Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μιας και δεν είναι παλιό ΙΡ να του αλλάξει τα φώτα, why not.
naruto14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 80 ευρώ η dedsec για το PC. http://www.zavvi.com/elysium.search?search=watch+dogs+dedsec+edition
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Για κολέκτορα λογική τιμή. Να δουμε πόσο θα την φέρουν εδώ. Πιστεύω κανα 85αρη σίγουρα θα την δούμε.
naruto14 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Για κολέκτορα λογική τιμή. Να δουμε πόσο θα την φέρουν εδώ. Πιστεύω κανα 85αρη σίγουρα θα την δούμε. Μόνο στο zavvi υπάρχει στα 80 που είδες πάνω. Στο amazon έχει 90 λίρες δηλαδή γύρω στα 105 ευρώ. Εγώ για PC το κόβω στα 100 στα ελληνικά καταστήματα...
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Και για zavvi μην περιμένετε να σας έρθει αμέσως. Εγώ έχω σταματήσει να ψωνίζω από εκεί μετά από το warlock που είχα παραγγείλει αν και είχε την χαμηλότερη τιμή στην αορά έκανε 20 μέρες να έρθει με την πρώτη αποστολή να χάθηκε κάπου στον δρόμο. Από amazon, play.com, game.co.uk ψωνίζω τόσα χρόνια και ποτέ δεν έχει χαθεί παραγγελία.
johnnyman Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Watch Dogs – New Screenshots Leaked στο βιντεο το παιχνιδι τρεχει σε pc? edit:τωρα ειδα οτι τρεχει σε pc με controller του 360!!τελειο φενεται παντως.αντε να δουμε τι θα χρειαστει για να τρεξει.
Millennium Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Καλή ερώτηση.Εδώ λένε ps4 dev kit. http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-10-inside-watch-dogs-ubisofts-new-open-world It's early on in Ubisoft's new Watch Dogs demo that the action pauses and we see a static camera angle of a leafy Chicago junction. We're watching the game running in real-time on PlayStation 4, on a dev kit that's scurried away under personal guard as soon as the playthrough is finished.
Oroku Saki Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ναι πρεπει να δουμε τι pc θα χρειαστει να να τρεξει με τετοια γραφικα. Αν κανουν καλο optimization τοτε σε pc σαν το δικο μου θα τρεχει ικανοποιητικα αν και ισως οχι με ολα στο φουλ. Ας τρεχει οπως θελει λεφτα για αναβαθμιση δεν εχουμε αυτη την περιοδο.
johnnyman Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Καλή ερώτηση.Εδώ λένε ps4 dev kit. http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-10-inside-watch-dogs-ubisofts-new-open-world απο οτι ειδα στο video οταν παει να μπει μεσα στο πορτοκαλι αμαξι μπαινει με το Y οποτε ειναι σε pc 100%.σταματησετο στο 3:39 και θα το δεις.
Bigi444444 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Σε κάτι σημεία μου φάνηκε όμως ότι είχε χάλια σκιές.Κατά τα λοιπά φαίνεται πολύ όμορφο.Αρκεί να μην είναι βαρετό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τα CGI τι μας τα δείχνουν, για να μας ανοίγει η όρεξη και να ξενερώνουμε μετά με τα In-Game Graphics ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα