SOADNICK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Printed Review (French) Έχουνε πει αυτό: Hackers 1
panther_512 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Watch_Dogs Creative Director Shares More Information About PC Specs Requirements CPU bound όσο δεν παίρνει..Λογικό σαν open-world που είναι. Σαν να μήν μου φαίνεται λογικό αυτό που λέει ο τύπος. Το ίδιο παιχνίδι δεν είναι σε XBOX360/PS3/XBOX One/PS4/PC? Τί έξτρα υπολογισμούς έχει να κάνει η CPU στην έκδοση για PC, ώστε να έχει τέτοιες απαιτήσεις?
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Watch_Dogs Creative Director Shares More Information About PC Specs Requirements CPU bound όσο δεν παίρνει..Λογικό σαν open-world που είναι. Δεν ξέρω ρε παιδιά, υπερβολικά μου φαίνονται εμένα όλα αυτά.Δηλαδή εγώ πχ που έχω έναν 3570 στα 4ghz και βγάζει κάπου στα 8k marks, δε θα σηκώνει το παιχνίδι σε ultra ρυθμίσεις και θα θέλει medium/high όπως λέει ο τύπος για τον 3470, με τον οποίο δεν έχουν τίποτα σοβαρές διαφορές;Πραγματικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω κρίνοντας από το πόσο άνετα βγάζει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τεσπα, κυριακή κοντή γιορτή, σύντομα θα μάθουμε, αλλά υπερβολικό μου φαίνεται. Πάντως πιστεύω πως δε θα έχουμε δει πιο καλά γραφικά σε open world παιχνίδι στα pc μας.Κρίνοντας από τα τελευταία vids και gifs που έχουν κυκλοφορήσει για τις κονσόλες, νομίζω ότι θα έχει πολύ καλά γραφικά. Θα έλεγα ότι είναι από τις λίγες φορές τελευταία που περιμένω με αισθητή αγωνία και περιέργεια να κυκλοφορήσει κάποιο παιχνίδι.
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Σαν να μήν μου φαίνεται λογικό αυτό που λέει ο τύπος. Το ίδιο παιχνίδι δεν είναι σε XBOX360/PS3/XBOX One/PS4/PC? Τί έξτρα υπολογισμούς έχει να κάνει η CPU στην έκδοση για PC, ώστε να έχει τέτοιες απαιτήσεις? Στη παρουσίαση του DX12 δεν είχε ειπωθεί ότι το κυριότερο πλεονέκτημα στα PC θα είναι η μείωση του overhead της CPU? Και μάλιστα το παιχνίδι που έτρεχαν τότε για να κάνουν επίδειξη των παραπάνω ήταν το Forza 5 του Xbox One στα 60fps. Πράγμα που πιθανόν να σημαίνει ότι και σε μια ενδεχόμενη μεταφορά του στα PC σήμερα χρησιμοποιώντας απλά και μόνο DX11 ίσως να απαιτούσε τρελή CPU για να έχει ανάλογες επειδόσεις με One... Και αυτό με το Forza 5... που αποκλείεται να είναι το ίδιο βαρύ με το Watch Dogs. Ίσως λοιπόν το Watch Dogs να σχεδιάστηκε από την αρχή με αρχιτεκτονική κονσόλας ως βάση σαν το Forza 5. Από την άλλη υποστηρίζουν ότι η lead platform ήταν το PC. Άρα θα έπρεπε να υπάρχει και το ανάλογο optimization. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που βλέπουμε εδώ. Εγώ έχω έναν i7 980x και είμαι πολύ περίεργος να δω εαν το παιχνίδι θα αξιοποιήσει τους 6 πυρήνες. Αλλά απ'ότι διαβάζω μέχρι στιγμής μάλλον ούτε τους 4 δεν θα αξιοποιήσει σωστά (στο PC τουλάχιστον). Όχι με αυτές τις παράλογες απαιτήσεις πάντως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 9087 πιάνει ο [email protected] οπότε θα είμαι κομπλέ, αν και εξακολουθώ να το θεωρώ μπούρδα αυτό που είπαν..Θα δείξει..
