Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι δεν νομιζω να εχεις προβλημα ,μπορει οχι για τα ultra αλλα στα high ευκολα,μενει να δουμε αν ισχυουν τα requirements ,τυχαινει να εχω δυο πυργους ,ο ενας παλιαιοτερης γενιας,με το που πεσει στα χερακια μου θα ποσταρω fps κτλ κατευτευθειαν συγκρινοντας τους.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα το παιζω το παιχνιδακι παιδες?η θα χρειαστω αναβαθμιση?(i7 2600k ,gtx 660 sc 3gb gddr5, 8 giga 1600mhz ddr3)ευχαριστω.

Αν δεν το παιζεις και εσυ ρε φιλε ποιος το παιζει?Αν ειναι να θελουμε pc 1500 ευρω για να παιξουμε ενα ριμαδοπαιχνιδο ,αστο.Νανε καλα το ps4.

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν το παιζεις και εσυ ρε φιλε ποιος το παιζει?Αν ειναι να θελουμε pc 1500 ευρω για να παιξουμε ενα ριμαδοπαιχνιδο ,αστο.Νανε καλα το ps4.

Καλα σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο σωκρατη ;)

Δημοσ.

καλα αν θελουν το κανουν κ τρεχει κ σε Pentium 4.ολα ειναι βαση προγραμματισμου,τα υπολοιπα ειναι απλα marketing,πρεπει καπως να πουληθουνε κ οι 780,τιταν κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εντάξει, μην λέμε και ότι να 'ναι..Το παιχνίδι θα τρέχει και σε παλιότερους επεξεργαστές, τα περί i7 είναι καθαρά για marketing.Όσο για την 780, γι' αυτό υπάρχουν τα Ultra settings.Λέγονται έτσι για κάποιο λόγο, αρκεί να υπάρχει διαφορά στα settings, όχι όπως το C3 που Low και Very High είναι ένα και το αυτό(Να 'ναι καλά οι κονσόλες γι' αυτό).

Δημοσ.

Καλά εντάξει, μην λέμε και ότι να 'ναι..Το παιχνίδι θα τρέχει και σε παλιότερους επεξεργαστές, τα περί i7 είναι καθαρά για marketing.Όσο για την 780, γι' αυτό υπάρχουν τα Ultra settings.Λέγονται έτσι για κάποιο λόγο, αρκεί να υπάρχει διαφορά στα settings, όχι όπως το C3 που Low και Very High είναι ένα και το αυτό(Να 'ναι καλά οι κονσόλες γι' αυτό).

Στο assasins creed 3 αναφερεσαι?διοτι εκει οντως ηταν πολυ χαλια το οπτιμαιζεσιον του τιτλου για το πισι.

Δημοσ.

Φιλε μου , αλλο λεω , αλλο καταλαβαινεις, οποτε απαντας σε εντελως αλλα πραματα. Να το θεσω οσο πιο απλα μπορω μπας και...ας πουμε οτι εχουμε 2 πανομοιοτυπα παιχνιδια. Το ενα θελει για high γραφικα gtx780 και για medium gtx 760, και το αλλο (το πανομοιοτυπο του) θελει για high gtx760. Ε το high του 2ου θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με το medium του 1ου. Αντιλαμβανεσαι τωρα τι παω να πω? 

Τα υπολοιπα που λες περι χρηματων ειναι θεωριες δικεις σου, οι οποιες ειναι και λαθος αλλα τελοσπαντων

Δεν απαντάω οτι ναναι απλα τεκμηριωνω την αποψη κ την βασίζω στην λογική κ σε πράγματα που ισχυουν οχι σε λογικη που εφηυρα εγω αλλα στη κοινή λογική.Αυτο η θεωρια η δικη σου δεν ειναι κουλη? μιλας για μια υποθετικη κατασταση ενω εγω μιλαω με γεγονοτα κ με βιντεο που αναφερει ο σχεδιαστης των γραφικων του παιχνιδιου...τεσπα παραδειγμα έφερα τις direct εκδοσεις για να σου δωσω να καταλαβεις οτι υπάρχουν καρτες που δεν υποστηριζουν καποιες τελευταιες τεχνολογιες κ απο τι στιγμη που ισχυει κατι τετοιο δεν μπορει όλες οι καρτες να δινουν το ιδιο οπτικο αποτελεσμα..Και ας μπορουν να τρεξουν το παιχνιδι πχ στα ultra.Και να μιλησω συγκεκριμενα αφου δεν το καταλαβες διάβασε εδω να ξεστραβωθεις...The PC version uses Nvidia's HBAO Plus (Horizon Based Ambient Occlusion) technology, which adds richer and more realistic shadows around objects that occlude rays of light. ένα ειναι αυτό κ το υποστηρίζουν μόνο καρτες Nvidia βάση τα λεγομενά σου εγω με την 7970 δεν θα δω διαφορά με μια 780 ας πουμε....Αυτο προσπαθω μια ωρα να σου εξηγησω αλλα δεν τα πιάνεις..Αρα δεν παιζει αυτο που λες οτι δεν θα δεις διαφορά αν είναι γιατι τα βγαζουν αυτα αφου ειναι το ιδιο.Κ μην μου πεις παλι αλλο σου απανταω γιατι τοση ωρα σωστα σου απανταω απλα προσπαθω να σε διορθωσω γιατι κανεις λαθος γιατι κανεις δεν ειναι αλανθαστος κ επιμενεις να υποστηριζεις το λαθος σου βγαζοντας θεωριες απο το κεφαλι σου.

ps.Δεν τα λέω ολα αυτα για να σε μειωσω η να σε προσβαλω απλά αυτα που ελεγες μου φανηκαν εν μερη λαθος κ ειπα να σε διορθωσω με ολη την καλη διαθεση, προς θεου μην το παρεις με λαθος τροπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το crysis 3.ειχα κανει κ εγω δοκιμες για να δω διαφορα με φωτο κτλ.η μονη διαφορα που ειδα ηταν στα frames...

Εντάξει ίσως κ το παιδι που παρεξήσα τα λεγομενά του αυτο να εννοεί αλλά κ παλι ρε παιδιά δεν ειναι ίδια τα γραφικά απλα μερικές φορές ειναι μικρές οι διαφορές επειδη εχουν ηδη καλα γραφικά κ στο Low και οι διαφορα με τα ultra ειναι να βλεπεις πιο μακρυα κ εχεις διαφορά στους φωτισμους κ στις σκιες κ σε πραγματα που δεν τα παρατηρεις ετσι ευκολα... πχ αντικειμενα στο δρομο η οι καλυκες απο το οπλο οι τρυπες στους τοιχους που δεν εξαφανιζονται αυτή ειναι η διαφορά το low με ultra αναλογως πως το εχουν σχεδιασει το εκαστοτε παιχνιδι.Ενω οταν το βάζεις low πχ τα πτωματα εξαφανιζονται η οι τρυπες απο το πιστολιδι ειναι λιγοτερες ειναι τετοια ασημαντα πραγματα που δεν δινεις βαση κ δεν τα παρατηρεις βγαζοντας απλα μια φωτογραφια.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, ο Psycho είχε ποστάρει διαφορές μεταξύ low/medium/high στο Crysis 1. Εκεί ναί, υπήρχαν τεράστιες διαφορές.

Πλέον όμως οι διαφορές είναι ελάχιστες εώς μηδαμινές (βέβαια αναλόγως και το παιχνίδι), αλλά δεν είναι τόσο τραγικές.

• Like 1
Δημοσ.

εγω ειχα ποσταρει διαφορες  στο c3 κ δεν βλεπαμε τιποτα,σιγουρα ισχυουν αυτα που λεει ο icenex αλλα το θεμα ειναι να πεφτουν το frames οταν βλεπεις τις διαφορες οχι απο πριν.

Δημοσ.

Εδώ η διαφορά C1(Low vs Very High) και C3(Low vs Very High)

0bbYeO9.jpg

Watch_Dogs – Xbox One Versus E3 2012 – Same Scene Comparison

Εντάξει λογικό να 'ναι χειρότερο στο One αφού στην Ε3 έτρεχε σε PC αλλά και πάλι δεν νομίζω να υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ PC και κονσόλας..Θα δείξει..

Δημοσ.

....αν δεν βγει το παιχνίδι κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα.....αλλα μπορεί να υποθέσει εφόσον στην Ε3 το demo ήταν από την PC έκδοση και όχι από τις κονσόλες....αυτη την στιγμη τα  πλεονεκτήματα που είναι δεδομενα στην PC version είναι το resolution και τα fps......συν κάποια extra χαρακτηριστικά στα options που θα δώσουν έναν αερα(...δεν ξέρω βέβαια πόσα μποφόρ θα είναι αυτος ο αέρας ) διαφορετικότητας απο τις κονσόλες.Οσο για τα specs requirements που έχουν ξεκινήσει εδω μέσα απλά ηρεμήστε λίγο και αυτοι που παίζουν crysis 3,metro last light,battlefield 4,κ.ο.κ σε very high/ultra γραφικά δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα πιστεύω...ακομη και αυτοί με ποιο ταπινες κάρτες των 100-150 ευρο θα είναι σε θεση να το απολαύσουν ......αναμονη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...