Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 νομίζω είναι πολύ λίγο μόνο το λειτουργικό να βαλεις πόση ραμ θέλει + οτι άλλο τρέχει απο πίσω στην χειρότερη θες 4. Οπότε το 6 που ζητάει είναι νομίζω λογικό αν υποθέσουμε οτι θα τρέχει καλύτερα στα 6. Αλλά το πάρουμε κ αλλιώς αν έχεις σύστημα με ραμ λιγοτερη απο 6 λογικά ούτε ο επεξεργαστής θα το σηκώνει ούτε η καρτα γραφικώνΕδώ το λαπτοπ που έχω εχει 6.Ένα καλό σύστημα που είναι 3-4 χρόνων σίγουρα έχει στην χειρότερη 6γιγα ραμ.Εκτός αν μιλάμε για σύστημα 7ετιας κ βαλε που το μονο που έχει πανω ειναι τελευταιας τεχνολογιας καρτα γραφικων τοτε οποιος εχει τετοιο συστημα εκανε μαλακια αναβαθμιση.

Δημοσ.

Δεν θα τρώει σίγουρα 6 Gb αλλά πιστεύω οτί μπορεί να χρειάζονται σε Instant περιπτώσεις.
Δική μου άποψη πάντα.

Δημοσ.

Ένα σύστημα 3-4 χρόνων δεν έχει 6GB.4GB θα έχει αν είναι σταθερό και αν είναι laptop θα έχει 2-3GB.

για αυτο λέω ένα "καλο" σύστημα 3-4 χρόνων εγω τότε το πήρα κ ειχα 6 κ μετα εβαλα αλλο ενα κιτ με αλλα 6...Βεβαια με αλλη καρτα γραφικων τοτε, κατα τα αλλα το συστημα μου ειναι ιδιο αν εξαιρεσεις τον ssd και τον έξτρα σκληρο που πήρα για αποθηκευση.Απο λαπτοπ δεν το εθεσα σωστα εως καθολου βασικα οποτε δικιο εχεις γιατι το λαπτοπ που εχω κοντευει 2ετιας

Δημοσ.

Εσύ φαντάζομαι άνετα (και παραπάνω θα το τρέχεις λογικά), εγώ με την 270 να δώ.. :P

εγώ να σας πω την αλήθεια πιο πολυ με φοβίζει ο επεξεργαστής παρά τα υπόλοιπα.Μιλάω για την γενικότητα οχι μονο για εμενα προσωπικά.Μου κάνει τρομερή εντύπωση ποσο δυνατό επεξεργαστή θέλει στο recommended

Δημοσ.

Οι επεξεργαστές πάνε τόσο λάου-λάου τα τελευταία χρόνια που είναι το τελευταίο για το οποίο θα πρέπει να ανησυχεί κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.

βρε το ξέρω αλλά ετριβά τα μάτια μου οταν είδα τι θέλει στο recommended και γέλαγα κ λέω έχει γούστο να μας κάνει κολλήματα το παιχνίδι λόγω επεξεργαστή. Η νεκροψία θα δείξει παίδες...σε λίγες μέρες..Αααα με βλέπω να κάνω αυτές τις ομαδικές αποστολές που έχει στο μουλτι αντε να το λιώσουμε :P

Δημοσ.

Εσύ φαντάζομαι άνετα (και παραπάνω θα το τρέχεις λογικά), εγώ με την 270 να δώ.. :P

Μια χαρα θα εισαι αν δεν τα θελεις ολα στο ultra σε 1080p.. το θεμα ειναι να απολαυσεις το παιχνιδι..δε πα να ειναι και σε medium..αρκει να τρεχει με καλα framerates..;)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...