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Watch_Dogs Creative Director Shares More Information About PC Specs Requirements CPU bound όσο δεν παίρνει..Λογικό σαν open-world που είναι. Με αυτόν που έχω στα 3.4 λέτε θα την παλέψω..? Ή να αρχίζω να πειραματίζομαι με core unlock (+OC)?
paxara Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 No sweating! Σε 5 μέρες θα το έχουμε στα χεράκια μας (...ή στο λογαριασμό Steam/Uplay μας ) Η ημέρα της κρίσεως πλησιάζει! Όλα εδώ πληρώνονται για την Ubisoft Btw, το έχει κανείς στο Steam. Θέλω άτομα για online!!
panther_512 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 H κουβέντα που είπε ο developer για CPU με σκόρ 9,000-10,000 στο Passmark, στην ουσία περιγράφει αποκλειστικά Intel επεξεργαστές που έχουν HT, ένα feature που ποτέ δε είδαμε να αξιοποιείται από παιχνίδια, καθώς και 2 οκταπύρηνους AMD. Ή ο τύπος λέει μπαρούφες βασισμένος εμπειρικά στο τί συστήματα χρησιμοποιούν οι ίδιοι (όλοι στη δουλειά έχουμε κάρτες 670 είπε, μάλλον όλοι τους είναι και με i7 ), ή το optimization πήγε του βρόντου, ή το παιχνίδι έχει ΑΙ 10 χρόνια πιό μπροστά από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Πάντως ήταν ευκαιρία να τρέξω και εγώ το Passmark να δώ τί λέει. Επίσημα, ο i5-2500K στα 3.3GHz πιάνει σκόρ 6500 Με το μόνιμο overclock που του έχω στα 4.5GHz πιάνει σκόρ 8,600 !!! Βοοst 32% Αυτά είναι! 2 χρόνια που τον έχω μόνιμα overclocked, ίσως τώρα να είναι η μόνη φορά που να αξίζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Κάτσε να δεις που το παιχνίδι θα τρέχει μια χαρά και στους παλιότερους quad και η nUbisoft για ακόμη μια φορά θα είπε μπούρδες. 1
wazzaa Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 6,378 βγάζω εγώ... Άρα μου φαίνεται τα @@@ μου θα πάρω....Για τις κάρτες γραφικών βγάλανε κάτι αναλυτικό σε σκορ όπως αυτό?Εκτός του ότι 670 θα το παίζει....
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Κάτσε να δεις που το παιχνίδι θα τρέχει μια χαρά και στους παλιότερους quad και η nUbisoft για ακόμη μια φορά θα είπε μπούρδες. Εαν πάρουμε παράδειγμα το πως τρέχουν τα AC θα κρατούσα μικρό καλάθι. Πολύ μικρό όμως... Και αυτό γιατί ακριβώς μιλάμε για τη Ubi! Εαν το παιχνίδι το έφτιαχναν πχ οι τύποι της CD Projekt τότε ναι, θα μιλούσαμε για σωστή και επαγγελματική δουλειά. Πολύ hype έχει πέσει πάντως για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για τα γραφικά του και για το γενικό scope. Τόσο hype που στο τέλος θα απογοητευτούμε και από τα δυο και θα μας μείνει η προβληματική απόδοση και τα bugs. Μακάρι να βγω λάθος...
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εντάξει σίγουρα δεν θα 'χει τα χάλια του AC καθώς το WD χρησιμοποιεί νέα μηχανή γραφικών, το θέμα είναι αν αληθεύουν αυτά που λένε ή αν απλά τα 'χουν πάρει από την Intel και κάνουν PR..Το δεύτερο σκέλος μου φαίνεται πιο πιθανό, θα μάθουμε σε λίγες μέρες.
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Θα προτιμούσα αυτή η νέα μηχανή γραφικών να μην είχε καμία σχέση με την ανάπτυξη παιχνιδιού στα PS3/360. Κάτι τέτοια έλεγε και η Acti για το Ghosts. Νέα μηχανή γραφικών. Και φυσικά μετά όταν βγήκε τους πήραν με τις ντομάτες και αποκαλύφθηκε ότι τελικά δεν ήταν "νέα" αλλά γριούλα που της έκαναν πλαστική... Το δεύτερο σκέλος που λες συμφωνώ κι εγώ αλλά αυτό δεν αναιρεί και το πρώτο σκέλος. Και τα δυο μαζί μια χαρά μπορούν να ισχύουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το τραγικό είναι το άλλο.Αν όντως χρειάζεται CPU που πιάνει 9-10000 στο passmark για να τρέξει όπως πρέπει, μας δουλεύουν τελείως αφού το παιχνίδι το σηκώνει ακόμα και το Ps4 που έχει τον ψοφιο-jaguar στα 1.6Ghz.. 1
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το τραγικό είναι το άλλο.Αν όντως χρειάζεται CPU που πιάνει 9-10000 στο passmark για να τρέξει όπως πρέπει, μας δουλεύουν τελείως αφού το παιχνίδι το σηκώνει ακόμα και το Ps4 που έχει τον ψοφιο-jaguar στα 1.6Ghz.. Σε αυτό κουμπώνει μια χαρά το δεύτερο σκέλος που περιγράφεις.. Και άσε το PS4, εδώ μέχρι και στα PS3/360/WiiU θα τρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα