Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άργησες Check2fire. :P :P

Post #663. ;)

Και έψαξα δύο τρεις σελλίδες ποιο πίσω για να δω αν το είχαν ανεβάσει αλλά δυστηχώς δεν το είδα 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άντε μια βδομάδα έμεινε για να δούμε τι παίζει και με αυτό το πολυαναμενόμενο παιχνίδι με το οποίο μας τα έχουν κάνει όλοι τσουρέκια :D

• Like 2
Δημοσ.

αρα λογικα θα το παιζω στα full

Λογικα ναι θα παιζεις full χωρις antialising θα εχει λογικα FXAA αν το προτιμας που δεν επιβαρυνει πολυ.Απο εκει και περα μπορει να εχει κανενα draw distance η field of view ή καποιο tesselation που και αυτα με τα σειρα τους επηρρεαζουν αρκετα.

Δημοσ.

Ούτε καν FXAA..Θα έχει και TXAA που επίσης είναι μάπα, αλλά τουλάχιστον αυτό με το SweetFX διορθώνεται.Λογικά θα έχει και MSAA όμως που το προτιμώ.

Δημοσ.

Λες να μην το βαλουνε το FXAA καν ε?Εννοειται και εγω προτιμω το καθαρο antialising MSAA.Του πεταμε και ενα ωραιο profile SweetFX και θα ημαστε κομπλε.Το TXAA δεν νομιζω να το προτιμησω επισης.Θα τα δοκιμασω ολα οταν το εχουμε στα χερακια μας.

Δημοσ.

Ρε παιδες, προφανως και θα ειναι "μουφα" τα γραφικα. Οταν ξεκινησε να φτιαχνεται το παιχνιδι (αν δεν κανω λαθος) δεν ειχαν καν κυκλοφορησει οι καινουργιες κονσολες, αρα προφανως για ps3 / x360 πηγαινε. 

Τωρα οποιος εσκασε να παρει r9 290 για να παιζει ενα παιχνιδι που δεν εχει βγει καν, καλα να παθει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ας έχει οτι γραφικά θέλει αν μου αρέσει το παιχνιδι που βλέπω να το λιώνω τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.Btw εγώ πιστέυω θα μπορώ να το παίξω άνετα με την 7970 που έχω νομίζω υπερβάλουν με τις απαιτήσεις.Στη τελική κ λίγες υποχωρήσεις να γίνουν εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί το θέμα.

Δημοσ.

Πιστεύετε θα βγει κάποια κορδέλα που να παίζεται το game με λιγότερη Ram όπως έγινε με το Call of Duty?

Αποκλείεται να χρειάζεται πραγματικά 6..άντε 2 το πολύ.

Δημοσ.

2 νομίζω είναι πολύ λίγο μόνο το λειτουργικό να βαλεις πόση ραμ θέλει + οτι άλλο τρέχει απο πίσω στην χειρότερη θες 4. Οπότε το 6 που ζητάει είναι νομίζω λογικό αν υποθέσουμε οτι θα τρέχει καλύτερα στα 6. Αλλά το πάρουμε κ αλλιώς αν έχεις σύστημα με ραμ λιγοτερη απο 6 λογικά ούτε ο επεξεργαστής θα το σηκώνει ούτε η καρτα γραφικώνΕδώ το λαπτοπ που έχω εχει 6.Ένα καλό σύστημα που είναι 3-4 χρόνων σίγουρα έχει στην χειρότερη 6γιγα ραμ.Εκτός αν μιλάμε για σύστημα 7ετιας κ βαλε που το μονο που έχει πανω ειναι τελευταιας τεχνολογιας καρτα γραφικων τοτε οποιος εχει τετοιο συστημα εκανε μαλακια αναβαθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...