Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να τρεχει στα full εννοουσα.Μονο με την gtx 780 μπορεις να το τρεξεις με SSAA μαξαρισμενο.

Αν του βγαλεις τα physx και το SSAA φυσικα και τρεχει σε οτι hardware υπαρχει.Εγω προσωπικα το SSAA το ειχα στο off γιατι κολλαγε το συμπαν.

Μέχρι 2xSSAA και PhysX το καταφέρνει και μια 680, η 780 δεν είναι αρκετή για 4xSSAA.Θες SLI.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλα ναι ειναι και σε τι οθονη το τρεχεις εννοειται.Αν το τρεχεις σε ενα 60hz monitor και σε αναλυση μικροτερη απο 2Κ ναι πιστευω οτι μπορει το κρατησει σταθερο το framerate ακομα και μια 780 και με το SSAA στο 4Χ και πανω.(Υπαρχουν και τα profiles της nvidia που βοηθανε αρκετα )Τεσπα ας το τελειωσουμε εδω γιατι αλλαζουμε το θεμα της συζητησης εδω.

Δημοσ.

Άργησες Check2fire. :P :P

Post #663. ;)

Και έψαξα δύο τρεις σελλίδες ποιο πίσω για να δω αν το είχαν ανεβάσει αλλά δυστηχώς δεν το είδα 

Δημοσ.

Άντε μια βδομάδα έμεινε για να δούμε τι παίζει και με αυτό το πολυαναμενόμενο παιχνίδι με το οποίο μας τα έχουν κάνει όλοι τσουρέκια :D

• Like 2
Δημοσ.

αρα λογικα θα το παιζω στα full

Λογικα ναι θα παιζεις full χωρις antialising θα εχει λογικα FXAA αν το προτιμας που δεν επιβαρυνει πολυ.Απο εκει και περα μπορει να εχει κανενα draw distance η field of view ή καποιο tesselation που και αυτα με τα σειρα τους επηρρεαζουν αρκετα.

Δημοσ.

Ούτε καν FXAA..Θα έχει και TXAA που επίσης είναι μάπα, αλλά τουλάχιστον αυτό με το SweetFX διορθώνεται.Λογικά θα έχει και MSAA όμως που το προτιμώ.

Δημοσ.

Λες να μην το βαλουνε το FXAA καν ε?Εννοειται και εγω προτιμω το καθαρο antialising MSAA.Του πεταμε και ενα ωραιο profile SweetFX και θα ημαστε κομπλε.Το TXAA δεν νομιζω να το προτιμησω επισης.Θα τα δοκιμασω ολα οταν το εχουμε στα χερακια μας.

Δημοσ.

Ρε παιδες, προφανως και θα ειναι "μουφα" τα γραφικα. Οταν ξεκινησε να φτιαχνεται το παιχνιδι (αν δεν κανω λαθος) δεν ειχαν καν κυκλοφορησει οι καινουργιες κονσολες, αρα προφανως για ps3 / x360 πηγαινε. 

Τωρα οποιος εσκασε να παρει r9 290 για να παιζει ενα παιχνιδι που δεν εχει βγει καν, καλα να παθει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ας έχει οτι γραφικά θέλει αν μου αρέσει το παιχνιδι που βλέπω να το λιώνω τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.Btw εγώ πιστέυω θα μπορώ να το παίξω άνετα με την 7970 που έχω νομίζω υπερβάλουν με τις απαιτήσεις.Στη τελική κ λίγες υποχωρήσεις να γίνουν εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί το θέμα.

Δημοσ.

Πιστεύετε θα βγει κάποια κορδέλα που να παίζεται το game με λιγότερη Ram όπως έγινε με το Call of Duty?

Αποκλείεται να χρειάζεται πραγματικά 6..άντε 2 το πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...