας πουμε οτι ειναι στο 8. Αν το παιχνιδι maxari στην καρτα γραφικων σου, τοτε εσυ βλεπεις σαν γραφικα, 8. Αν maxare στην gtx780, εσυ θα ησουν μεν σε medium settings, αλλα παλι 8 θα εβλεπες. Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος
rowain Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αν είναι bad port στο pc, θα φάει γερό βρισίδι η Ubi από πολλούς.. 1
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μια απο τις καλύτερες διαφημισεις που έχω δει για game ever! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μια απο τις καλύτερες διαφημισεις που έχω δει για game ever! Άργησες Check2fire. :P Post #663.
HadesGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 θεωρω οτι θα εχει ιδιες απαιτισεις με το περσινο metro last light κανω λαθος? Κανονικά δεν θα έπρεπε καν.
Alex21121988 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αφου αλλο μας παρουσιασε σε γραφικα η ubi και αλλο τελικα αποδειχτηκε στο τελος ,τα requirements δεν παιζει να ισχυουν.Πεταξε το τυρακι, καποιοι εσκασαν τα 500αρια για 780 και r9 290 και τωρα μπορουν να απολαυσουν ενα game port πιθανοτατα με 60 fps cap οπως μας συνηθιζει η ubi αλλωστε με τα ac.Πιστευω οτι θα ειναι παιχνιδαρα αλλα δυστυχως το οτι αποφασισαν να το βγαλουν στο ps3 και στο xbox 360 ηταν πολυ κακο για ολους εμας που θελαμε μια γευση απο next gen.Tωρα θα πεταχτει καποιος και πιθανον να μ πει οτι εχουν βγει παιχνιδια στο Ps3 οπως last of us που ειχε καλυτερα γραφικα και απο αυτο που ειχαμε δει το 2012 στην e3 με το watch dogs.Το μονο που εχω να πω για να προλαβω τετοιου ειδους απαντηση ειναι οτι το last of us δεν ειναι οpen world game οπως επισης και τα god of war/uncharted δεν ειναι, που επισης ειναι πολυ εντυπωσιακα. Οσο για το metro που λεει ο συμφορουμητης πιο πανω σχεδιαστηκε για να τρεχει πανω στην gtx 780.Δεν νομιζω να εγινε το ιδιο με το watch dogs που πιθανον και καποιος με τετραπυρηνο cpu περασμενης γενιας (775 socket)8 gb ram και μια 7870 θα το παιζει στα high με καποια ισως μικρα drops αλλα κατα αλλα θα παιζει αξιοπρεπως.Ειδωμεν.. 2
ggramenos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ...και εγώ παντός με την hd7870 Tahiti Le (δόξα την AMD) και CPU FX 6350 δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε full /Ultra graphics options σε ολους τους ΑΑΑ τιτλους....metro last light,crysis 3,battlefield 4,κ.ο.κ.....παντα βέβαια έχω το vsync ενεργοποιημένο.... πιστευω το ιδιο και για το watch dogs,αλλα θα περιμένω να δω και ακομη δεν θα μπω στην διαδικασία προπαραγγελιας....είδομεν!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Watch_Dogs – Stores Are Already Selling The Game In Brazil Οσο για το metro που λεει ο συμφορουμητης πιο πανω σχεδιαστηκε για να τρεχει πανω στην gtx 780.Δεν νομιζω να εγινε το ιδιο με το watch dogs που πιθανον και καποιος με τετραπυρηνο cpu περασμενης γενιας (775 socket)8 gb ram και μια 7870 θα το παιζει στα high με καποια ισως μικρα drops αλλα κατα αλλα θα παιζει αξιοπρεπως.Ειδωμεν.. Δεν σχεδιάστηκε για καμία 780 το Metro και ούτε κάποιο άλλο παιχνίδι.Τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα για πολλά διαφορετικά hardware configurations. 1
Alex21121988 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Watch_Dogs – Stores Are Already Selling The Game In Brazil Δεν σχεδιάστηκε για καμία 780 το Metro και ούτε κάποιο άλλο παιχνίδι.Τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα για πολλά διαφορετικά hardware configurations. Για να τρεχει στα full εννοουσα.Μονο με την gtx 780 μπορεις να το τρεξεις με SSAA μαξαρισμενο. Αν του βγαλεις τα physx και το SSAA φυσικα και τρεχει σε οτι hardware υπαρχει.Εγω προσωπικα το SSAA το ειχα στο off γιατι κολλαγε το συμπαν.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Mαζι μιλατε και χωρια καταλαβαινοσαστε μου φαινεται ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα