Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντάξει, ο καθένας από ένα σημείο και μετά βγάζει και μια κατηγορία για κάθε κάρτα.Άμα θες το παραδοσιακό φυσιολογικό low,mid,high πάει mid.Άμα θες low enthusiast, mid enthusiast, high enthusiast, core gamer, high mainstream κοκ, τη βάζεις όπου θες.Από επιδόσεις πάντως δεν ξεφεύγει από τη μέση κατηγορία.

Δημοσ.

ούτε καν..έχετε ζαλίσει το θέμα με κάρτες γραφικών,καμία σχέση με το παιχνίδι,πάτε skype και πείτε τα.

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει, ο καθένας από ένα σημείο και μετά βγάζει και μια κατηγορία για κάθε κάρτα.Άμα θες το παραδοσιακό φυσιολογικό low,mid,high πάει mid.Άμα θες low enthusiast, mid enthusiast, high enthusiast, core gamer, high mainstream κοκ, τη βάζεις όπου θες.Από επιδόσεις πάντως δεν ξεφεύγει από τη μέση κατηγορία.

Low-end

Mid-end

Performance

High-end

Enthusiast

Αυτές τις κατηγορίες έχω εγώ στο μυαλό μου και σύμφωνα μ' αυτές βάζω ανάλογα τις εκάστοτε κάρτες γραφικών.Γιατί άμα βάλεις την 670/680/770 mid-end, την 260X ή την 750 που θα την βάλεις ; Αυτές είναι για mid-range.

ούτε καν..έχετε ζαλίσει το θέμα με κάρτες γραφικών,καμία σχέση με το παιχνίδι,πάτε skype και πείτε τα.

Είναι ΑΑΑ τίτλος απαιτητικός οπότε θα ζαλιστείς πολλές φορές ακόμα με τέτοιες συζητήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Aυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι δεν εχει σημασια σε τι settings θα το τρεχεις. 

Αν ΔΕΝ ετρεχε ultra σε μια mid range gpu τοτε σημαινε οτι θα ειχε καλυτερα γραφικα απο οτι εχει τωρα. Εσυ ομως με την mid end καρτα, θα εβαζες τα γραφικα στο medium και θα εβλεπες τα ιδια ακριβως γραφικα που θα δεις τωρα στο ultra.

Όταν ένα game είναι ειλικρινά καλο το που το παίζεις καταλήγει να είναι αδιάφορο.

Κατι τετοια διαβαζω και μετα αναρωτιεμαι γιατι δεν βγαζουν ακομα τιτλους για playstation 1...αφου υπαρχουν ατομα σαν τον φιλο μας που ακομα εκει θα επαιζε

• Like 1
Δημοσ.

όταν το παίξετε το παιχνίδι πείτε και μια γνώμη σε εμάς που σκεφτόμαστε να το αγοράσουμε.

Δημοσ.

όταν το παίξετε το παιχνίδι πείτε και μια γνώμη σε εμάς που σκεφτόμαστε να το αγοράσουμε.

Έχουμε ακόμα φίλε καμια βδομάδα....

Υπομονή.... Να είσαι σίγουρος ότι το Feedback θα πέσει σαν βροχή :P

• Like 1
Δημοσ.

Aυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι δεν εχει σημασια σε τι settings θα το τρεχεις. 

Αν ΔΕΝ ετρεχε ultra σε μια mid range gpu τοτε σημαινε οτι θα ειχε καλυτερα γραφικα απο οτι εχει τωρα. Εσυ ομως με την mid end καρτα, θα εβαζες τα γραφικα στο medium και θα εβλεπες τα ιδια ακριβως γραφικα που θα δεις τωρα στο ultra.

Κατι τετοια διαβαζω και μετα αναρωτιεμαι γιατι δεν βγαζουν ακομα τιτλους για playstation 1...αφου υπαρχουν ατομα σαν τον φιλο μας που ακομα εκει θα επαιζε

φίλε μου αυτο σημαίνει οτι το παιχνίδι δεν έχει πολλές απαιτήσεις απο την κάρτα γραφικών κ οτι δεν θα ειναι πολυ βαρύ(και εδω κολουσε το σχολιο μου οτι δεν βγαζουν παιχνιδια που να χρησιμοποιουν στο επακρο ολη την δυναμη μια δυνατης καρτας γραφικων γιατι αν ήτανε το παιχνιδι θα απευθυνοταν σε μια μικρη μεριδα gamer που εχουν τα φραγκα να τα σκασουν κ οχι στην πλεοψηφια.Αυτο + το γεγονος οτι βγαινουν κ σε κονσολες...).Τώρα αν ειναι ενα καινουργιο crysis 3 κ οτι δεν θα εχει διαφορα ειτε το εχεις στο low ειτε στο high και οτι θα δεις το ιδιο οπτικο αποτελεσμα θα το δουμε οταν με το καλο πάρουμε το παιχνιδι στα χερια μας.Εγώ πάντως απο την εμπειρία μου τα περισσοτερα παιχνίδια έχουν διαφορα στα γραφικά μεταξυ low-high απλά οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ μου καποια παιχνιδια ειναι σχεδιασμένα με ωραια γραφικά κ στο low και η διαφορά που έχουν με το high είναι μικρολεπτομεριες που δεν τις παιρνουν ολοι χαμπαρι αλλα μονο αυτοι που ψειριζουν το παραμικρο..

Anyway συμφωνω μαζι σου εν μερη οπως σου ειχα πει κ στα πρωτα μου ποστ απλα η θεωρια σου δεν ειναι ολοκληρωτικα σωστη κ αυτο προσπαθουσα να σου εξηγησω στα προηγουμενα ποστ μου γιατι ακόμη δεν το εχουμε δει το παιχνιδι κ δεν μπορεις να ξερεις ποιοσ εχει δικιο..

Δημοσ.

Έχουμε ακόμα φίλε καμια βδομάδα....

Υπομονή.... Να είσαι σίγουρος ότι το Feedback θα πέσει σαν βροχή :P

εδω πέφτει ακόμη δεν το πήραμε φαντάσου τι θα γίνει..Εγώ πάντως αν πορωθώ με το παιχνίδι μου φαινεται θα κλειστώ στο δωματιό μου κ δεν θα κάνω τίποτα άλλο :P

Watch_Dogs Creative Director Shares More Information About PC Specs Requirements

CPU bound όσο δεν παίρνει..Λογικό σαν open-world που είναι.

αυτό έλεγα φοβάμαι την cpu εμένα πιάνει 5647 στην κλίμακα και για ultra θελει 9000 κατάλαβα θα το παίξουμε με υποχωρήσεις το παιχνίδι παίδες...

Δημοσ.

Καλά κάτσε να δούμε πόσο βάση έχουν αυτά γιατί μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα..

ή αυτό ή έχουν κάνει σύμβαση με την intel :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...