icenex Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 To εξηγησα και πριν αλλα λιγοι εδωσαν βαση. Ειτε στα high ειναι ειτε στο medium, το ιδιο πραγμα θα βλεπεται. Σας γεμιζει ψυχολογικα το να ξερεται οτι ειναι στο high και ας μην εχει διαφορα ας πουμε? καλα αυτο δεν το ξέρεις περίμενε με το καλο να βγει το παιχνιδι κ το συζηταμε.Αλλά οτι παιχνιδι εχω βαλει μεχρι σημερα απο medium σε ultra η έστω high οπως λες είχε διαφορά τωρα αν το watchdogs αποτελέσει την εξαίρεση οπως ισχυρίζεσαι αυτο θα φανεί σε μια βδομαδα.
Atzamestatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 καλα αυτο δεν το ξέρεις περίμενε με το καλο να βγει το παιχνιδι κ το συζηταμε.Αλλά οτι παιχνιδι εχω βαλει μεχρι σημερα απο medium σε ultra η έστω high οπως λες είχε διαφορά τωρα αν το watchdogs αποτελέσει την εξαίρεση οπως ισχυρίζεσαι αυτο θα φανεί σε μια βδομαδα. Αλλο υποστηριζω. Διαβασε τα 2 προηγουμενα μου post και θα καταλαβεις νομιζω Πολυ ευχαριστως. Αν παρουμε σαν δεδομενο οτι μπορεις να τρεξεις το παιχνιδι με ολα τερμα, αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι δεν αξιοποιει καρτες καλυτερες απο την δικη σου, οποτε οι gtx 770 / 780 για παραδειγμα θα ειχαν το ιδιο οπτικο αποτελεσμα με σενα. Αν το παιχνιδι ειχε σχεδιαστει ωστε να αξιοποιει και καλυτερες καρτες, τοτε αυτες θα παιζαν σε high, ενω εσυ σε medium. Τα γραφικα ομως που εσυ θα βλπεπες στην οθονη σου, θα ηταν τα ιδια και στις 2 περιπτωσεις, μιας και αυτο που ειναι τωρα το high, θα ηταν το medium. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι, μιας ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα Αν ας πουμε η gtx780 ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων, την βαθμολογουμε με 10. Η δικια σου ας πουμε οτι ειναι στο 8. Αν το παιχνιδι maxari στην καρτα γραφικων σου, τοτε εσυ βλεπεις σαν γραφικα, 8. Αν maxare στην gtx780, εσυ θα ησουν μεν σε medium settings, αλλα παλι 8 θα εβλεπες. Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος Το high λοιπον "φυσιολογικα" επρεπε να συνεπαγεται την top καρτα για να τρεξει (gtx 780 / r290x για παραδειγμα), οποτε η πλειοψημια ολων εμας που ειμαστε σε r9 270, gtx 760/770 θα επρεπε να παιζαμε σε medium. Oταν λοιπον βγει ενα παιχνιδι που το high του τρεχει σε r9 270, σημαινει οτι απλα δεν αξιοποιει καλυτερες καρτες, οχι οτι ξαφνικα βλεπουμε καλυτερα γραφικα επειδη οι επιλογες ειναι στο high
icenex Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εν μέρη ειναι σωστό το σκεπτικό σου...αλλα μπερδευεις τις δυνατοτητες μιας καρτας με τις ρυθμισεις γραφικων του κατασκευαστη ενος παιχνιδιου αυτα ειναι αλληλενδετα.Οκ συμφωνω καποια παιχνιδια δεν χρησιμοποιουν το μεγιστο μιας δυνατης καρτας κ τα ιδια γραφικα θα δεις με μια καρτα κατωτερη σε σχεση με μια πιο δυνατη η διαφορά όμως κ εκει διαφωνω η πιο δυνατη καρτα τρεχει πιο ανετα το παιχνιδι κ ακουραστα κ αν ειναι τελευταιας τεχνολογιας κ υποστηριζει πιο καινουργια προτυπα η οπως αλλιως λεγονται..Αν το παιχνιδι εχει στα options τα τελευταια προτυπα πιστεψε θα δεις διαφορα στα γραφικα σε σχεση με μια παλιοτερη καρτα.Ουσιαστικά καλύτερη κ δυνατή κάρτα σημαίνει οτι παιζεις το παιχνίδι στο τέρμα κ ανετα χωρις να κανει κιχ κ στην τελική αν έπρεπε με καθε καινούργιο παιχνίδι που βγαίνει να χρειάζεται να πάρουμε κ καινουργια κάρτα θα είχαμε φαληρήσει ρε φίλε.Είναι σαν να μου λες οτι αν υπήρχε στην αγορά μια πολυ δυνατή κάρτα που τρέχει σε τρελους χρονισμούς κ εχει μεγάλη μνήμη αλλα υποστήριζε πχ direct 9 θα εβλεπες τα ιδια γραφικά με μια που ειχε το τελευταίο direct δεν ισχύει κάτι τέτοιο οσό πιο καινούργια η κάρτα κ αν το παιχνιδι υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα τότε θα έχεις διαφορά στα γραφικά.Και αν δεν κάνω λάθος σε παλιότερο ποστ κάποιος είχε αναρτήσει οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα υποστηρίζει κάποιο καινούργιο πρότυπο που το υποστηρίζουν μόνο οι καινούργιες κάρτες γραφικών της nvidia οπότε θεωρώ οτι κάτι διαφορετικό θα παίζει κ με αυτό.
Atzamestatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το οτι υποστηριζει καποια προτυπα τι σχεση εχει με το αν θα τρεχει σε medium η high? Κανενα. Δεν βλεπω να ρωτησε κανεις αν θα υποστηριζει προτυπα, ολοι ρωτανε αν θα πεζει σε mid η high. Ε αυτο ΔΕΝ εχει σημασια, τα ιδια γραφικα θα δεις. Οσο για το αν πρεπει να αλλαζεις καρτα με καθε παιχνιδι, το πρεπει δεν το καταλαβαινω. Εχει σημασια αν τα παιχνιδια stretcharoun τις καρτες γραφικων? Μα γιαυτο τις αγοραζουμε. Και μονο low να σηκωνε με μια gtx 760,τα γραφικα που θα εβλεπες θα ηταν ιδια με τα τωρινα high. Δηλαδη αν σημερα μια 5850 (τυχαιο παραδειγμα) ετρεχε τα παντα σε τερμα, τι θα σημαινε? Οτι θα εβλεπες καλυτερα γραφικα απο οτι τωρα που τα τρεχει σε low? ΟΧΙ, θα σημαινε οτι το high θα ηταν πολυ κατωτερο απο το σημερινο high, και ισο με το low που βλεπουμε σημερα.
icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 το αν παιζει ανετα η καρτα η οχι πιστεψε παιζει ρολο γτ αμα ζοριζεται μετα απο πολυ ώρα ζεσταινετε κ μετα κολαει το παιχνιδι..ενα αυτο. 2 στα options στα περισσοτερα παιχνιδια εχουν ρυθμισεις για να βαλεις φωτισμους τεραιν να ειναι low η ultra ktl αναλόγως τις δυνατότητες που έχει η κάρτα του καθενός.Οταν ο κοσμός ρωτάει αν θα παιζει το παιχνίδι κ του λες οτι δεν θα δεις διαφορα μεταξυ medium κ ultra τι στιγμή που σαν καινούργιος τίτλος σίγουρα υποστηρίζει κάποια καινούργια τεχνολογία γραφικών τότε είσαι αδαής φίλε μου.Γιατί αν ήτανε οπώς σου ειπα θα μέναμε στην direct 9 και δεν θα υπήρχε λόγος για το 10 κ μετα το 11 κοκ. Δηλαδή εσυ μου λές οτι με το που βγει το παιχνίδι έστω κ αν αντέχει η κάρτα σου θα το βάλεις στο low me direct 10 και οχι 11 γιατί τα ίδια γραφικά θα δεις είτε το βάλεις στο ultra me direct 11. Και για του λόγου το αληθές δες το παρακάτω video για την τεχνολογία που αναφερόμουν (στη προκειμένη φάση αυτά που διαβάζω τη συγκεκριμενη τεχνολογια δεν την υποστηριζουν οι καρτες τις ati αρα πως μπορω εγω να έχω πχ τις φυσικη κίνηση των σκιων που προσφέρει η συγκεκριμενη τεχνολογια όταν δεν την υποστηρίζουν οι κάρτες της ati?)κ το υποστηρίζουν σχετικά καινούργιες καρτες τις nvidia(κ αν τις υποστηρίζουν κ οι παλιές δεν νομίζω πολλές παλιές κάρτες να έχουν την δύναμη να σηκώσουν κ να τρέξουν άνετα αυτή τη τεχνολογία παραμονο οι παλιες που ειναι τουμπανο).Οπότε δεν μπορεί κάποιος με πιο καινούργια κάρτα να βλέπει τα ίδια γραφικά με κάποιον με παλιά αν δεν υποστηρίζει κάποια παραπάνω options στο παιχνιδι που μπορεί να στα βγαζει σαν επιλογή μόνο αν τα υποστηρίζει η κάρτα σου.Αυτο προσπαθώ να σου εξηγήσω τόση ώρα.Αν έχεις μια κάρτα παλιά που τα υποστηρίζει ολα κ τρέχει άνετα το παιχνίδι στο φουλ τότε δεν διαφωνώ δεν θα δεις διαφορές μεταξύ των 2 καρτών που η μια ειναι καλη κ η αλλη τουμπανο παραμονο στην ταχυτητα κ ποσο ανετα τρεχει το παιχνιδι αλλα αμφιβάλω παλιά κάρτα γραφικών να παιζει ανετα με όλα τα options on εκτός αν εννοείς κάρτες πχ Οπως 7970 που ήτανε απο τα τουμπανα της προηγουμενης γενιας αν μπορω να το θεσω ετσι.Ο λογός που δεν γίνονται υπερβολες στα γραφικά ωστε να αξιοποιηθει στο μεγιστο μια τουμπανο καρτα είναι γιατί δεν έχει ολος ο κοσμος λεφτα για να παιρνει την τελευταια τουμπανο καρτα γραφικων οπότε πανε με την πλεοψηφια κ τον μεσο αγοραστη περα το γεγονος οτι μπλέξανε κ τις κονσολες τωρα εκει κολαει αυτο επειδη ανεφερες οτι τα γραφικα θα ειναι ιδια πχ με μια 7970 με μια 7890 κοκ ναι εκεί συμφωνω αν μπορεί να σηκώσει η 7890 στα φουλ κ άνετα τότε δεν θα δεις διαφορές μην κολλάτε στο παράδειγμα... 1
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Και να ζεσταθεί η GPU, δεν έχουμε ψύξη smartphone, οπότε δεν θα έχει τόσο μεγάλη μείωση απόδοσης (αν έχει). Προσωπικά με την 4850 που είχα έπαιζα με 95+ βαθμούς και μια χαρά έτρεχαν τα παιχνίδια. Δε νομίζω πως λέει αυτό (είτε DX9 low είτε DX11 ultra είναι το ίδιο), αλλά oti είδαμε τις "τραγικές" διαφορές σε άλλα παιχνίδια μεταξύ low/medium/high κλπ (πχ Crysis 2). Όσο για το DX10, σιγά τις διαφορές που είχε (τουλάχιστον στο Crysis που είδα live), μόνο τα εφέ της στολής ηταν κάπως καλύτερα. Στο 11 η μεγαλύτερη και σημαντικότερη προσθήκη αν δεν κάνω λάθος είναι το tessellation.
Atzamestatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Φιλε μου , αλλο λεω , αλλο καταλαβαινεις, οποτε απαντας σε εντελως αλλα πραματα. Να το θεσω οσο πιο απλα μπορω μπας και...ας πουμε οτι εχουμε 2 πανομοιοτυπα παιχνιδια. Το ενα θελει για high γραφικα gtx780 και για medium gtx 760, και το αλλο (το πανομοιοτυπο του) θελει για high gtx760. Ε το high του 2ου θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με το medium του 1ου. Αντιλαμβανεσαι τωρα τι παω να πω? Τα υπολοιπα που λες περι χρηματων ειναι θεωριες δικεις σου, οι οποιες ειναι και λαθος αλλα τελοσπαντων
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δε μπορω να καταλάβω πως αυτό εξηγεί το "medium με high τα ιδια γραφικα θα δεις".Στο πρώτο παιχνίδι του παραδείγματος δεν υπάρχει διαφορετικό οπτικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις 2 ρυθμίσεις?
spartan29gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Εγω θα το παιζω το παιχνιδακι παιδες?η θα χρειαστω αναβαθμιση?(i7 2600k ,gtx 660 sc 3gb gddr5, 8 giga 1600mhz ddr3)ευχαριστω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μια χαρά θα είσαι, αλλά η 660 έχει 2GB και όχι 3.
spartan29gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μια χαρά θα είσαι, αλλά η 660 έχει 2GB και όχι 3. Αυτην εχω .http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=03G-P4-2666-KR 1
Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μια χαρά θα είσαι, αλλά η 660 έχει 2GB και όχι 3. Καλα, μπορει να εχει αυτη http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=03G-P4-2666-KR Αυτην εχω .http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=03G-P4-2666-KR Με προλαβες.. : p 1
spartan29gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλα, μπορει να εχει αυτη http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=03G-P4-2666-KR Ακριβως αυτην εχω φιλε μου (εβαλα και το λινκ επανω) 1
Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μια χαρα θα εισαι δεν νομιζω να εχεις προβλημα ,μπορει οχι για τα ultra αλλα στα high ευκολα,μενει να δουμε αν ισχυουν τα requirements ,τυχαινει να εχω δυο πυργους ,ο ενας παλιαιοτερης γενιας,με το που πεσει στα χερακια μου θα ποσταρω fps κτλ κατευτευθειαν συγκρινοντας τους. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Lol, δεν είχα δει ότι η eVGA έχει βγάλει 660 με 3GB..Περίεργο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα