Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τουλαχιστον θα εχουμε σημερα το wolfenstein να μας κρατησει μεχρι τις 27.Ημαστε τοσο ανυπομονοι ολοι με το watch dogs, ελπιζω να μην απογοητευσει και γιατι ειναι μια καινουρια σειρα με τρελο potential, αν πετυχει θα μιλαμε για πολλες συνεχειες του game.Ελπιζω να παει καλα και στις πωλησεις και στο pc οχι μονο στις κονσολες για να ασχολουνται οι devs με το pc περισσοτερο απο οσο τωρα αλλα γενικα με εχει πιασει ενας τρομος μην μας κανει καμια πλακα καμια ubi και κλεισει καποια studio και δεν εχουμε καποια παιχνιδια της συντομα ή και καθολου. 1
ggramenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ...καποιος που έχει και κονσόλα και PC να ξέρεις ότι θα το πάρει σε PC λόγο τιμής και επιδόσεων ...26ευρο έχει στο allcdkey....δεύτερον το PC gaming είναι πρώτο σε πωλήσεις,τρίτων το PC δεν έχει ημερομηνία λήξης (οπως οι κονσολες) και τέταρτον αν πεθάνει το PC gaming θα πεθάνουν και η Microsoft και η Apple και γενικά όλος ο κόσμος που έχει σχέση με τα PC...προς θεου δεν προδικαζω τίποτα ούτε έχω τίποτα με τις κονσόλες...απλα πιστεύω ότι το PC είναι η βαση στην κυριολεξία όλων. 3
Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ναι συμφωνω αλλα ειναι γνωστο οτι με το pc δεν παιρνουμε αυτο που πρεπει τα τελευταια χρονια.Πολυ κακο optimization γενικα σε πολλες περιπτωσεις χρειαζονται και μηνες να βγει ενα patch που να λυνει καποια προβληματα.Καλυτερο παραδειγμα για το online πχ του Bf 4 δεν μπορω να σ δωσω.Μπορω να σ πω πολλες επισης εμπειριες με παιχνιδια τη ubi αγορασμενα στο pc που περιμενα επισης αρκετα για κατι που να μ λυσει προβλημα.Δεν μιλαω καν για activision που δεν ασχολειται καν περα του cod και ειναι απο τις χειροτερες εταιρειες πανω σε αυτο το κομματι. 1
Atzamestatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ναι συμφωνω αλλα ειναι γνωστο οτι με το pc δεν παιρνουμε αυτο που πρεπει τα τελευταια χρονια.Πολυ κακο optimization γενικα σε πολλες περιπτωσεις χρειαζονται και μηνες να βγει ενα patch που να λυνει καποια προβληματα.Καλυτερο παραδειγμα για το online πχ του Bf 4 δεν μπορω να σ δωσω.Μπορω να σ πω πολλες επισης εμπειριες με παιχνιδια τη ubi αγορασμενα στο pc που περιμενα επισης αρκετα για κατι που να μ λυσει προβλημα.Δεν μιλαω καν για activision που δεν ασχολειται καν περα του cod και ειναι απο τις χειροτερες εταιρειες πανω σε αυτο το κομματι. Φιλε εχεις κονσολα? Αν ειχες, θα καταλαβαινες οτι και εκει δεν ειναι ολα ροδινα. Μπες στο νημα με τις κονσολες, πιασε οποιο παιχνιδι δεις και διαβασε το thread. Και εκει τιγκα στα προβληματα ειναι. Ιδιως στο online κομματι εχουν πολλες δυσλειτουργιες. Μην κοιτας που εμεις οι PC gamers παραδεχομαστε τα οποια προβληματα υπαρχουν, μιας και δεν υπαρχει καποια εταιρια της οποια να ειμαστε fanboy (αφου δεν υπαρχει εταιρια πισω απο το PC gaming). Απλα οι κονσολαδες τα προβληματα τα κρυβουν κατω απο το χαλι μπας και παρουν μετοχες απο sony / ms 2
Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ναι εχω ps3 /ps4.Να φανταστεις οτι οταν ενα game μ ειχε προβληματα στο pc ,ειχα μεγαλο θεμα με το ghost recon πχ στο pc και ενω περιμενα γυρω στους 2 μηνες να βρεθει μια λυση γιατι το game ηταν χωρις λογο και αιτια βαρυ και ενω εχω καλο pc τα framerates ηταν αθλια, δεν αντεξα και πηγα και το πηρα για ps3 και ησυχασα.Δεν ειμαι κονσολακιας αλλα οταν ενα game μου σπαει τα νευρα γιατι εχει πραγματικα κακο optimization και δεν μπορει να γινει τπτ για αυτο ή αργει υπερβολικα να φτιαχτει απο τους devs προτιμαω την σιγουρη λυση που μπορει να χανει οπτικα αλλα δεν εχει αλλα προβληματα
ggramenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Παιδιά όπως και να έχει μπαίνουμε στη next Gen εποχή και ήμαστε στην προσαρμογή ....οι developers πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν παπάδες και το σημαντικότερο είναι ότι τα σημερινά mid range συστήματα μπορούν και τρέχουν τα παιχνίδια σε high options ....αυτο σημαίνει ότι το software είναι πλέον επικρατέστερο του hardwear ...απόδειξη το ps4,Xbox one που δεν ειναι κανα τερας τεχνολογιας και σε επιδόσεις είναι ίσα με μια hd7850 και το αποτέλεσμα είναι πέρα των προσδοκιών του καθενος...τεσπα εγώ πιστεύω οτι πλέον το next Gen game από δω και στο εξής θα μπορούν να το απολαύσουν όλοι μας...και αυτοί με κάρτες γραφικών των 80 ευρο και των 100 κ.ο.κ....
Atzamestatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καμμια εκ των ps4 / xone δεν αποδιδει οσο μια 7850. Το ps4, που ειναι σαφως ανωτερο απο το xbone αποδιδει περιπου οσο μια 7790 (και ισως και λιγο πιο κατω)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Όταν ένα game είναι ειλικρινά καλο το που το παίζεις καταλήγει να είναι αδιάφορο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Watch Dogs PC Version Confirmed to Run on Ultra High Settings on a Mid-Range GPU
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μπα, μας δουλεύει η γιούμπι μου φαίνεται.Τότε τι ανακοίνωναν τέτοιες απαιτήσεις;Είπαμε όλοι περιομέναμε τις απαιτήσεις για τους επεξεργαστές να είναι στην πράξη πολύ χαμηλότερες, αλλά μια 670 να βγάζει τα ultra στα 900p;Ξαφνικά μόλις μου ανέβηκε η ψυχολογία γιατί νόμιζα ότι στα 1440 δεν είχα καμία ελπίδα με σημερινό hardware.
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για κάτι παραπάνω από mid range πάντως σήμερα δεν τη λες με τίποτα, καλώς ή κακώς.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αν η 670 είναι mid-range, η 270 μου που αποδίδει χειρότερα, τι είναι..? low-end..?
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Στην ίδια κατηγορία είναι, δεν έχουν μεγάλες διαφορές στις επιδόσεις.Όταν υπάρχουν 15 κάρτες τουλάχιστον που αποδίδουν παραπάνω και ας κάνουν και πάνω από χιλιάρικο, ε δεν τις λες και super enthusiast και δεν ξέρω τι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα